hawer
|
|
« Hozzászólás #4005 Dátum: 2010. November 23. - 18:09:39 » |
|
Bár így utólag belegondolva ezt is biztos meg lehet hekkelni vhogy.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #4006 Dátum: 2010. November 23. - 18:14:31 » |
|
Két kérdés azért felmerült bennem. Akkor ki ment gyorsan? A rendőrség megbízhatatlan géppel dolgozik, vagy trehányak és kiküldik valakinek mint ahogy a Hofi kabaréban annak, akinek jobban látható a rendszáma? Ha jól láttam a képeken a külső sávban ment lehet, hogy a belsőben mentek annyival de őt kapták le.. Szerintem Magyarországon eggyetlen hivatalosan minden engedélyel rendelkező trafipax gép sincs. Igy egy bünti sem érvényes amit kiküldenek. Minden GPS-ből kinyerhető az ilyen sebességadat? Az enyémből is Béla? Ha hivatalos nem másolt a navid akkor igen. Khmmm....izé...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4007 Dátum: 2010. November 23. - 18:19:17 » |
|
Két kérdés azért felmerült bennem. Akkor ki ment gyorsan? A rendőrség megbízhatatlan géppel dolgozik, vagy trehányak és kiküldik valakinek mint ahogy a Hofi kabaréban annak, akinek jobban látható a rendszáma? Ha jól láttam a képeken a külső sávban ment lehet, hogy a belsőben mentek annyival de őt kapták le.. Szerintem Magyarországon eggyetlen hivatalosan minden engedélyel rendelkező trafipax gép sincs. Igy egy bünti sem érvényes amit kiküldenek. Minden GPS-ből kinyerhető az ilyen sebességadat? Az enyémből is Béla? Ha hivatalos nem másolt a navid akkor igen. Khmmm....izé... Akárcsak az enyém...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #4008 Dátum: 2010. November 23. - 18:19:41 » |
|
Még 5(!) munkanap, és 20 (!) kanyar van még hátra, és szegre akasztom a Bosch kulcsot. Véglegesnek mondták a döntést- sajnos. Utána jön még 70 nap felmentési időm. De marad az utazási igazolvány nekem, és persze Ilusnak, Tominak, még tanul.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #4009 Dátum: 2010. November 23. - 18:20:13 » |
|
Két kérdés azért felmerült bennem. Akkor ki ment gyorsan? A rendőrség megbízhatatlan géppel dolgozik, vagy trehányak és kiküldik valakinek mint ahogy a Hofi kabaréban annak, akinek jobban látható a rendszáma? Ha jól láttam a képeken a külső sávban ment lehet, hogy a belsőben mentek annyival de őt kapták le.. Szerintem Magyarországon eggyetlen hivatalosan minden engedélyel rendelkező trafipax gép sincs. Igy egy bünti sem érvényes amit kiküldenek. Minden GPS-ből kinyerhető az ilyen sebességadat? Az enyémből is Béla? Ha hivatalos nem másolt a navid akkor igen. Khmmm....izé... Akárcsak az enyém... Szintén zenész.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4010 Dátum: 2010. November 23. - 18:21:07 » |
|
Két kérdés azért felmerült bennem. Akkor ki ment gyorsan? A rendőrség megbízhatatlan géppel dolgozik, vagy trehányak és kiküldik valakinek mint ahogy a Hofi kabaréban annak, akinek jobban látható a rendszáma? Ha jól láttam a képeken a külső sávban ment lehet, hogy a belsőben mentek annyival de őt kapták le.. Szerintem Magyarországon eggyetlen hivatalosan minden engedélyel rendelkező trafipax gép sincs. Igy egy bünti sem érvényes amit kiküldenek. Minden GPS-ből kinyerhető az ilyen sebességadat? Az enyémből is Béla? Ha hivatalos nem másolt a navid akkor igen. Khmmm....izé... Akárcsak az enyém... Szintén zenész. Lassan meglessz a zenekar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #4011 Dátum: 2010. November 23. - 18:27:49 » |
|
Még 5(!) munkanap, és 20 (!) kanyar van még hátra, és szegre akasztom a Bosch kulcsot. Véglegesnek mondták a döntést- sajnos. Utána jön még 70 nap felmentési időm. De marad az utazási igazolvány nekem, és persze Ilusnak, Tominak, még tanul.
