captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4035 Dátum: 2010. November 28. - 15:07:05 » |
|
Apa!
Ment e- mailben, amit beszéltünk!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #4036 Dátum: 2010. November 28. - 15:43:48 » |
|
Peti! Így mulat egy magyar úr! Milyen indokolatlanról beszélsz? Mindkettő lakott terület volt, ahol max 50km/h-val szabadna menni...
Gidy! Köszi az együttérzést, de...! Az elsőnél épp most próbálom kipuhatolózni, hogy tudom érvényesíteni jogaimat a mocskos korrupt eljárásokkal szemben, ugyanis erősen gyanúsan lakott területen kívül voltam a képi bizonyíték alapján! Kezdetben csak kételyeim voltak a jogossággal kapcsolatban, de idő közben megbizonyosodtam róla személyesen. Határozottan, minimum! 50 méterrel túl tartottam a helységtáblától. Utána nincs semmiféle korlátozás! Mint ha nem tudnánk mindannyian, aljas, gusztustalan pénzbehajtás folyik! Csak az a baj, nem volt információm róla, hogy neten hozzáférhető a kép. Ha időben értesülök, nem fizetek, hanem perelek!!! Ezen kívül csak Egerszegen tudok Neked mutatni több olyan külvárosi útszakaszt, amin Pesten Ti százzal mehettek! Igen, felbasztam az agyam!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4037 Dátum: 2010. November 28. - 17:34:00 » |
|
Peti! Így mulat egy magyar úr! Milyen indokolatlanról beszélsz? Mindkettő lakott terület volt, ahol max 50km/h-val szabadna menni...
Gidy! Köszi az együttérzést, de...! Az elsőnél épp most próbálom kipuhatolózni, hogy tudom érvényesíteni jogaimat a mocskos korrupt eljárásokkal szemben, ugyanis erősen gyanúsan lakott területen kívül voltam a képi bizonyíték alapján! Kezdetben csak kételyeim voltak a jogossággal kapcsolatban, de idő közben megbizonyosodtam róla személyesen. Határozottan, minimum! 50 méterrel túl tartottam a helységtáblától. Utána nincs semmiféle korlátozás! Mint ha nem tudnánk mindannyian, aljas, gusztustalan pénzbehajtás folyik! Csak az a baj, nem volt információm róla, hogy neten hozzáférhető a kép. Ha időben értesülök, nem fizetek, hanem perelek!!! Ezen kívül csak Egerszegen tudok Neked mutatni több olyan külvárosi útszakaszt, amin Pesten Ti százzal mehettek! Igen, felbasztam az agyam! Peti! Nem akartalak bántani- tudhatod, de ne légy könnyelmű, vigyázz Magadra, a kocsidra, és a pénztárcádra! Sorry!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #4038 Dátum: 2010. November 28. - 18:14:14 » |
|
Én azt hittem, rossz helyen járok, tetszik az ünnepi külső
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4039 Dátum: 2010. November 28. - 18:45:16 » |
|
Én azt hittem, rossz helyen járok, tetszik az ünnepi külső Tudjátok ilyen a mi FŐNINK, ünnepi díszbe öltözteti mindig a fórumunkat, köszönet érte! Szuper Főni, szuper klub! Már csak kedd, és 4 forduló a 7E-n. Ma elbúcsúztam a 173E-től, LadLac megnézte, rögzítette, láthatjátok majd!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4040 Dátum: 2010. November 28. - 21:33:38 » |
|
Itt lehet jósolni? Mert van egy megérzésem... Azt hiszem sok cartárs csúnyán fog nézni LadLac főszerelő úrra karácsony után, és nemcsak én...Sárga irigységben leszünk lázasak... Amúgy meg két nap (szombat, és kedd) 4db. 173E-s kanyar, és 4 db. 7E-s kanyar van még hátra, és hátradőlök. Több, mit 50 tagot ismerek már személyesen is. Nem véletlen, hogy szeretek talizni, miniben is. Jósolnék: Ladlac főszerelő autót cserél? Én meg tippelni mernék a típusra is... Találgathattok, senki nem fog nyerni, lefogadom. Csak, ha LadLac köpne, de nem fog- remélem, kettőnk titka. Általános kíváncsisági furdalás kezdődik a klubtagokon. Engem inkább az érdekelne, hogy mi lesz az SW sorsa? Engem meg az,hogy hova fog beférni a klubkutya ketrece egy szedánba? A Captivába simán befér.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #4041 Dátum: 2010. November 28. - 23:51:04 » |
