captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4170 Dátum: 2010. December 11. - 12:12:14 » |
|
Egy off technikás kérdésem volna.Egy fiat puntóba cseréltem egy használt rádiósmagnót(blaupunkt).Első bekapcsoláskor kéri a kódot.Amikor beütöm,akkor kiírja,hogy WAIT.Kb 3 perc múlva eltűnik a felirat és megint kéri a kódot és kezdődik elölről.Mit csinálok rosszul,vagy mi lehet a baj,esetleg valami kódkikerülő megoldás? Esetleg rossz a kód?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4171 Dátum: 2010. December 11. - 12:22:41 » |
|
Egy off technikás kérdésem volna.Egy fiat puntóba cseréltem egy használt rádiósmagnót(blaupunkt).Első bekapcsoláskor kéri a kódot.Amikor beütöm,akkor kiírja,hogy WAIT.Kb 3 perc múlva eltűnik a felirat és megint kéri a kódot és kezdődik elölről.Mit csinálok rosszul,vagy mi lehet a baj,esetleg valami kódkikerülő megoldás? Esetleg rossz a kód? Akku lett cserélve benne és utána kérte a kódot.Csak a tulaj nem tudta,meg rossz is volt a kijelzője ezért lett szerezve másik.Annak meg a hátulján volt a 4 számjegyű kód.Lehet,hogy nem is az?Nem tudom.De gondolom csak ki lehet kerülni valahogy.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4172 Dátum: 2010. December 11. - 12:31:01 » |
|
Egy off technikás kérdésem volna.Egy fiat puntóba cseréltem egy használt rádiósmagnót(blaupunkt).Első bekapcsoláskor kéri a kódot.Amikor beütöm,akkor kiírja,hogy WAIT.Kb 3 perc múlva eltűnik a felirat és megint kéri a kódot és kezdődik elölről.Mit csinálok rosszul,vagy mi lehet a baj,esetleg valami kódkikerülő megoldás? Esetleg rossz a kód? Akku lett cserélve benne és utána kérte a kódot.Csak a tulaj nem tudta,meg rossz is volt a kijelzője ezért lett szerezve másik.Annak meg a hátulján volt a 4 számjegyű kód.Lehet,hogy nem is az?Nem tudom.De gondolom csak ki lehet kerülni valahogy. Vannak cégek akik ezzel foglalkoznak, kérdés megéri-e?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4173 Dátum: 2010. December 11. - 12:33:36 » |
|
Egy másik fórumon találtam ezek blau kódok próbálgasd hátha:9971 , 1971 , 8959 , 5373 , 2239 , 0239 , 3771 , 1771 1601
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #4174 Dátum: 2010. December 12. - 12:08:13 » |
|
Fórumozók! Néhány topikból töröltem a nem oda illő, viccesnek szánt hozzászólásokat. Üttörő becsületszevamra ez továbbra is így lesz! Az a rengeteg topik nem azért van, hogy teleszemeteljétek hülyeségekkel! Adott témában kizárólag az oda illő tapasztalatokat, véleményeket várjuk. A többi meg jöhet ide! Előre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4175 Dátum: 2010. December 12. - 12:54:18 » |
|
Fórumozók! Néhány topikból töröltem a nem oda illő, viccesnek szánt hozzászólásokat. Üttörő becsületszevamra ez továbbra is így lesz! Az a rengeteg topik nem azért van, hogy teleszemeteljétek hülyeségekkel! Adott témában kizárólag az oda illő tapasztalatokat, véleményeket várjuk. A többi meg jöhet ide! Előre! Na végre! Újra dolgozik legalább az egyik modink. Tény, hogy egy kicsit elkanászodott a tisztelt társaság. Gyere többet fel a fórumra Jopek! Meg a többiek is. Azt hiszem a Főnin kívül, 4 modink van. Csak szigorúan, ha kérhetem! Olyan jól meg lett csinálva a fórum, tényleg rajtunk múlik, hogy jól is használjuk. Figyeljünk erre emberek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #4176 Dátum: 2010. December 12. - 13:28:00 » |
|
Fórumozók! Néhány topikból töröltem a nem oda illő, viccesnek szánt hozzászólásokat. Üttörő becsületszevamra ez továbbra is így lesz! Az a rengeteg topik nem azért van, hogy teleszemeteljétek hülyeségekkel! Adott témában kizárólag az oda illő tapasztalatokat, véleményeket várjuk. A többi meg jöhet ide! Előre! Na végre! Újra dolgozik legalább az egyik modink. Tény, hogy egy kicsit elkanászodott a tisztelt társaság. Gyere többet fel a fórumra Jopek! Meg a többiek is. Azt hiszem a Főnin kívül, 4 modink van. Csak szigorúan, ha kérhetem! Olyan jól meg lett csinálva a fórum, tényleg rajtunk múlik, hogy jól is használjuk. Figyeljünk erre emberek! Csak azért csináltuk h az elveszett modik is meg jelenjenek .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #4177 Dátum: 2010. December 12. - 17:59:49 » |
