ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4635 Dátum: 2011. Március 03. - 19:00:21 » |
|
Cápa eltűnt. Gidy próbálta telefonon is elérni, arra sem válaszol (nem elérhető. Jól mondom Gidy?).
Ha valaki jár Keszthely felé beugorhatna hozzá, megnézni mi a helyzet.
Se itt, se az IWIW-en nincs rég óta, telefonját nem veszi fel, ha tovább csengetek, a postája telítettséget mond, nem lehet üzenni sem. Sajnálom, hogy nincs velünk, és nagyon remélem, hogy tényleg csak nagyon elfoglalt, és nincs semmi baj. Ha tud valaki valamit, majd jelezze, és főleg az volna jó, ha visszaúszna közénk, mert ide is tartozik. Cápa gyere vissza közénk!!!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #4636 Dátum: 2011. Március 03. - 19:01:09 » |
|
Ma ugrottam egy fejest a tgk tetejéről.De elbénáztam,mert a kezemet a fejem elé tettem,így az tört ripityára.3 óra alatt összerakták,majd utána még hazajöttem Kiskunfélegyházáról.Holnap megyek megint a sebészetre,mert ha nem indul el rendesen a vérkeringés,akkor műtenek. Remélem minél hamarabb meggyógyulsz!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4637 Dátum: 2011. Március 03. - 20:42:33 » |
|
Ma ugrottam egy fejest a tgk tetejéről.De elbénáztam,mert a kezemet a fejem elé tettem,így az tört ripityára.3 óra alatt összerakták,majd utána még hazajöttem Kiskunfélegyházáról.Holnap megyek megint a sebészetre,mert ha nem indul el rendesen a vérkeringés,akkor műtenek. Mielöbbi jobbulást kívánok neked!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4638 Dátum: 2011. Március 04. - 10:29:46 » |
|
Ma ugrottam egy fejest a tgk tetejéről.De elbénáztam,mert a kezemet a fejem elé tettem,így az tört ripityára.3 óra alatt összerakták,majd utána még hazajöttem Kiskunfélegyházáról.Holnap megyek megint a sebészetre,mert ha nem indul el rendesen a vérkeringés,akkor műtenek. Mielöbbi jobbulást kívánok neked! Jobbulást kívánok én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4639 Dátum: 2011. Március 04. - 10:51:22 » |
|
Holnaptól újra buszozom. Mindjárt kaptam egy érdekesnek ígérkező feladatot, különjáratot fogok teljesíteni, rendőröket fogok majd szállítani. Erről az jutott lángeszembe, hogy nem kizárt, hogy beszélgetni fogok néhánnyal, esetleg vezetőkkel is. Ha volna közérdekű kérdéseitek, írjátok meg, és megpróbálok választ kikémlelni tőlük. Holnap reggel 10-ig írjátok meg, itt, vagy priviben, ha van kérdésetek, persze csak olyat, amire valóban kaphattok választ, ne kompromittálót, ne titkosat, és főleg ne provokatívat, hülyeségeket. Ha lesz válasz, megírom majd. Hétfőn meg újra a 7E-n leszek délutános ezúttal, de legalább nem kelek korán, és kétszer 20% plusz lesz a pénzem, mert nagyon kell most.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4640 Dátum: 2011. Március 04. - 11:01:50 » |
|
Ma ugrottam egy fejest a tgk tetejéről.De elbénáztam,mert a kezemet a fejem elé tettem,így az tört ripityára.3 óra alatt összerakták,majd utána még hazajöttem Kiskunfélegyházáról.Holnap megyek megint a sebészetre,mert ha nem indul el rendesen a vérkeringés,akkor műtenek. Mielöbbi jobbulást kívánok neked! Jobbulást kívánok én is. Köszönöm mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4641 Dátum: 2011. Március 04. - 11:25:54 » |
|
Holnaptól újra buszozom. Mindjárt kaptam egy érdekesnek ígérkező feladatot, különjáratot fogok teljesíteni, rendőröket fogok majd szállítani. Erről az jutott lángeszembe, hogy nem kizárt, hogy beszélgetni fogok néhánnyal, esetleg vezetőkkel is. Ha volna közérdekű kérdéseitek, írjátok meg, és megpróbálok választ kikémlelni tőlük. Holnap reggel 10-ig írjátok meg, itt, vagy priviben, ha van kérdésetek, persze csak olyat, amire valóban kaphattok választ, ne kompromittálót, ne titkosat, és főleg ne provokatívat, hülyeségeket. Ha lesz válasz, megírom majd. Hétfőn meg újra a 7E-n leszek délutános ezúttal, de legalább nem kelek korán, és kétszer 20% plusz lesz a pénzem, mert nagyon kell most.
