gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #4110 Dátum: 2010. December 06. - 16:48:12 » |
|
Szép. Az a napfénytető gyári? Nem,de Webasto(ami nem egy vacak).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4111 Dátum: 2010. December 06. - 18:12:41 » |
|
9
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4112 Dátum: 2010. December 06. - 19:05:10 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4113 Dátum: 2010. December 06. - 19:20:45 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás. De ha leveszed a 19%-os ÁFA-t, akkor már olcsóbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4114 Dátum: 2010. December 06. - 19:26:06 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás. De ha leveszed a 19%-os ÁFA-t, akkor már olcsóbb Ezeken ha jól gondolom nincs hologram, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4115 Dátum: 2010. December 06. - 21:25:11 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás. De ha leveszed a 19%-os ÁFA-t, akkor már olcsóbb Ezeken ha jól gondolom nincs hologram, ugye? Tegyek rá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4116 Dátum: 2010. December 06. - 21:30:36 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás. De ha leveszed a 19%-os ÁFA-t, akkor már olcsóbb Ezeken ha jól gondolom nincs hologram, ugye? Tegyek rá? Csak azért kérdeztem, hogy üzletben is el lehet e adni, de ezek szerint nem. Ill de igen, ha az ember kockáztatja a büntit, meg a bezárást
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #4117 Dátum: 2010. December 07. - 08:19:32 » |
|
LED világítás. Szép, ügyes, stb dolog. Lökhárítón, lámpa alatt oké...De miért kell a VW emblémát is kidekorálni vele??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4118 Dátum: 2010. December 07. - 16:22:36 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás. De ha leveszed a 19%-os ÁFA-t, akkor már olcsóbb Ezeken ha jól gondolom nincs hologram, ugye? Tegyek rá? Csak azért kérdeztem, hogy üzletben is el lehet e adni, de ezek szerint nem. Ill de igen, ha az ember kockáztatja a büntit, meg a bezárást Azért megkérdezem neked. Egyébként a barátom üzletben árulja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4119 Dátum: 2010. December 07. - 17:37:10 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás. Én meg 43-ért most, hogy felmentek az árak.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4120 Dátum: 2010. December 07. - 17:38:54 » |
|
Új Lacsi??? Miért, Neked régi Lacsid is van??? Vagy volt? Nem semmi!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4121 Dátum: 2010. December 07. - 18:28:11 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás. Én meg 43-ért most, hogy felmentek az árak. Érdemes megnézni a tintapatronok árait is. Eléggé meglepőek, legalábbis számomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4122 Dátum: 2010. December 07. - 18:46:42 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás. Én meg 43-ért most, hogy felmentek az árak. Érdemes megnézni a tintapatronok árait is. Eléggé meglepőek, legalábbis számomra. Én mindig utántöltő szettet veszek annál nincs gazdaságosabb megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4123 Dátum: 2010. December 07. - 19:05:56 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás. Én meg 43-ért most, hogy felmentek az árak. Érdemes megnézni a tintapatronok árait is. Eléggé meglepőek, legalábbis számomra. Én mindig utántöltő szettet veszek annál nincs gazdaságosabb megoldás. De van. Más nyomtatóját kell használni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4124 Dátum: 2010. December 07. - 19:29:42 » |
|
Ha valaki szeretne elemeket, DVD-lemezeket vagy ami van ezen az oldalon, akkor jelezze nekem, mert a héten rendelek tőlük: www.burningmedia.euPÜ-ben jelezzen, aki szeretne, legkésőbb csütörtökig, mert pénteken rendelek. Nem rossz árak, bár én ennél olcsóban szoktam DVD-t venni. Verbatim 25db-os 50ft/db. Kollégám veszi valamelyik piacon, még egy sem volt hibás. Én meg 43-ért most, hogy felmentek az árak. Érdemes megnézni a tintapatronok árait is. Eléggé meglepőek, legalábbis számomra. Én mindig utántöltő szettet veszek annál nincs gazdaságosabb megoldás. De van. Más nyomtatóját kell használni. Én is inkább a munkahelyemen nyomtatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|