|
De szép idők/autók voltak! Sok-sok emlék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4178 Dátum: 2010. December 13. - 02:29:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #4179 Dátum: 2010. December 13. - 09:10:35 » |
|
GYERE!!! NYOMD a gázt... amit kell
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4180 Dátum: 2010. December 13. - 09:27:57 » |
|
Más! Van új kiegészítő állásom! Sofőrszolgálat. Tegnap este 21- kor kezdtem, reggel 6-ra jöttem haza. Volt egy "bázis" autóm, sofőrrel, aki elvitt az adott kocsikért, és kuncsaftokért, mads a végcél állomásról visszahozott a központba. Fura volt az éjszakai munka, de kibírtam, nem is voltam álmos, és még láttam is. 6 fuvarom volt. Jártam Érden, a Stoczék felé, Kőbányán, Rákosborzasztón, ki tudja még hol. Vezettem a következő gépeket: (Jóság szerinti sorrend) Hyundai Pony (15 éves, szervótlan, szörnyű), régebbi Mazda 3-at (jó), VW Borát (jó), VW Tourant (nagyon jó), Audi 4-et (klassz), és Volvo S80-at automatát (Szuper csúcs). A pénzről nem beszélek, mert nem nagy buli, de kiegészítésre, hobbyra elmegy. Borravaló: 100-500 Ft-ig volt. Ebből gondolhatjátok, hogy nem leszek hűtlen, maradok a Lacettimnél. Érdekes (ittas) emberek voltak, gond nem volt, a két nő (!), kifejezetten jó fej volt. (Hyundai, és Mazda). Audis, és Borás alkudni próbált a megbeszélt tarifából- hiába. Közben persze kiderült, hogy kicsi a világ, mert persze régi ismerős, és kolléga is volt a csapatban. Folytatom még.
ó, gratulálok az új munkához
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4181 Dátum: 2010. December 13. - 13:45:58 » |
|
Szerdától megint +4Ft a benzin. Év végéig még van 2 szerda.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4182 Dátum: 2010. December 13. - 14:35:11 » |
|
Szerdától megint +4Ft a benzin. Év végéig még van 2 szerda. A jövő évben meg 52! Úgy érzem az üzemanyagok beszerzését mintha a legdrágább, és legmesszebb helyről szereznék be. Holott az oroszoktól jön, csövön. Nem Venezuelából tankhajóval, majd tankautóval keresztül Európán. De a finomító tudtommal itt van nálunk, és az embereket nem nyugati színvonalon fizetik, tehát nálunk kéne olcsóbban tankolniuk a külföldieknek is. De ez nem így van, mert a legkisebb fizetésekért a legdrágább nálunk az üzemanyag, és persze sok minden más is. Ja, és ez persze azt is jelenti, hogy minden drágul, mert mindent szállítani kell. Ki vagyok akadva!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4183 Dátum: 2010. December 13. - 20:31:23 » |
|
Szerdától megint +4Ft a benzin. Év végéig még van 2 szerda. A jövő évben meg 52! Úgy érzem az üzemanyagok beszerzését mintha a legdrágább, és legmesszebb helyről szereznék be. Holott az oroszoktól jön, csövön. Nem Venezuelából tankhajóval, majd tankautóval keresztül Európán. De a finomító tudtommal itt van nálunk, és az embereket nem nyugati színvonalon fizetik, tehát nálunk kéne olcsóbban tankolniuk a külföldieknek is. De ez nem így van, mert a legkisebb fizetésekért a legdrágább nálunk az üzemanyag, és persze sok minden más is. Ja, és ez persze azt is jelenti, hogy minden drágul, mert mindent szállítani kell. Ki vagyok akadva! Ne morgolódj Gidy! A LAGNAGYOBB BIRKA A MAGYAR!Csak nem tudom meddig akarja a nép ezt türni,mert egyedül nem sok mindenre vagyok képes.Viszont úgy ütnék már pár fejes fejet!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #4184 Dátum: 2010. December 14. - 10:37:59 » |
|
Gida Barátomnak a legnagyobb tisztelettel és szeretettel az utolsó 173E járaton történt utolsó utjáról: http://www.youtube.com/watch?v=rFAeHM849i0
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|