Amikor a rendőröket viszed tegyél fel egy ilyen kulcstartót: http://www.ledlampak.hu/index.php?todo=properties&op=0&menu=274&prod=781&searchrec=
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4642 Dátum: 2011. Március 04. - 12:04:34 » |
|
Kérdezd meg, miért nem világit a rendőrségi focusok fényszórója? Nem tudnak izzót cserélni? Minden második félszemű, van amelyik csak helyzetjelzővel közlekedik. Gondolom annak mind kettő kiéget.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4643 Dátum: 2011. Március 04. - 12:05:37 » |
|
Meatloaf! Ha felvetted volna Gidyt magad mellé, most nem lenne eltörve a kezed.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #4644 Dátum: 2011. Március 04. - 12:21:33 » |
|
Ma ugrottam egy fejest a tgk tetejéről.De elbénáztam,mert a kezemet a fejem elé tettem,így az tört ripityára.3 óra alatt összerakták,majd utána még hazajöttem Kiskunfélegyházáról.Holnap megyek megint a sebészetre,mert ha nem indul el rendesen a vérkeringés,akkor műtenek. Mielöbbi jobbulást kívánok neked! Jobbulást kívánok én is. Köszönöm mindenkinek. Gyógyulj!! Írd meg, hogy alakul.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4645 Dátum: 2011. Március 04. - 12:26:36 » |
|
Meatloaf! Ha felvetted volna Gidyt magad mellé, most nem lenne eltörve a kezed. Az lehet,mert akkor őt küldtem volna fel a rakomány tetejére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #4646 Dátum: 2011. Március 04. - 12:32:37 » |
|
Meatloaf! Ha felvetted volna Gidyt magad mellé, most nem lenne eltörve a kezed. Az lehet,mert akkor őt küldtem volna fel a rakomány tetejére. Mit kerestél a rakomány tetején? Mit szállítasz? Egyébként gyógyulást kívánok én is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4647 Dátum: 2011. Március 04. - 12:36:00 » |
|
Meatloaf! Ha felvetted volna Gidyt magad mellé, most nem lenne eltörve a kezed. Az lehet,mert akkor őt küldtem volna fel a rakomány tetejére. Mit kerestél a rakomány tetején? Mit szállítasz? Egyébként gyógyulást kívánok én is! Köszi.A takaró ponyvát szedtem le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #4648 Dátum: 2011. Március 04. - 14:56:45 » |
|
Ma ugrottam egy fejest a tgk tetejéről.De elbénáztam,mert a kezemet a fejem elé tettem,így az tört ripityára.3 óra alatt összerakták,majd utána még hazajöttem Kiskunfélegyházáról.Holnap megyek megint a sebészetre,mert ha nem indul el rendesen a vérkeringés,akkor műtenek. Jobbulást kolléga, remélem mielőbb rendbe jössz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4649 Dátum: 2011. Március 04. - 17:35:31 » |
|
ma 14.45kor sikeresen telibevert hátulról egy nő és rátolt az előttem állóra. éljen az új év!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|