Krisz
|
|
« Hozzászólás #3855 Dátum: 2010. Október 21. - 18:36:31 » |
|
Csomagleszorítóhaló engem is érdekelne. Múltkor vaterán volt 1000ft-ért egy új, de elfelejtettem licitálni és elvitték előlem.
Multkor nem neked adtam egyet oda?Kami küldte. De igen, csak az elég ramaty állapotban van. Tele van lukakkal. Azért köszönöm Kami! Akkor elteszem neked!Talin odaadom.De megnézem milyen állapotban van mert nem tudom,nem néztem kiteritve.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3856 Dátum: 2010. Október 21. - 19:15:11 » |
|
Csomagleszorítóhaló engem is érdekelne. Múltkor vaterán volt 1000ft-ért egy új, de elfelejtettem licitálni és elvitték előlem.
Multkor nem neked adtam egyet oda?Kami küldte. De igen, csak az elég ramaty állapotban van. Tele van lukakkal. Azért köszönöm Kami! Akkor elteszem neked!Talin odaadom.De megnézem milyen állapotban van mert nem tudom,nem néztem kiteritve. Esetleg ha találsz sedanba való csomitálcát, engem érdekelne jóárasítva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3857 Dátum: 2010. Október 21. - 19:20:44 » |
|
Krisz személyében nemcsak az autók újjá varázsolásának mesterét tekinthetjük ezentúl, hanem mindenféle kívánságot írhatunk neki, és vagy teljesíti, vagy nem. Ha igen, akkor szólíthatjuk Krisz-Tibi bácsinak! Köszönjük előre is!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3858 Dátum: 2010. Október 21. - 19:24:38 » |
|
Krisz személyében nemcsak az autók újjá varázsolásának mesterét tekinthetjük ezentúl, hanem mindenféle kívánságot írhatunk neki, és vagy teljesíti, vagy nem. Ha igen, akkor szólíthatjuk Krisz-Tibi bácsinak! Köszönjük előre is! Ha lehet teljesitem a kivánságot.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #3859 Dátum: 2010. Október 21. - 19:25:03 » |
|
Multkor nem neked adtam egyet oda?Kami küldte. De igen, csak az elég ramaty állapotban van. Tele van lukakkal. Azért köszönöm Kami! Múltkor láttam egy fazont a Sajó partján. Volt nála horgászbot, meg egy zsák a kifogott halaknak. Az is tele volt lyukakkal!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3861 Dátum: 2010. Október 21. - 19:34:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #3862 Dátum: 2010. Október 23. - 12:19:51 » |
|
Nekem egyszer volt 11l feletti fogyasztás De hát akkor volt alattam először 1.6 os autó, és élveztem hogy gyorsul Arra meg nem gondoltak ezek az okos újságírók hogy menne a HB 1.6 os motorral Barotinak 1.8as HB-je van 1x kiprobálnék egy olyat..., és ráadásul gombnyomásra behajlanak a tükrei! Ettől akadt ki MNT kolléga, de piszkosul, egész belesárgult az irigységbe szegény, vigasztalni kellett! Hát olyat én is elfogadnék! ...És azt képzeljétek, hogy milyen volt, mikor Baroti után koslattam hegynek felfelé az én 1.4-emmel, kondival, családdal, csomagokkal.. Ő vígan 4-esben sétakocsikázgatott, én meg nyomtam ki a lelkét a gépnek 2-esben.... Mert ők csak ketten voltak az 1,8-asban, kevesebb cuccal, és ráadásul, hogy el tudjon húzni tőlünk, minden autóba berakott 2 karton ásványvizet. Szegény zenész barátomnak, meg egyedül volt 1,4-ese, a többi 1,6-os, 1,8-as, egy dizel, és egy dizel Passát volt. De mégis minden este együtt vacsoráztunk! Nem zenész, dobos! Biztosan ő már csak hideg kaját evett minden este! Döme egy pimasz fickó! Ad.1.: Együtt vacsoráztunk friss meleg ételt, és nem kellett várni rájuk! Ad.2.: a dob hangszer! Aki hangszeren játszik, az zenész. Akidobos dobon játszik, tehát hangszeren, aki hangszeren játszik, az zenész, tehát Akidobos dobon játszik, ami hangszer, aki hangszeren játszik, az zenész, Akidobos tehát igenis zenész! Mondd, Döme, követni tudtál? Aki pedig pimaszkodik a zenész barátommal, vagyis Akidobossal, az egy pimasz fickó, tehát, Döme pimasz fickó! Gidy. Nem ismered Döme tesóját. Egy tanszakon voltunk Miskolcon. Amúgy meg: A dobos: Már nem közönség, de még nem zenész. Köszönöm, hogy megvédesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #3863 Dátum: 2010. Október 23. - 18:01:41 » |
|
