captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3960 Dátum: 2010. November 12. - 20:04:35 » |
|
Na ma megelégedtem magammal.
Régi osztálytársam 5 év kihagyás után vissza akar jönni hajózni, de nem kapott munkát. Elintéztem neki. Most veregetem a vállamat.
Gondolom azért, hogy leváltson Téged. De így is jót cselekedtél, mert ő munkát kapott, Te meg hazajöhetsz a családodhoz, és a klubhoz. Dupla haszon. De ugye nem a K. Karcsi akart visszamenni csónakázni? Szóval, akkor mikor is jössz haza, ami igaz is? De 18.-ára itthon kell lenned az évadzáron, nálunk, ne feledd! Nem a Karcsi. Ő már kihagyott tíz évet. És 3. tisztnek jön. Nekem délután szoltak, hogy a váltóm nem vállalja, keresnek embert, de előfordulhat, hogy 15- ig maradnom kell.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3961 Dátum: 2010. November 13. - 18:01:53 » |
|
hazaértem Gidyéktől és ismét csináltam egy jó kis videót útközben. Érdemes volt, teszek fel belőle egy vágottat, nyúl nem lesz benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3962 Dátum: 2010. November 13. - 19:15:28 » |
|
hazaértem Gidyéktől és ismét csináltam egy jó kis videót útközben. Érdemes volt, teszek fel belőle egy vágottat, nyúl nem lesz benne. Ez semmi, kedves Diablo! Csinálj velem egyszer egy videót a gyorsjáraton, szinte bármikor. Az lenne ám az igazi horrorfilm! Van rá még másfél hónapod. Nagy siker lenne, meg kéne próbálni. Mit szólsz hozzá? Talán még el is lehetne adni, vagy a szereplőknek, vagy a rendőrségnek licit után persze.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3963 Dátum: 2010. November 15. - 13:47:29 » |
|
Újra a szokásos szerda következik, mert újból emelik az amúgy is piszok drága üzemanyagok árait. Ezúttal mindkét fajtát 6 (azaz: hat) forinttal. Ezt hívhatjuk nyugodtan luxusadónak, mert az! Hogy azt a ....
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #3964 Dátum: 2010. November 15. - 18:07:21 » |
|
Újra a szokásos szerda következik, mert újból emelik az amúgy is piszok drága üzemanyagok árait. Ezúttal mindkét fajtát 6 (azaz: hat) forinttal. Ezt hívhatjuk nyugodtan luxusadónak, mert az! Hogy azt a .... Melyik kettőt?
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3965 Dátum: 2010. November 15. - 18:10:11 » |
|
Újra a szokásos szerda következik, mert újból emelik az amúgy is piszok drága üzemanyagok árait. Ezúttal mindkét fajtát 6 (azaz: hat) forinttal. Ezt hívhatjuk nyugodtan luxusadónak, mert az! Hogy azt a .... Melyik kettőt? Téged nem érint. Én legközelebb kb. márciusban fogok benzint tankolni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #3966 Dátum: 2010. November 15. - 18:11:20 » |
|
Újra a szokásos szerda következik, mert újból emelik az amúgy is piszok drága üzemanyagok árait. Ezúttal mindkét fajtát 6 (azaz: hat) forinttal. Ezt hívhatjuk nyugodtan luxusadónak, mert az! Hogy azt a .... Melyik kettőt? Téged nem érint. Én legközelebb kb. márciusban fogok benzint tankolni. Sejtetem köszi
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
miki8300
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3967 Dátum: 2010. November 15. - 18:47:47 » |
|
Sziasztok!
Kb. 3 hónapja vettem egy 2005-ös lacettit. Rá 2 héttel Világít villog a sárga lámpa akadozik az autó! Valószínűleg szelepcsere lesz a vége de meg tudná valaki mondani mennyit kóstol egy ilyen szelepcsere? Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3968 Dátum: 2010. November 15. - 20:22:58 » |
|
Sziasztok!
Kb. 3 hónapja vettem egy 2005-ös lacettit. Rá 2 héttel Világít villog a sárga lámpa akadozik az autó! Valószínűleg szelepcsere lesz a vége de meg tudná valaki mondani mennyit kóstol egy ilyen szelepcsere? Köszönöm
Nem ugranék rögtön szelepcserébe bele. Szólitsd meg Tomy61-et,vagy irj rivát üzenetet neki és segit biztos.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3969 Dátum: 2010. November 16. - 10:05:57 » |
|
Sziasztok!
Nem ugranék rögtön szelepcserébe bele. Szólitsd meg Tomy61-et,vagy irj rivát üzenetet neki és segit biztos. Vagy esetleg Athee barátunkat, mert ő is így járt, de megoldotta, nem kellett végül szelepeket cserélni. Ne kapkodd el, mert drága dolog. Ha mégis nem kerülheted el a műtétet, akkor majd jelentkezz újra, és súgunk, hogy hová vidd. Ja, és elég egy helyre írni, ott is elolvassuk. A motor részhez volt jó, ide egyéb dolgokról szoktunk írni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. November 16. - 10:07:36 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
|
|
|
miki8300
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3970 Dátum: 2010. November 16. - 17:01:00 » |
|
Sziasztok!
Nem ugranék rögtön szelepcserébe bele. Szólitsd meg Tomy61-et,vagy irj rivát üzenetet neki és segit biztos. Vagy esetleg Athee barátunkat, mert ő is így járt, de megoldotta, nem kellett végül szelepeket cserélni. Ne kapkodd el, mert drága dolog. Ha mégis nem kerülheted el a műtétet, akkor majd jelentkezz újra, és súgunk, hogy hová vidd. Rendben Köszönöm Ja, és elég egy helyre írni, ott is elolvassuk. A motor részhez volt jó, ide egyéb dolgokról szoktunk írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #3971 Dátum: 2010. November 17. - 20:42:23 » |
|
Régebben valaki belinkelt egy oldalt, ahol lámpába szerelt kamerákat lehetett visszanézni. Nem tudjátok az oldal nevét?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #3973 Dátum: 2010. November 17. - 20:49:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #3974 Dátum: 2010. November 17. - 20:52:02 » |
|
Köszi, közben én is megtaláltam. Csak sajna amelyik rögzít, az napsütést mutat jelen időpontra is
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|