diablo77
|
|
« Hozzászólás #4485 Dátum: 2011. Február 01. - 20:40:40 » |
|
Béci! Van MSN vagy Skype kapcsolatod? On- line segély kellene W7 beállításhoz.
Egyik sincs, ilyeneket nem használok, de tudok egy másik módszert, küldök privit és leírom mit kellene tenni. Várom ezerrel. a gond, hogy Windows 7 van neki. Van jel, de korlátozott kapcsolatra hajlandó csak a net. Titkosítás és a beállításai ugyanazok, mint nálam. Nem értjük miért nem sikerül wifin felmenni. Drótos neten simán csatlakozik. Ja, és egy alig egy hónapja vásárolt Toshiba laptop. Vadonat új. Küldtem még egy privit, fontos az előzőekhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4486 Dátum: 2011. Február 01. - 20:54:28 » |
|
Egyik sincs, ilyeneket nem használok, de tudok egy másik módszert, küldök privit és leírom mit kellene tenni. Várom ezerrel. a gond, hogy Windows 7 van neki. Van jel, de korlátozott kapcsolatra hajlandó csak a net. Titkosítás és a beállításai ugyanazok, mint nálam. Nem értjük miért nem sikerül wifin felmenni. Drótos neten simán csatlakozik. Ja, és egy alig egy hónapja vásárolt Toshiba laptop. Vadonat új. Küldtem még egy privit, fontos az előzőekhez. Kapitány! Bélát mindig vidd el Magaddal, hol mitfárernek, hol matróznak, mindegy, csak Veled legyen! Ezentúl soha ne szállj hajóra a druszád nélkül! Látom nem bírod nélküle. Azért ugye a család is hiányzik? Amúgy nagyságrendileg mikorra jössz haza? Utána meg mikor szállsz vízre?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4487 Dátum: 2011. Február 01. - 21:13:27 » |
|
Egyik sincs, ilyeneket nem használok, de tudok egy másik módszert, küldök privit és leírom mit kellene tenni. Várom ezerrel. a gond, hogy Windows 7 van neki. Van jel, de korlátozott kapcsolatra hajlandó csak a net. Titkosítás és a beállításai ugyanazok, mint nálam. Nem értjük miért nem sikerül wifin felmenni. Drótos neten simán csatlakozik. Ja, és egy alig egy hónapja vásárolt Toshiba laptop. Vadonat új. Küldtem még egy privit, fontos az előzőekhez. Kapitány! Bélát mindig vidd el Magaddal, hol mitfárernek, hol matróznak, mindegy, csak Veled legyen! Ezentúl soha ne szállj hajóra a druszád nélkül! Látom nem bírod nélküle. Azért ugye a család is hiányzik? Amúgy nagyságrendileg mikorra jössz haza? Utána meg mikor szállsz vízre? CB! Az asztalon hozz létre egy uj mappát(bal klikk) és nevezd át erre. isten.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} Igy könnyebb lessz.Majd katt a mappára.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Február 01. - 21:19:19 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4488 Dátum: 2011. Február 01. - 21:56:55 » |
|
Közben Béci távirányítva próbálja a 48 éves kollégát a technika rejtelmeibe bevezetni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4489 Dátum: 2011. Február 01. - 22:03:44 » |
|
Közben Béci távirányítva próbálja a 48 éves kollégát a technika rejtelmeibe bevezetni. És sikerült is megoldani mindkét problémát Jó kis program ez a Teamviewer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4490 Dátum: 2011. Február 01. - 23:23:19 » |
|
Közben Béci távirányítva próbálja a 48 éves kollégát a technika rejtelmeibe bevezetni. És sikerült is megoldani mindkét problémát Jó kis program ez a Teamviewer. Csak sört nem tudott neked küldeni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4491 Dátum: 2011. Február 02. - 13:54:24 » |
|
Közben Béci távirányítva próbálja a 48 éves kollégát a technika rejtelmeibe bevezetni. És sikerült is megoldani mindkét problémát Jó kis program ez a Teamviewer. Csak sört nem tudott neked küldeni. Sajnos azt nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #4492 Dátum: 2011. Február 02. - 17:10:06 » |
|
Közérdekű közlemény: Pittikét a honlapjukon szereplő számon lehet már csak elérni, a másik 20-as száma már nem él.
Akkor ezek szerint jó volt az ötletem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4493 Dátum: 2011. Február 02. - 18:33:36 » |
|
Közérdekű közlemény: Pittikét a honlapjukon szereplő számon lehet már csak elérni, a másik 20-as száma már nem él.
Akkor ezek szerint jó volt az ötletem. Igen, mégegyszer köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #4494 Dátum: 2011. Február 02. - 19:41:30 » |
|
Akkor ezek szerint jó volt az ötletem. Igen, még egyszer köszönöm. Szívesen máskor is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adkovacs
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4495 Dátum: 2011. Február 04. - 13:25:26 » |
|
Sziasztok! Külső hőmérsékletjelzőm valószínű megkattant, egyébként minden más funkciót ellát a klíma. Teendő? Van valakinek ilyen tapasztalata?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #4496 Dátum: 2011. Február 07. - 18:38:24 » |
|
Gidy Apó! Láttalak a TV-ben tegnap este. Ha nem feküdtem volna, dobtam volna egy hátast!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4497 Dátum: 2011. Február 07. - 18:53:14 » |
|
Gidy Apó! Láttalak a TV-ben tegnap este. Ha nem feküdtem volna, dobtam volna egy hátast! Mit csinált már megint?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #4498 Dátum: 2011. Február 07. - 19:04:58 » |
|
Gidy Apó! Láttalak a TV-ben tegnap este. Ha nem feküdtem volna, dobtam volna egy hátast! Mit csinált már megint? Tulajdonképpen a Magyar Jégrevű történetéről volt szó. Egy csomó nyugdíjas jégtáncos között üldögélt, beszélgetett. A helyszínen készült vágóképek 75%-án szerepelt... http://port.hu/szinhaz-a-jegen/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=14671087&i_topic_id=1Ebben a műsorban láttam. Sajnos nem találtam meg az M1 videótárában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|