Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4605 Dátum: 2011. Február 23. - 18:57:18 » |
|
Cap!
Komolyan kérdeztem (belső körben), hogy a vizsga után van még rangsor?
Érdekel...
Milyen rangsorra gondolsz? Talán arra,hogy a kapitány után ki következik a ranglétrán. Az elsőtiszt. Lefelé. Felefelé meg a cégvezetés. Ralf hol helyezkedik el a rangsorban?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4606 Dátum: 2011. Február 23. - 19:08:33 » |
|
Cap!
Érdekel...
Milyen rangsorra gondolsz? Talán arra,hogy a kapitány után ki következik a ranglétrán. Az elsőtiszt. Lefelé. Felefelé meg a cégvezetés. Ralf hol helyezkedik el a rangsorban? Ha a hajón van, már régóta alattam. Az irodában? Nem tudom, mi a státusza, mióta apukája elhunyt.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #4607 Dátum: 2011. Február 24. - 08:41:55 » |
|
Cap!
Érdekel...
Milyen rangsorra gondolsz? Talán arra,hogy a kapitány után ki következik a ranglétrán. Az elsőtiszt. Lefelé. Felefelé meg a cégvezetés. Ralf hol helyezkedik el a rangsorban? Ha a hajón van, már régóta alattam. Az irodában? Nem tudom, mi a státusza, mióta apukája elhunyt. Olyan sincs, mint (gyatra hasonlat, de másként nem tudom megfogalmazni) kismotor, nagymotor, C-s vagy D-s jogsi... Vagy te már az anyahajót is irányíthatod? elméletileg..?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4608 Dátum: 2011. Február 24. - 08:56:16 » |
|
Cap!
Érdekel...
Milyen rangsorra gondolsz? Talán arra,hogy a kapitány után ki következik a ranglétrán. Az elsőtiszt. Lefelé. Felefelé meg a cégvezetés. Ralf hol helyezkedik el a rangsorban? Ha a hajón van, már régóta alattam. Az irodában? Nem tudom, mi a státusza, mióta apukája elhunyt. Ralf,talán a mentőcsónak felelős és csak addig helyezkedik el alattad,amíg el nem kezd süllyedni a hajó.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4609 Dátum: 2011. Február 24. - 12:48:34 » |
|
Ma sikeresen meg volt a műszaki vizsga 6 évesen. 24.500- huf, és elég jó állapotban van az autóm, csak a morgó zavarta nagyon a vizsgáztatót.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4610 Dátum: 2011. Február 24. - 13:15:47 » |
|
Ma sikeresen meg volt a műszaki vizsga 6 évesen. 24.500- huf, és elég jó állapotban van az autóm, csak a morgó zavarta nagyon a vizsgáztatót.
Bezzeg, ha Hófehérkét vitted volna, biztosan nem zavarta volna a biztost. Hol tetted meg a vizsgát? Azt hiszem a víziszörny elveszett, vagy csak átúszott más vizekre, ki tudja? Hová tűnt a Cápa? Modik! Ti talán tudtok róla?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 24. - 13:44:10 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4611 Dátum: 2011. Február 24. - 14:25:12 » |
|
Bezzeg, ha Hófehérkét vitted volna, biztosan nem zavarta volna a biztost. Hol tetted meg a vizsgát? Rudiéknál
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4612 Dátum: 2011. Február 24. - 19:58:54 » |
|
Cap!
Érdekel...
Milyen rangsorra gondolsz? Talán arra,hogy a kapitány után ki következik a ranglétrán. Az elsőtiszt. Lefelé. Felefelé meg a cégvezetés. Ralf hol helyezkedik el a rangsorban? Ha a hajón van, már régóta alattam. Az irodában? Nem tudom, mi a státusza, mióta apukája elhunyt. Olyan sincs, mint (gyatra hasonlat, de másként nem tudom megfogalmazni) kismotor, nagymotor, C-s vagy D-s jogsi... Vagy te már az anyahajót is irányíthatod? elméletileg..? Elméletileg igen. Ha nem hadihajó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #4613 Dátum: 2011. Február 24. - 20:40:36 » |
|
Azt hiszem a víziszörny elveszett, vagy csak átúszott más vizekre, ki tudja? Hová tűnt a Cápa? Modik! Ti talán tudtok róla?
Én nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4614 Dátum: 2011. Február 24. - 21:07:24 » |
|
Azt hiszem a víziszörny elveszett, vagy csak átúszott más vizekre, ki tudja? Hová tűnt a Cápa? Modik! Ti talán tudtok róla?
Én nem. Már nekem is hiányzik. Felhívjuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4615 Dátum: 2011. Február 26. - 18:20:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Somi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4616 Dátum: 2011. Március 03. - 10:43:40 » |
|
Kaptam egy körlevelet, ami ismét a benzinkutak bojkottjára szólít fel. Ez most valóban jobb ötletnek tűnik az előzőekhez képest. A lényege:” Senki ne tankoljon a Shell és Total kutaknál” Arra gondol az ötletgazda, hogy ha elég nagy számban csökken az említett kutak forgalma, árcsökkentésre fognak kényszerülni, és ez hatni fog a többi forgalmazóra is. Szerintem egy próbát megér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4617 Dátum: 2011. Március 03. - 12:40:55 » |
|
Kaptam egy körlevelet, ami ismét a benzinkutak bojkottjára szólít fel. Ez most valóban jobb ötletnek tűnik az előzőekhez képest. A lényege:” Senki ne tankoljon a Shell és Total kutaknál” Arra gondol az ötletgazda, hogy ha elég nagy számban csökken az említett kutak forgalma, árcsökkentésre fognak kényszerülni, és ez hatni fog a többi forgalmazóra is. Szerintem egy próbát megér.
Miért is pont ezt a kettőt kellene bojkotálni??? Innen már csak egy lépés az, hogy megmondják hol KELL tankolnunk.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Somi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4618 Dátum: 2011. Március 03. - 13:06:08 » |
|
Jó a kérdés,talán ezek tudják leginkább befolyásolni az árat. De ha beválik,én elfogadom hogy megmondják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4619 Dátum: 2011. Március 03. - 13:12:16 » |
|
Jó a kérdés,talán ezek tudják leginkább befolyásolni az árat. De ha beválik,én elfogadom hogy megmondják.
Ha nem ezeknél tankolsz akkor hol is? Oda ki szállítja az üzemanyagot? Talán csak nem a mol? Akkor ki gazdagodik a te árbefolyásolásodon?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|