ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3915 Dátum: 2010. November 03. - 10:25:52 » |
|
A vasúttörténeti múzeumba volt már valaki? Milyen? Vélemények? Én még nem, de szívesen megnézném.
Megbeszélhetjük, mer már régen készülök oda is. Ajánlom még a városligeti Közlekedési Múzeumot, a szentendrei Tömegközlekedési Múzeumot, valamint a Deák téri Földalatti Múzeumot megnézni alkalom adtán. Ezek lehetnének talis akcióban is. Szentendrén már voltunk is, képek a galériában. Aki velem jönne a Deák térre, annak biztosítani tudnám, hogy minden kocsit kinyissanak nekünk, és lehessen fényképezni is. Ott egy barátom a főni.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #3916 Dátum: 2010. November 03. - 10:30:34 » |
|
A vasúttörténeti múzeumba volt már valaki? Milyen? Vélemények? Én még nem, de szívesen megnézném.
Megbeszélhetjük, mer már régen készülök oda is. Ajánlom még a városligeti Közlekedési Múzeumot, a szentendrei Tömegközlekedési Múzeumot, valamint a Deák téri Földalatti Múzeumot megnézni alkalom adtán. Ezek lehetnének talis akcióban is. Szentendrén már voltunk is, képek a galériában. Aki velem jönne a Deák térre, annak biztosítani tudnám, hogy minden kocsit kinyissanak nekünk, és lehessen fényképezni is. Ott egy barátom a főni. Részemről ok engem minden jármű érdekel..
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3917 Dátum: 2010. November 03. - 20:30:49 » |
|
Jani!Nem tudok kesztyűt szerezni csak ugy,mert be kell jönnöd szervizbe ahhoz hogy kapj.Enyém ma volt átvizsgáláson,minden faca rajta.(És a kézimet ujra rendbe tették)
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3918 Dátum: 2010. November 03. - 20:34:02 » |
|
Jani!Nem tudok kesztyűt szerezni csak ugy,mert be kell jönnöd szervizbe ahhoz hogy kapj.Enyém ma volt átvizsgáláson,minden faca rajta.(És a kézimet ujra rendbe tették) És egy ilyen átvizsgálás mibe kerül?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3919 Dátum: 2010. November 03. - 20:36:35 » |
|
Jani!Nem tudok kesztyűt szerezni csak ugy,mert be kell jönnöd szervizbe ahhoz hogy kapj.Enyém ma volt átvizsgáláson,minden faca rajta.(És a kézimet ujra rendbe tették) És egy ilyen átvizsgálás mibe kerül? Ingyenes! Menj rá a Chevys webre, ott van a Gondoskodás akció.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3920 Dátum: 2010. November 03. - 20:51:38 » |
|
Jani!Nem tudok kesztyűt szerezni csak ugy,mert be kell jönnöd szervizbe ahhoz hogy kapj.Enyém ma volt átvizsgáláson,minden faca rajta.(És a kézimet ujra rendbe tették) És egy ilyen átvizsgálás mibe kerül? Ingyenes! Menj rá a Chevys webre, ott van a Gondoskodás akció. Gidy!Ha megvan még a szám amit adtam küld el légyszi Janinak pü-ben.Jani!Sinka Mikit keresd és rám hivatkozva a klubból kérj időpontot.Ha megvolt az átvizsgálás irány hozzám a csomihálóért.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3921 Dátum: 2010. November 04. - 10:01:56 » |
|
Jani!Nem tudok kesztyűt szerezni csak ugy,mert be kell jönnöd szervizbe ahhoz hogy kapj.Enyém ma volt átvizsgáláson,minden faca rajta.(És a kézimet ujra rendbe tették) És egy ilyen átvizsgálás mibe kerül? Ingyenes! Menj rá a Chevys webre, ott van a Gondoskodás akció. Gidy!Ha megvan még a szám amit adtam küld el légyszi Janinak pü-ben.Jani!Sinka Mikit keresd és rám hivatkozva a klubból kérj időpontot.Ha megvolt az átvizsgálás irány hozzám a csomihálóért. Beszéltem vele, hétfőn 13:30-ra van időpontom.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3922 Dátum: 2010. November 04. - 10:07:06 » |
|
Jani!Nem tudok kesztyűt szerezni csak ugy,mert be kell jönnöd szervizbe ahhoz hogy kapj.Enyém ma volt átvizsgáláson,minden faca rajta.(És a kézimet ujra rendbe tették) És egy ilyen átvizsgálás mibe kerül? Ingyenes! Menj rá a Chevys webre, ott van a Gondoskodás akció. Gidy!Ha megvan még a szám amit adtam küld el légyszi Janinak pü-ben.Jani!Sinka Mikit keresd és rám hivatkozva a klubból kérj időpontot.Ha megvolt az átvizsgálás irány hozzám a csomihálóért. Beszéltem vele, hétfőn 13:30-ra van időpontom. Megvársz? Sietek minél előbb, még a hivatalos időpontom előtt odaérek. Várj meg, jó lenne picit talizni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3923 Dátum: 2010. November 04. - 10:08:17 » |
