Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4455 Dátum: 2011. Január 28. - 10:30:30 » |
|
Az 1:18-as Lacetti (Buick excelle néven fut) van: SW-ben kék, mint az enyém, kicsiben, nagyban HB-ben fehér, és pirosban, mint WRC Sedanban fehér, és ezüst színben De van már Cruze is, meg Epica, Captiva is, ha valaki a jövőjére gondolna... Úgy 80-90 USD-ben kapható + 30 USD szállítás cirka. Vagyis 22-28 ezer Ft, ahogy éppen áll a pénzünk. De mindegyik gyönyörű, és nagyon kidolgozott. (Pl.: az ajtókon még a záró pöcök is megvan! Meg a nívópálca fogantyúja sárga, az ablakmosó teteje kék. Folytassam?)
Sárga lámpa is van, nélküle nem élethű.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #4457 Dátum: 2011. Január 28. - 10:59:58 » |
|
Na, tankoltunk a Skodaautóba, kiváncsíságból.
9,1 l/ 100 km! A benzin ára kb. annyi, mint otthon.
A céges 1,4 TSi (ha jól emlékszem) vegyeshasználat 10L körül! Kicsit ledöbbentem...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4458 Dátum: 2011. Január 28. - 16:43:50 » |
|
A céges 1,4 TSi (ha jól emlékszem) vegyeshasználat 10L körül! Kicsit ledöbbentem... Több helyen is írták, hogy hiába van meg a teljesítmény a turbó miatt, azért az akkor is egy 1.4-es motor marad. Skoda Yeti tesztet olvastam, városban még tényleg nem volt vészes a fogyasztása, de autópályán simán 10 liter felett evett 130-nál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4459 Dátum: 2011. Január 28. - 17:06:59 » |
|
A céges 1,4 TSi (ha jól emlékszem) vegyeshasználat 10L körül! Kicsit ledöbbentem... Több helyen is írták, hogy hiába van meg a teljesítmény a turbó miatt, azért az akkor is egy 1.4-es motor marad. Skoda Yeti tesztet olvastam, városban még tényleg nem volt vészes a fogyasztása, de autópályán simán 10 liter felett evett 130-nál. Na de ez egy 160 LE motor. Amúgy meg Janinak volt igaza, 1,8- as, de hát nem tudok lengyelül, más adatot hittem a térfogatnak. Ez amúgy városi fogyasztás volt, de itt nincsenek dugók. A szállástól az iskoláig lévő 25 km-t reggel simán letudjuk 20 pervc alatt lámpákkal, mindennel. Ma meg visszaértünk 14 perc alatt. Sebességet mindenhol szigorúan betartva.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4460 Dátum: 2011. Január 28. - 17:27:47 » |
|
A céges 1,4 TSi (ha jól emlékszem) vegyeshasználat 10L körül! Kicsit ledöbbentem... Több helyen is írták, hogy hiába van meg a teljesítmény a turbó miatt, azért az akkor is egy 1.4-es motor marad. Skoda Yeti tesztet olvastam, városban még tényleg nem volt vészes a fogyasztása, de autópályán simán 10 liter felett evett 130-nál. Na de ez egy 160 LE motor. Amúgy meg Janinak volt igaza, 1,8- as, de hát nem tudok lengyelül, más adatot hittem a térfogatnak. Ez amúgy városi fogyasztás volt, de itt nincsenek dugók. A szállástól az iskoláig lévő 25 km-t reggel simán letudjuk 20 pervc alatt lámpákkal, mindennel. Ma meg visszaértünk 14 perc alatt. Sebességet mindenhol szigorúan betartva. Azzal nincs is gond, én az 1.4-esre írtam. Pl amikor az 1.4-est beleteszik az Octaviába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4461 Dátum: 2011. Január 28. - 17:54:25 » |
|
A céges 1,4 TSi (ha jól emlékszem) vegyeshasználat 10L körül! Kicsit ledöbbentem... Több helyen is írták, hogy hiába van meg a teljesítmény a turbó miatt, azért az akkor is egy 1.4-es motor marad. Skoda Yeti tesztet olvastam, városban még tényleg nem volt vészes a fogyasztása, de autópályán simán 10 liter felett evett 130-nál. Na de ez egy 160 LE motor. Amúgy meg Janinak volt igaza, 1,8- as, de hát nem tudok lengyelül, más adatot hittem a térfogatnak. Ez amúgy városi fogyasztás volt, de itt nincsenek dugók. A szállástól az iskoláig lévő 25 km-t reggel simán letudjuk 20 pervc alatt lámpákkal, mindennel. Ma meg visszaértünk 14 perc alatt. Sebességet mindenhol szigorúan betartva. Azzal nincs is gond, én az 1.4-esre írtam. Pl amikor az 1.4-est beleteszik az Octaviába. Beleteszik azt a Superb-be is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4462 Dátum: 2011. Január 28. - 19:03:58 » |