|
Itt lehet jósolni? Mert van egy megérzésem... Azt hiszem sok cartárs csúnyán fog nézni LadLac főszerelő úrra karácsony után, és nemcsak én...Sárga irigységben leszünk lázasak... Amúgy meg két nap (szombat, és kedd) 4db. 173E-s kanyar, és 4 db. 7E-s kanyar van még hátra, és hátradőlök. Több, mit 50 tagot ismerek már személyesen is. Nem véletlen, hogy szeretek talizni, miniben is. Jósolnék: Ladlac főszerelő autót cserél? Én meg tippelni mernék a típusra is... Találgathattok, senki nem fog nyerni, lefogadom. Csak, ha LadLac köpne, de nem fog- remélem, kettőnk titka. Általános kíváncsisági furdalás kezdődik a klubtagokon. Engem inkább az érdekelne, hogy mi lesz az SW sorsa? Engem meg az,hogy hova fog beférni a klubkutya ketrece egy szedánba? A Captivába simán befér. Én is erre gondoltam.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #4042 Dátum: 2010. November 29. - 09:16:24 » |
|
Sógorok mellől jelentkezem. Jelentem a nyugati határ behavazódott. Téli gumma használata KÖTELEZŐ!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4043 Dátum: 2010. November 29. - 13:44:13 » |
|
Ezen kívül csak Egerszegen tudok Neked mutatni több olyan külvárosi útszakaszt, amin Pesten Ti százzal mehettek!
Igen, felbasztam az agyam!
bocsi, de belterületen max 70. budapest vége táblától van csak 100, az meg nem külváros már.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4044 Dátum: 2010. November 29. - 16:48:10 » |
|
Megint jön a MOL- szerda! Mindkét üa plusz 5 Ft/l. Újabb rekord! Most már tényleg a Göncöl szekér a határ? Kb. 190 Ft/l az adó tartomány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4045 Dátum: 2010. November 29. - 16:54:44 » |
|
Megint jön a MOL- szerda! Mindkét üa plusz 5 Ft/l. Újabb rekord! Most már tényleg a Göncöl szekér a határ? Kb. 190 Ft/l az adó tartomány. Gidy!Nem a benzin drága!Mi keresünk keveset ahhoz,hogy a benzin árát elfogadjuk. Sajnos!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4046 Dátum: 2010. November 29. - 16:55:48 » |
|
Megint jön a MOL- szerda! Mindkét üa plusz 5 Ft/l. Újabb rekord! Most már tényleg a Göncöl szekér a határ? Kb. 190 Ft/l az adó tartomány. Na nee máá! Lassan tényleg luxus lessz a tankolás.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4047 Dátum: 2010. November 29. - 16:57:46 » |
|
Megint jön a MOL- szerda! Mindkét üa plusz 5 Ft/l. Újabb rekord! Most már tényleg a Göncöl szekér a határ? Kb. 190 Ft/l az adó tartomány. Na nee máá! Lassan tényleg luxus lessz a tankolás. Én már nem is nagyon tankolok benzint.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4048 Dátum: 2010. November 29. - 17:08:53 » |
|
Megint jön a MOL- szerda! Mindkét üa plusz 5 Ft/l. Újabb rekord! Most már tényleg a Göncöl szekér a határ? Kb. 190 Ft/l az adó tartomány. Na nee máá! Lassan tényleg luxus lessz a tankolás. Én már nem is nagyon tankolok benzint. Jani! Hamarosan megadóztatják majd az autógázt is, ha sokan áttérnek rá. Tudsz a hozzászólásoddal barátokat szerezni, ebben is jó vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4049 Dátum: 2010. November 29. - 17:13:35 » |
|
Megint jön a MOL- szerda! Mindkét üa plusz 5 Ft/l. Újabb rekord! Most már tényleg a Göncöl szekér a határ? Kb. 190 Ft/l az adó tartomány. Na nee máá! Lassan tényleg luxus lessz a tankolás. Én már nem is nagyon tankolok benzint. Jani! Hamarosan megadóztatják majd az autógázt is, ha sokan áttérnek rá. Tudsz a hozzászólásoddal barátokat szerezni, ebben is jó vagy. Akkor jön a jó öreg átfejtem a palackból módszer. Találékony a Magyar...
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|