|
Mennék a gyerekkel, de sajnos holnap 15-re jönnek vendégek. Majd megvárnak! Rokonok? Barátok? Mennyi időre jöttek? Oldd meg, hogy jöhess! Rokon, Anyósék jönnek. Azért megpróbálok ott lenni, 2-3körül felhívlak, hogy mi a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3924 Dátum: 2010. November 04. - 10:09:27 » |
|
Jani!Nem tudok kesztyűt szerezni csak ugy,mert be kell jönnöd szervizbe ahhoz hogy kapj.Enyém ma volt átvizsgáláson,minden faca rajta.(És a kézimet ujra rendbe tették) És egy ilyen átvizsgálás mibe kerül? Ingyenes! Menj rá a Chevys webre, ott van a Gondoskodás akció. Gidy!Ha megvan még a szám amit adtam küld el légyszi Janinak pü-ben.Jani!Sinka Mikit keresd és rám hivatkozva a klubból kérj időpontot.Ha megvolt az átvizsgálás irány hozzám a csomihálóért. Beszéltem vele, hétfőn 13:30-ra van időpontom. Megvársz? Sietek minél előbb, még a hivatalos időpontom előtt odaérek. Várj meg, jó lenne picit talizni! 15-ig tudok maradni, utána mennem kell fogorvoshoz. Már 3 szór lemondtam, most már muszáj elmennem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3925 Dátum: 2010. November 04. - 10:14:52 » |
|
Jani!Nem tudok kesztyűt szerezni csak ugy,mert be kell jönnöd szervizbe ahhoz hogy kapj.Enyém ma volt átvizsgáláson,minden faca rajta.(És a kézimet ujra rendbe tették) És egy ilyen átvizsgálás mibe kerül? Ingyenes! Menj rá a Chevys webre, ott van a Gondoskodás akció. Gidy!Ha megvan még a szám amit adtam küld el légyszi Janinak pü-ben.Jani!Sinka Mikit keresd és rám hivatkozva a klubból kérj időpontot.Ha megvolt az átvizsgálás irány hozzám a csomihálóért. Beszéltem vele, hétfőn 13:30-ra van időpontom. Megvársz? Sietek minél előbb, még a hivatalos időpontom előtt odaérek. Várj meg, jó lenne picit talizni! 15-ig tudok maradni, utána mennem kell fogorvoshoz. Már 3 szór lemondtam, most már muszáj elmennem. Oké! Kb. fél 3-ra odaérek, várj meg! Megmutatom az AWU-mat....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3926 Dátum: 2010. November 04. - 13:54:38 » |
|
Mennék a gyerekkel, de sajnos holnap 15-re jönnek vendégek. Majd megvárnak! Rokonok? Barátok? Mennyi időre jöttek? Oldd meg, hogy jöhess! Rokon, Anyósék jönnek. Azért megpróbálok ott lenni, 2-3körül felhívlak, hogy mi a helyzet. Most már tuti, hogy nem tudunk menni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3927 Dátum: 2010. November 04. - 16:30:26 » |
|
Mennék a gyerekkel, de sajnos holnap 15-re jönnek vendégek. Majd megvárnak! Rokonok? Barátok? Mennyi időre jöttek? Oldd meg, hogy jöhess! Rokon, Anyósék jönnek. Azért megpróbálok ott lenni, 2-3körül felhívlak, hogy mi a helyzet. Most már tuti, hogy nem tudunk menni. Voltam ott. Érdekes volt, de ne aggódj, bármikor megnézheted, ha bemész a múzeumba. De különben elhoztam a teljes képanyagot egy szép kiadású prospektusban. Hétfőn meglesheted, ha megvársz a kesztyűsnél, fél 3-ra ott leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #3928 Dátum: 2010. November 04. - 18:22:47 » |
|
Én már voltam ott a családdal, nagyon szuper. Érdemes előtte a neten megnézni mikor csinálnak külön programokat, mert úgy még érdekesebb. Amikor mi voltunk akkor nemzetközi gőzmozdony találkozó és verseny volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #3929 Dátum: 2010. November 04. - 18:23:00 » |
|
A méreg megesz. Ahogy az előbb jártam be a garázsba, nem vettem észre, hogy a sötétben közelebb van szegély, így lehúztam a jobb oldali kerékívet úgy jó 5 centi hosszan Jól felhúztam az agyam. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy van egy airbrush-os ismerősöm, ő szokott ilyeneket javítani, viszont nem tudom a szín kódját. Azt hol tudom megnézni?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|