|
Na eljött a nagy nap délutánja, amikor a kis 1:18-as SW-m beparkolt a többi járgányhoz a vitrinbe a fő helyre. Most már a szomszédommal (LadLac) külön kis minitalikat is tarthatunk, nemcsak 1:1-esben, ahová persze már mások is jöhetnek. Itt említem meg, hogy van sedanból is, meg HB-ból is, ha valakit érdekelne, és meg tudja győzni a családját, hogy nélküle nem élet az élet. Laci meggyőzte, és meg a főnökömet, és ime lett mindkettőnknek e nemes darab. Aki látta az évadzárón tudja, hogy milyen kidolgozott, aki meg nem, az jöjjön el, és ámuljon. Régi vágyam beteljesült, van SW-m , meg Ikarus 280-asom arculatosban, és persze még a történelmi hajóm a Victory is. Gyönyörűek mind! Gidy!Hol lehet kapni a hb-modelt?Nekem kell biztosra és csak kékben. LadLac a múltkor feltette a lehetőséget. Kínából ebayn keresztül lehet megvenni. ( www.cndreammodel.cn). Keresd vissza, vagy írj LadLacnak privit, és mindent elárul. Az enyémet is ő intézte. Utána lesek, és hozzáírom ide, mindjárt. http://www.cndreammodel.com/template/detail/displaydetail.html?itemId=41748ok. én nem tudok ebay-ozni igy help kellene. Szia! Én sem. Írtam privit. LadLac a mester, őt keresd ez ügyben! Ja, és most olcsóbb is, mint, amikor én rendeltem! Az árát nem is néztem számoltam. Ennyit nem ér!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #4463 Dátum: 2011. Január 31. - 10:09:38 » |
|
Műszaki érv. 02.03. viszont csak 7én tudok vizsgára menni. Ilyenkor mi a teendő?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #4464 Dátum: 2011. Január 31. - 11:54:32 » |
|
Műszaki érv. 02.03. viszont csak 7én tudok vizsgára menni. Ilyenkor mi a teendő?
Ahova viszed majd vizsgázni a kocsit,oda bemész és kérsz hosszabbítást. Viszont ahol kérted a hosszabbítást, csak oda viheted vizsgázni.Tavaly én is így csináltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4465 Dátum: 2011. Január 31. - 13:02:01 » |
|
Ahova viszed majd vizsgázni a kocsit,oda bemész és kérsz hosszabbítást. Viszont ahol kérted a hosszabbítást, csak oda viheted vizsgázni.Tavaly én is így csináltam. Ha bemennél, egyben le is vizsgáztathatnád . Vigyázz, mert nincs türelmi idő, sem vizsgánál, sem jogsinál. Másnap büntethető a delikvens. Kérdezz rá, nehogy a sünökre költs, vagy ne használd addig, és vidd oda előbb, ahol vizsgázni fog. Ha időpontot későbbre kapnál, az esetleg halasztó hatályú, de erre is kérdezz rá. Igazolás nálad legyen.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #4466 Dátum: 2011. Január 31. - 14:12:27 » |
|
Ahova viszed majd vizsgázni a kocsit,oda bemész és kérsz hosszabbítást. Viszont ahol kérted a hosszabbítást, csak oda viheted vizsgázni.Tavaly én is így csináltam. Ha bemennél, egyben le is vizsgáztathatnád . Vigyázz, mert nincs türelmi idő, sem vizsgánál, sem jogsinál. Másnap büntethető a delikvens. Kérdezz rá, nehogy a sünökre költs, vagy ne használd addig, és vidd oda előbb, ahol vizsgázni fog. Ha időpontot későbbre kapnál, az esetleg halasztó hatályú, de erre is kérdezz rá. Igazolás nálad legyen. Nem esetleg halasztó hatályú, hanem belföldön érvényes a hosszabbítás, a vizsga időpontjáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4467 Dátum: 2011. Január 31. - 15:44:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4468 Dátum: 2011. Január 31. - 15:47:35 » |
|
SOS! ha valaki tudja Pittike számát, küldje el nekem priviben. Sürgős lenne, mert csütörtökön viszem a kocsit szervízbe, a fórumon meg decemberben volt utoljára. Köszönöm. Ja és becsületes neve is kellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #4469 Dátum: 2011. Január 31. - 16:14:32 » |
|
SOS! ha valaki tudja Pittike számát, küldje el nekem priviben. Sürgős lenne, mert csütörtökön viszem a kocsit szervízbe, a fórumon meg decemberben volt utoljára. Köszönöm. Ja és becsületes neve is kellene.
Elküldtem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|