WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4620 Dátum: 2011. Március 03. - 14:14:36 » |
|
tudnátok abban segíteni, hogy videó fejet hogyan lehet tisztítani (szétszedés nélkül fülpiszkálóval)?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4621 Dátum: 2011. Március 03. - 14:17:34 » |
|
tudnátok abban segíteni, hogy videó fejet hogyan lehet tisztítani (szétszedés nélkül fülpiszkálóval)?
Szétszedés nélkül nem férsz oda a fejhez. Én ezt régen úgy csináltam, hogy beraktam egy szalag nélküli kazettát, elinditottam így a fej elkezdett forogni és utánna jött a tisztítás alkoholos fülpiszkálóval. Ha jól emlékszem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 03. - 14:19:48 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4622 Dátum: 2011. Március 03. - 14:18:52 » |
|
Persze ha olyan a videód ami érzékeli a szalagnélküliséget az leáll automatikusan. Tisztító kazetta?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 03. - 14:21:14 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4623 Dátum: 2011. Március 03. - 14:36:05 » |
|
Tisztító kazetta?
nem tudom van-e olyan manapság, jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #4624 Dátum: 2011. Március 03. - 14:42:40 » |
|
Cápa eltűnt. Gidy próbálta telefonon is elérni, arra sem válaszol (nem elérhető. Jól mondom Gidy?).
Ha valaki jár Keszthely felé beugorhatna hozzá, megnézni mi a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4625 Dátum: 2011. Március 03. - 14:44:13 » |
|
Cápa eltűnt. Gidy próbálta telefonon is elérni, arra sem válaszol (nem elérhető. Jól mondom Gidy?).
ajjajj, ez egyre izgibb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #4626 Dátum: 2011. Március 03. - 15:28:46 » |
|
ajjajj, ez egyre izgibb Kicseng de nem veszi fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4627 Dátum: 2011. Március 03. - 15:42:50 » |
|
Én beszéltem vala nemrég. Köszöni jól van, csak bolondokháza van náluk és este örül ha ki tud kapcsolni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 03. - 15:52:33 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4628 Dátum: 2011. Március 03. - 15:53:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #4629 Dátum: 2011. Március 03. - 15:53:57 » |
|
Kaptam egy körlevelet, ami ismét a benzinkutak bojkottjára szólít fel. Ez most valóban jobb ötletnek tűnik az előzőekhez képest. A lényege:” Senki ne tankoljon a Shell és Total kutaknál” Arra gondol az ötletgazda, hogy ha elég nagy számban csökken az említett kutak forgalma, árcsökkentésre fognak kényszerülni, és ez hatni fog a többi forgalmazóra is. Szerintem egy próbát megér.
1. a magyar minusz x liter/fő csepp a tengerben a NY-i fogyasztáshoz képest.... 2. a muszáj termékek, mint az üzemanyag árérzékenysége jóval alulmarad a kiflihez képest.. 3. Eric Cantona meg EU összes bankját be akarta dönteni.... aztán ez a lópuki is kidurrant Javallom töröld az ilyen magas röptű gondolatokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 03. - 15:55:54 írta Komis »
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #4630 Dátum: 2011. Március 03. - 15:55:07 » |
|
Én beszéltem vala nemrég. Köszöni jól van, csak bolondokháza van náluk és este örül ha ki tud kapcsolni. Nélkülünk hogy?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4631 Dátum: 2011. Március 03. - 18:23:28 » |
|
Ma ugrottam egy fejest a tgk tetejéről.De elbénáztam,mert a kezemet a fejem elé tettem,így az tört ripityára.3 óra alatt összerakták,majd utána még hazajöttem Kiskunfélegyházáról.Holnap megyek megint a sebészetre,mert ha nem indul el rendesen a vérkeringés,akkor műtenek.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4632 Dátum: 2011. Március 03. - 18:29:26 » |
|
Ma ugrottam egy fejest a tgk tetejéről.De elbénáztam,mert a kezemet a fejem elé tettem,így az tört ripityára.3 óra alatt összerakták,majd utána még hazajöttem Kiskunfélegyházáról.Holnap megyek megint a sebészetre,mert ha nem indul el rendesen a vérkeringés,akkor műtenek. Mielőbbi gyógyulást.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #4633 Dátum: 2011. Március 03. - 18:51:09 » |
|
Ma ugrottam egy fejest a tgk tetejéről.De elbénáztam,mert a kezemet a fejem elé tettem,így az tört ripityára.3 óra alatt összerakták,majd utána még hazajöttem Kiskunfélegyházáról.Holnap megyek megint a sebészetre,mert ha nem indul el rendesen a vérkeringés,akkor műtenek. Jobbulást!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4634 Dátum: 2011. Március 03. - 18:54:46 » |
|
Ma ugrottam egy fejest a tgk tetejéről.De elbénáztam,mert a kezemet a fejem elé tettem,így az tört ripityára.3 óra alatt összerakták,majd utána még hazajöttem Kiskunfélegyházáról.Holnap megyek megint a sebészetre,mert ha nem indul el rendesen a vérkeringés,akkor műtenek. Jobbulást jó barátom! Írtam privit, ha kell segítség, csak szólj bátran! Melyiket törted? Vagy mindkettőt, mint egy régi osztálytársam, aki leesett a fáról, amikor ki akarta rabolni a madárfészket? Azért bízom, hogy Te csak féloldalas voltál, nem szimmetrikus. Jelentkezz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|