Yeti
|
|
« Hozzászólás #4575 Dátum: 2011. Február 21. - 10:32:20 » |
|
Üdv szomszéd! Sok balesmentes km-t kívánok neked és autódnak. Ha lesz időd alkalomadtán talizhatunk valamikor.
Majd jól felhívlak, mert ma úgy is megyek be Egomba a Viharihoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4576 Dátum: 2011. Február 21. - 19:55:06 » |
|
Tankoljatok, jön a szerda! Benzin 5, gázolaj 2 Ft-tal megy újra felfelé, életszínvonalunk meg lefelé. MOL, te drága!
Aki belép az ingyenes Forensis autóklubba, az az AGIP kijelölt kútjainál literenként 5 Ft-tal olcsóbban tankolhat, és egyéb kedvezményeket is vehet igénybe, sok helyen, például gumi vásárlásnál jelentős a kedvezmény. Plasztik kártyát küldenek regisztrálás után, és máris lehet használni. Ma kipróbáltam, valóban működött, ajánlom! (Már egyszer írtam erről...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 21. - 19:59:01 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4577 Dátum: 2011. Február 21. - 20:14:16 » |
|
Üdv szomszéd! Sok balesmentes km-t kívánok neked és autódnak. Ha lesz időd alkalomadtán talizhatunk valamikor.
Majd jól felhívlak, mert ma úgy is megyek be Egomba a Viharihoz. Nem hívtál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #4578 Dátum: 2011. Február 21. - 20:28:15 » |
|
Majd jól felhívlak, mert ma úgy is megyek be Egomba a Viharihoz. Nem hívtál Bocsi, rohantam. Közbejöttek dolgok. Majd máskor. Nem vagy messze, tudom hol lakol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4579 Dátum: 2011. Február 21. - 20:32:39 » |
|
Majd jól felhívlak, mert ma úgy is megyek be Egomba a Viharihoz. Nem hívtál Bocsi, rohantam. Közbejöttek dolgok. Majd máskor. Nem vagy messze, tudom hol lakol. GPS-szel könnyű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4580 Dátum: 2011. Február 21. - 20:32:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4581 Dátum: 2011. Február 21. - 20:35:43 » |
|
De legalább ne mondanák.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #4582 Dátum: 2011. Február 21. - 21:09:54 » |
|
Tankoljatok, jön a szerda! Benzin 5, gázolaj 2 Ft-tal megy újra felfelé, életszínvonalunk meg lefelé. MOL, te drága!
Aki belép az ingyenes Forensis autóklubba, az az AGIP kijelölt kútjainál literenként 5 Ft-tal olcsóbban tankolhat, és egyéb kedvezményeket is vehet igénybe, sok helyen, például gumi vásárlásnál jelentős a kedvezmény. Plasztik kártyát küldenek regisztrálás után, és máris lehet használni. Ma kipróbáltam, valóban működött, ajánlom! (Már egyszer írtam erről...)
Én is kipróbáltam valamit már 2x: Ukrajna, a legdrágább (és elvileg az egyik legjobb minőségű) gázolaj 210Ft. Egy úton szabályosan tankolok 70 litert, ebből 10 liter kannában. Mondjuk nekem 80 km Beregszász, így könnyebben beszélek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4583 Dátum: 2011. Február 21. - 21:37:14 » |
|
Majd jól felhívlak, mert ma úgy is megyek be Egomba a Viharihoz. Nem hívtál Bocsi, rohantam. Közbejöttek dolgok. Majd máskor. Nem vagy messze, tudom hol lakol. GPS-szel könnyű Én annélkül is tudom.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4584 Dátum: 2011. Február 22. - 10:32:52 » |
|
Elvileg dolgozom. Vezérlés cserére szorul, de kell hozzá a pénzmag. Elvileg. De gyakorlatilag?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #4585 Dátum: 2011. Február 22. - 10:52:01 » |
|
Elvileg dolgozom. Vezérlés cserére szorul, de kell hozzá a pénzmag. Elvileg. De gyakorlatilag? Kedves szomszéd, ne légy ennyire indiszkrét. Dolgozgatok. Mert fizetgetnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4586 Dátum: 2011. Február 22. - 11:29:46 » |
|
Megvan az első fogyasztási adatom. 791Km, 53,04L benzinnel, 6,7L/100km! Sokkal többre számítottam, így boldog vagyok. Uhh ez nagyon jó, de gondolom nem is mentél gyorsan. Nem gyilkolom a gépet, mert sem a gumik, sem a vezérlés állapota nem engedi. Nameg a hegyi utakon sem egy életbiztosítás. Nyugodt, de haladó tempó. Átlag 80km/h Yeti!Nem vettél gumákat? De vettem. Használtat. Meg is bántam. De erre a rövid időszakra kellett csak ideiglenesen, míg nem veszem meg a nyárit, és nem javul az idő. Sok lett volna most 2db új garnitúra. Nyáriba lenne olyan gumám amit nem bánnál meg.Kaposon láthattad az volt fönt kb 3Ekm van bennük.195/50R15
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4587 Dátum: 2011. Február 22. - 11:48:49 » |
|
Elvileg dolgozom. Vezérlés cserére szorul, de kell hozzá a pénzmag. Elvileg. De gyakorlatilag? Kedves szomszéd, ne légy ennyire indiszkrét. Dolgozgatok. Mert fizetgetnek. Nem ez a kérdés, hanem az , hogy otthon vagy- e?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #4588 Dátum: 2011. Február 22. - 12:03:10 » |
|
Elvileg dolgozom. Vezérlés cserére szorul, de kell hozzá a pénzmag. Elvileg. De gyakorlatilag? Kedves szomszéd, ne légy ennyire indiszkrét. Dolgozgatok. Mert fizetgetnek. Nem ez a kérdés, hanem az , hogy otthon vagy- e? Nem vagyok otthon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4589 Dátum: 2011. Február 22. - 13:06:20 » |
|
Nem vagyok otthon.
Hű, csak a zasszony meg ne tudja! mikorra érsz haza? Mennem kell tankolni, legfeljebb kiterjesztem szomszédolássá. Bécinek is át kellene vinnem egy gépet, aminek pöttyet véres a torka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|