Sziasztok! Autócserében gondolkodnék. Azaz megválnék lassan a szeretett és karbantartott példánytól. A kiszemelt kategória a chrysler 300c (amely szívem egyik régi vágya). Na de vége az offolásnak. Ettől függetlenül ontopic maradnék továbbra is. Asszonynak (aki az automatát részesítené előnyben, ráadásul eddig sw volt, maradna is az) a következő példányt néztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_platinum_automata-4132587Láthatólag ez egy finanszírozásból visszavett autó. Elvileg 0 km-el, viszont 3 év teljes leállással. Szerintetek érdemes-e ebben gondolkodni??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #3864 Dátum: 2010. Október 23. - 18:23:44 » |
|
Sziasztok! Autócserében gondolkodnék. Azaz megválnék lassan a szeretett és karbantartott példánytól. A kiszemelt kategória a chrysler 300c (amely szívem egyik régi vágya). Na de vége az offolásnak. Ettől függetlenül ontopic maradnék továbbra is. Asszonynak (aki az automatát részesítené előnyben, ráadásul eddig sw volt, maradna is az) a következő példányt néztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_platinum_automata-4132587Láthatólag ez egy finanszírozásból visszavett autó. Elvileg 0 km-el, viszont 3 év teljes leállással. Szerintetek érdemes-e ebben gondolkodni?? Mintha a jobb hátulján a lököst meghúzták volna mármint a képen úgy látom. Biztos ez az 1 km???
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #3865 Dátum: 2010. Október 23. - 18:25:09 » |
|
A képen kombi van a leírásban ferdehátú vagy én nézek rosszat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #3866 Dátum: 2010. Október 23. - 18:28:55 » |
|
Sziasztok! Autócserében gondolkodnék. Azaz megválnék lassan a szeretett és karbantartott példánytól. A kiszemelt kategória a chrysler 300c (amely szívem egyik régi vágya). Na de vége az offolásnak. Ettől függetlenül ontopic maradnék továbbra is. Asszonynak (aki az automatát részesítené előnyben, ráadásul eddig sw volt, maradna is az) a következő példányt néztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_platinum_automata-4132587Láthatólag ez egy finanszírozásból visszavett autó. Elvileg 0 km-el, viszont 3 év teljes leállással. Szerintetek érdemes-e ebben gondolkodni?? Hát nem hiszem, hogy 1km futásteljesítmény altt fóliázták volna, valamint körberagasztották volna védőcsíkokkal, fényvisszaverő prizmákkal. Szal a km gyanús, szerintem kontrollálni kellene. Ez egy utángyártott dísztárcsa rajt?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3867 Dátum: 2010. Október 23. - 18:31:59 » |
|
Sziasztok! Autócserében gondolkodnék. Azaz megválnék lassan a szeretett és karbantartott példánytól. A kiszemelt kategória a chrysler 300c (amely szívem egyik régi vágya). Na de vége az offolásnak. Ettől függetlenül ontopic maradnék továbbra is. Asszonynak (aki az automatát részesítené előnyben, ráadásul eddig sw volt, maradna is az) a következő példányt néztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_2.0_d_platinum_automata-4132587Láthatólag ez egy finanszírozásból visszavett autó. Elvileg 0 km-el, viszont 3 év teljes leállással. Szerintetek érdemes-e ebben gondolkodni?? Hát nem hiszem, hogy 1km futásteljesítmény altt fóliázták volna, valamint körberagasztották volna védőcsíkokkal, fényvisszaverő prizmákkal. Szal a km gyanús, szerintem kontrollálni kellene. Ez egy utángyártott dísztárcsa rajt? Meg kell nézni az állapot lapot. Sok minden kiderül belőle. https://www.otpbank.hu/merkantil2001/allapotlapok/25373.pdfGumik profilmélysége 3,0mm. Állásban elkopott? Motortér tető átfényezett Jobb első-hátsó sárvédő átfényezett Utastér tető átfényezett Csomagtér fedél átfényezett
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Október 23. - 18:35:24 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #3868 Dátum: 2010. Október 23. - 18:38:23 » |
|
Na akkor ez az az autó ami messzire kerülendő!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #3869 Dátum: 2010. Október 23. - 18:46:05 » |
|
Úgy van. Kerülendő. Köszönöm a sok segítséget. Mindenesetre úgy tervezem, hogy a családban a második autó marad ontopic. Azaz egy automata 1.8 vagy 2.0D, mindenképp SW. Esetleg Epica-ban gondolkodom még, de ott is csak automatában. És csak kp. fizetésben. Na meg minél kevesebbet futottban, nem töröttben, és kommersz színekben: ezüst, szürke, fekete, fehér.
Nagyon sokat köszönhetek ennek a fórumnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|