hawer
|
|
« Hozzászólás #4650 Dátum: 2011. Március 04. - 17:46:13 » |
|
ma 14.45kor sikeresen telibevert hátulról egy nő és rátolt az előttem állóra. éljen az új év! Faca, nagyon összetört?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4651 Dátum: 2011. Március 04. - 20:12:44 » |
|
ma 14.45kor sikeresen telibevert hátulról egy nő és rátolt az előttem állóra. éljen az új év! Faca, nagyon összetört? Na bassz.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4652 Dátum: 2011. Március 04. - 21:41:00 » |
|
ma 14.45kor sikeresen telibevert hátulról egy nő és rátolt az előttem állóra. éljen az új év! Sajnálom. Neked aztán tényleg nem indul jól ez az év
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4653 Dátum: 2011. Március 05. - 08:41:41 » |
|
ma 14.45kor sikeresen telibevert hátulról egy nő és rátolt az előttem állóra. éljen az új év! Faca, nagyon összetört? A hátsó lökös pár pattentja letört és kissé lóg, a csomitartón van pár karc és 1 pici horpi. a bal elejét meg a lámpa oldalát horzsolta végig és beljebb van a kerékjárati elem, illetve az első lökös is kapott. nem nagyon látványos, de azért igen kellemetlen élmény volt.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4654 Dátum: 2011. Március 05. - 08:57:19 » |
|
ma 14.45kor sikeresen telibevert hátulról egy nő és rátolt az előttem állóra. éljen az új év! Faca, nagyon összetört? A hátsó lökös pár pattentja letört és kissé lóg, a csomitartón van pár karc és 1 pici horpi. a bal elejét meg a lámpa oldalát horzsolta végig és beljebb van a kerékjárati elem, illetve az első lökös is kapott. nem nagyon látványos, de azért igen kellemetlen élmény volt. Ha helyrecibálták a dolgokat lehet polirral ellehet tüntettni a karcokat.Nekem is kijött mikor belecsusztam a citroenbe.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4655 Dátum: 2011. Március 05. - 09:55:13 » |
|
ma 14.45kor sikeresen telibevert hátulról egy nő és rátolt az előttem állóra. éljen az új év! Faca, nagyon összetört? A hátsó lökös pár pattentja letört és kissé lóg, a csomitartón van pár karc és 1 pici horpi. a bal elejét meg a lámpa oldalát horzsolta végig és beljebb van a kerékjárati elem, illetve az első lökös is kapott. nem nagyon látványos, de azért igen kellemetlen élmény volt. Sajnálom.Rudiék szépen dolgoznak, elintéznek minden papírmunkát ha kell.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4656 Dátum: 2011. Március 05. - 13:32:53 » |
|
Meatloaf! WERES! Kiteszem a lábam és máris nem vigyáztok magatokra? Jobbulást a sofőrnek és az autónak is!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4657 Dátum: 2011. Március 05. - 18:07:17 » |
|
Na ma újra buszoztam, igaz különjáratot csak bemelegítésnek. Rengeteg rendőrt kellett szállítani, újoncokat, akik holnap esküsznek, ma volt a főpróba. Szóval ügyes voltam, nem kellett betétlapot adni senkinek sem. Ha pedig egy üzlet beindul, akkor hétfőn, és kedden is dolgozom, és persze a sürgős hetesen, délutánban. Egy kicsit fura volt 2, és fél hónap után újra buszozni. Tetszett, pedig nem is az én kocsimmal voltam, csak az öccsével. Legyetek jók, ha tudtok!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4658 Dátum: 2011. Március 05. - 19:30:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4659 Dátum: 2011. Március 05. - 19:38:34 » |
|
És még nem is tudják, hogy valószínüleg eltörlik a 20 év utánni nyugdíjazásukat.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #4660 Dátum: 2011. Március 05. - 21:52:40 » |
|
Meatloaf! WERES! Kiteszem a lábam és máris nem vigyáztok magatokra? Jobbulást a sofőrnek és az autónak is! Csatlakozom. Nem irigyellek benneteket. Meatloaf! Egy kézzel hogyan bírtál el a nagy géppel? Csodállak. Nekem csak a bal kezem volt befáslizva a napokban (franc tudja mi történt vele. Nem ütöttem be, csak úgy fájt, de azt elég rendesen. Nem igazán tudtam mozgatni.), de még a Lacsit is elég vicces volt így vezetni. Lehet, hogy a Te törésedet éreztem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4661 Dátum: 2011. Március 05. - 22:57:40 » |
|
Meatloaf! WERES! Kiteszem a lábam és máris nem vigyáztok magatokra? Jobbulást a sofőrnek és az autónak is! Csatlakozom. Nem irigyellek benneteket. Meatloaf! Egy kézzel hogyan bírtál el a nagy géppel? Csodállak. Nekem csak a bal kezem volt befáslizva a napokban (franc tudja mi történt vele. Nem ütöttem be, csak úgy fájt, de azt elég rendesen. Nem igazán tudtam mozgatni.), de még a Lacsit is elég vicces volt így vezetni. Lehet, hogy a Te törésedet éreztem? Főni, sajnos szimplán öregszel te is. Nézz csak rá a srácokra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4662 Dátum: 2011. Március 06. - 08:16:29 » |
|
Meatloaf! WERES! Kiteszem a lábam és máris nem vigyáztok magatokra? Jobbulást a sofőrnek és az autónak is! Csatlakozom. Nem irigyellek benneteket. Meatloaf! Egy kézzel hogyan bírtál el a nagy géppel? Csodállak. Nekem csak a bal kezem volt befáslizva a napokban (franc tudja mi történt vele. Nem ütöttem be, csak úgy fájt, de azt elég rendesen. Nem igazán tudtam mozgatni.), de még a Lacsit is elég vicces volt így vezetni. Lehet, hogy a Te törésedet éreztem? Ha az ember rákényszerül valamire,akkor csodákra képes.De szerencsémre az út nagy része autópálya volt.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #4663 Dátum: 2011. Március 07. - 12:18:03 » |
|
ma 14.45kor sikeresen telibevert hátulról egy nő és rátolt az előttem állóra. éljen az új év! Faca, nagyon összetört? A hátsó lökös pár pattentja letört és kissé lóg, a csomitartón van pár karc és 1 pici horpi. a bal elejét meg a lámpa oldalát horzsolta végig és beljebb van a kerékjárati elem, illetve az első lökös is kapott. nem nagyon látványos, de azért igen kellemetlen élmény volt. Sajnálom... De nézd a dolog jó oldalát: készülhetnek a tuning lökösök biztosítós pénzből!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4664 Dátum: 2011. Március 07. - 13:15:37 » |
|
A héten is lesz szerda, a szokásos, és roppant utált szerda, a plusz ötös szerda. Mindkettő nafta +5 Ft/l, de viszi most magával az E85-öt, és az LPG-t is. Nálunk érvényes a sapka szabály, ha van rajtad, ha nincs, emeljük a nafta árát. Drágább lesz, csökken a kereset, emeljük az árát, nagy néha kis engedésnél növekszik a kereset, emeljük a nafta árát, és ez így megy nálunk szinte minden szerdán. Ha egy kimarad, már boldogok vagyunk. Utálom a MOL-t, mert rablóbanda!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|