Gidy,te már a korodnál fogva is ingyen utazhatsz,nem?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #4012 Dátum: 2010. November 23. - 20:12:33 » |
|
Két kérdés azért felmerült bennem. Akkor ki ment gyorsan? A rendőrség megbízhatatlan géppel dolgozik, vagy trehányak és kiküldik valakinek mint ahogy a Hofi kabaréban annak, akinek jobban látható a rendszáma? Ha jól láttam a képeken a külső sávban ment lehet, hogy a belsőben mentek annyival de őt kapták le.. Szerintem Magyarországon eggyetlen hivatalosan minden engedélyel rendelkező trafipax gép sincs. Igy egy bünti sem érvényes amit kiküldenek. Minden GPS-ből kinyerhető az ilyen sebességadat? Az enyémből is Béla? Ha hivatalos nem másolt a navid akkor igen. Hm... Elvileg igen, sőt gyakorlatilag is, de induljunk ki abból, hogy itt mindenki legális programot használ. A térkép az más kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #4013 Dátum: 2010. November 24. - 08:46:54 » |
|
Két kérdés azért felmerült bennem. Akkor ki ment gyorsan? A rendőrség megbízhatatlan géppel dolgozik, vagy trehányak és kiküldik valakinek mint ahogy a Hofi kabaréban annak, akinek jobban látható a rendszáma? nekem az tűnt logikusnak, hogy az első képen a mögötte haladót mérte a traffi, hisz átment a lézer az utastéren, a másodiknál már a lökösre volt irányítva a lézer.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4014 Dátum: 2010. November 25. - 21:20:18 » |
|
4 munkanap, 16 kanyar még! Utána állok a csapat rendelkezésére. Szervizelést, vizsgáztatást, stb. vállalok!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #4015 Dátum: 2010. November 26. - 07:11:20 » |
|
Két kérdés azért felmerült bennem. Akkor ki ment gyorsan? A rendőrség megbízhatatlan géppel dolgozik, vagy trehányak és kiküldik valakinek mint ahogy a Hofi kabaréban annak, akinek jobban látható a rendszáma? nekem az tűnt logikusnak, hogy az első képen a mögötte haladót mérte a traffi, hisz átment a lézer az utastéren, a másodiknál már a lökösre volt irányítva a lézer. Na és ha nincs navigációja akkor "minden kétséget kizáróan" fizethet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #4016 Dátum: 2010. November 26. - 10:49:14 » |
|
Két kérdés azért felmerült bennem. Akkor ki ment gyorsan? A rendőrség megbízhatatlan géppel dolgozik, vagy trehányak és kiküldik valakinek mint ahogy a Hofi kabaréban annak, akinek jobban látható a rendszáma? nekem az tűnt logikusnak, hogy az első képen a mögötte haladót mérte a traffi, hisz átment a lézer az utastéren, a másodiknál már a lökösre volt irányítva a lézer. Na és ha nincs navigációja akkor "minden kétséget kizáróan" fizethet. Gondolom a képen látható összes autónak mindig kiküldik a büntit, így lesz extra haszon a mi kontónkra. A többség autamatice fizet úgyis.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4017 Dátum: 2010. November 26. - 11:30:29 » |
|
Két kérdés azért felmerült bennem. Akkor ki ment gyorsan? A rendőrség megbízhatatlan géppel dolgozik, vagy trehányak és kiküldik valakinek mint ahogy a Hofi kabaréban annak, akinek jobban látható a rendszáma? nekem az tűnt logikusnak, hogy az első képen a mögötte haladót mérte a traffi, hisz átment a lézer az utastéren, a másodiknál már a lökösre volt irányítva a lézer. Na és ha nincs navigációja akkor "minden kétséget kizáróan" fizethet. Kénytelen ha nem tudja bizonyítani, hogy nem ment gyorsan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #4018 Dátum: 2010. November 26. - 12:27:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4019 Dátum: 2010. November 27. - 11:15:15 » |
|
Zsoltirex! A kombidnak 5ajtós eleje van? Vagy rosszul látom?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|