Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4125 Dátum: 2010. December 07. - 19:32:07 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás. Én meg 43-ért most, hogy felmentek az árak. Érdemes megnézni a tintapatronok árait is. Eléggé meglepőek, legalábbis számomra. Én mindig utántöltő szettet veszek annál nincs gazdaságosabb megoldás. De van. Más nyomtatóját kell használni. Én is inkább a munkahelyemen nyomtatok. Munkahelyen én is, ma is megyek éjszakára.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4126 Dátum: 2010. December 07. - 21:49:02 » |
|
Cartársak! Érdemes megnézni a "további adatok"-at, alul rákattintva. 899 tag, több, mint 55 ezer hozzászólás, stb. Azt hiszem ez már önmagáért beszél. Stocz ezt jól megcsinálta nekünk, mi meg jól éltünk vele. Köszönet mindenkinek!
Jó éjt, most pedig megyek megnézem a Manchester United vs Valencia (félidőben: 0:1!) folytatását. Viszlát holnap!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. December 07. - 21:51:19 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #4127 Dátum: 2010. December 07. - 22:17:55 » |
|
Új Lacsi??? Miért, Neked régi Lacsid is van??? Vagy volt? Nem semmi! Igen ez a második Lacsi,az elsőt( ) becsereréltem egy dieselre.Mintha egy nagyobb kategória lenne Na meg az sem elhanyagolható,hogy ez kombi.Lett volna lehetőségem 4millióig venni valami más ha lehet így fogalmazni "komolyabb" presztizs autót,de nem győztek meg ezek.Emiatt hű maradtam a márkához!!! Ez volt az első: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&page=inline&catid=356&id=2095&limit=1&limitstart=0
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. December 07. - 22:20:14 írta gabka »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #4128 Dátum: 2010. December 07. - 22:59:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4129 Dátum: 2010. December 07. - 23:09:10 » |
|
Csak csatlakozni tudok Cápihoz! Ezt a szép HB-t lecserélni, egy SW-re... csak hogy több garnitúra pótizzót magaddal cipelhess
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #4130 Dátum: 2010. December 07. - 23:13:34 » |
|
Sajnálom is hidd el! De pontosan ezért vettem egy hasonlót,legalábbis belülről.Ha a páromnak lenne már jogsija,megtartottam volna!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4132 Dátum: 2010. December 08. - 14:39:34 » |
|
Megszokásból szoktam figyelni a benzinkutaknál a totemoszlopon a benzin árát. Utóbbi időben az vettem észre, hogy a szerdai áremelés előtt 1 nappal már 1-2Ft-ot rátesznek. Aztán szerdán megint emelnek a bejelentett összeggel. A mostani héten az egyik kútnál 2+8Ft volt. Határ út-Soroksári út sarok 362,9Ft.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4133 Dátum: 2010. December 08. - 15:41:03 » |
|
Ma megint sikerült egy kavicsot kapnom a szélvédőre a 3-on.És miért ne megincsak egy suzuki (jeep) gumiából repült ki.Mivel most láttam az ivét ahogy repül nem ilyedtem meg ,de ku... nagyot szólt mikor becsapódott.Egy pillanat műve volt az egész,még fékezni se volt időm sajna.Mostmár tudom miért gyűlölöm a suzukikat.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #4135 Dátum: 2010. December 08. - 16:07:21 » |
|
Sajnálom is hidd el! De pontosan ezért vettem egy hasonlót,legalábbis belülről.Ha a páromnak lenne már jogsija,megtartottam volna! Ne rúgd ki azért a párodat, mert nincs jogsija! Majd lesz neki biztos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4136 Dátum: 2010. December 08. - 17:21:23 » |
|
Cartársak! Érdemes megnézni a "további adatok"-at, alul rákattintva. 899 tag, több, mint 55 ezer hozzászólás, stb.
Cartársak! Azt is érdemes megnézni, hogy ennek a sok hozzászólásnak több mint 10%-át Gidy követte el. Jopek! Köszi. Ritkán szólsz, de akkor... Muszáj, hogy ne álljon le a fórum. Cápa, LadLac, Kripic, MNT, Akidobos, Meatloaf, Peti, stb., meg Te, és még egy jó páran el- eltűntök, valakinek csak ébren kell tartani a fórumot. Vagy inkább ne? ..., és csak mot lettem nyugdíjas...Lehet, hogy csak olvasni fogok ezentúl? De akkor írjatok!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. December 08. - 17:45:20 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4137 Dátum: 2010. December 08. - 18:22:27 » |
|
Cartársak! Érdemes megnézni a "további adatok"-at, alul rákattintva. 899 tag, több, mint 55 ezer hozzászólás, stb.
Cartársak! Azt is érdemes megnézni, hogy ennek a sok hozzászólásnak több mint 10%-át Gidy követte el. Jopek! Köszi. Ritkán szólsz, de akkor... Muszáj, hogy ne álljon le a fórum. Cápa, LadLac, Kripic, MNT, Akidobos, Meatloaf, Peti, stb., meg Te, és még egy jó páran el- eltűntök, valakinek csak ébren kell tartani a fórumot. Vagy inkább ne? ..., és csak mot lettem nyugdíjas...Lehet, hogy csak olvasni fogok ezentúl? De akkor írjatok! Jól van,de nem mindenkinek van annyi szabadideje,mint neked.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4138 Dátum: 2010. December 08. - 18:25:56 » |
|
Megszokásból szoktam figyelni a benzinkutaknál a totemoszlopon a benzin árát. Utóbbi időben az vettem észre, hogy a szerdai áremelés előtt 1 nappal már 1-2Ft-ot rátesznek. Aztán szerdán megint emelnek a bejelentett összeggel. A mostani héten az egyik kútnál 2+8Ft volt. Határ út-Soroksári út sarok 362,9Ft.
Én is régóta figyelem.Főleg a shell szeret így játszani.De a hétvége felé közeledve is szeretnek rádobni 1-2 forintot.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4139 Dátum: 2010. December 08. - 18:27:08 » |
|
Cartársak! Azt is érdemes megnézni, hogy ennek a sok hozzászólásnak több mint 10%-át Gidy követte el. Jopek! Köszi. Ritkán szólsz, de akkor... Muszáj, hogy ne álljon le a fórum. Cápa, LadLac, Kripic, MNT, Akidobos, Meatloaf, Peti, stb., meg Te, és még egy jó páran el- eltűntök, valakinek csak ébren kell tartani a fórumot. Vagy inkább ne? ..., és csak mot lettem nyugdíjas...Lehet, hogy csak olvasni fogok ezentúl? De akkor írjatok! Jól van,de nem mindenkinek van annyi szabadideje,mint neked. Vegyél fel pót sofőrnek jó pénzért, és akkor Neked is lesz. Rakodást nem vállalok, ahhoz már tényleg öreg vagyok, de vezetni vezethetek. Meatloaf! Privi is ment!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|