Krisz
|
|
« Hozzászólás #3840 Dátum: 2010. Október 21. - 14:10:06 » |
|
Hóláncra: De ez az. Két éve sem volt olcsó, de most nagyon el vannak szállva. Nem valószínű, hogy veszek. Én már beszereztem ingyé!!!Kereskedői beszámitott autóban benne volt egy zsir uj és az landolt nálam. sőt van csomihálóm kettő is kombiba való mert a másik az ülés és a tető közé való,és van még télre gyári magasitott oldalfalú gumiszőnyeggarniturám csomitálcával eggyütt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Október 21. - 14:12:33 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3841 Dátum: 2010. Október 21. - 14:24:27 » |
|
Hóláncra: De ez az. Két éve sem volt olcsó, de most nagyon el vannak szállva. Nem valószínű, hogy veszek. Én már beszereztem ingyé!!!Kereskedői beszámitott autóban benne volt egy zsir uj és az landolt nálam. sőt van csomihálóm kettő is kombiba való mert a másik az ülés és a tető közé való,és van még télre gyári magasitott oldalfalú gumiszőnyeggarniturám csomitálcával eggyütt. A kombi térleválasztó hálója az nem rugalmas, vigyázz! A hólánc 15- ös? És ilyen?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3842 Dátum: 2010. Október 21. - 14:35:36 » |
|
Hóláncra: De ez az. Két éve sem volt olcsó, de most nagyon el vannak szállva. Nem valószínű, hogy veszek. Én már beszereztem ingyé!!!Kereskedői beszámitott autóban benne volt egy zsir uj és az landolt nálam. sőt van csomihálóm kettő is kombiba való mert a másik az ülés és a tető közé való,és van még télre gyári magasitott oldalfalú gumiszőnyeggarniturám csomitálcával eggyütt. A kombi térleválasztó hálója az nem rugalmas, vigyázz! A hólánc 15- ös? És ilyen? Igazából még nem néztem meg csak átdobáltam az enyémbe.Kék szinű műanyag táskában van ez tuti.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3843 Dátum: 2010. Október 21. - 16:07:02 » |
|
Hóláncra: De ez az. Két éve sem volt olcsó, de most nagyon el vannak szállva. Nem valószínű, hogy veszek. Én már beszereztem ingyé!!!Kereskedői beszámitott autóban benne volt egy zsir uj és az landolt nálam. sőt van csomihálóm kettő is kombiba való mert a másik az ülés és a tető közé való,és van még télre gyári magasitott oldalfalú gumiszőnyeggarniturám csomitálcával eggyütt. Ilyen gyári magasított szőnyeged nincs még vagy kedvezményesen esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3844 Dátum: 2010. Október 21. - 16:21:47 » |
|
Hóláncra: De ez az. Két éve sem volt olcsó, de most nagyon el vannak szállva. Nem valószínű, hogy veszek. Én már beszereztem ingyé!!!Kereskedői beszámitott autóban benne volt egy zsir uj és az landolt nálam. sőt van csomihálóm kettő is kombiba való mert a másik az ülés és a tető közé való,és van még télre gyári magasitott oldalfalú gumiszőnyeggarniturám csomitálcával eggyütt. Kombi térelválasztót nagyon keresett valaki nemrég. Talán Yanee volt? Ha olvassa biztos lecsapna rá. Eladó? Börze mikor nyit? Mi van még? Csomitálca a kombira engem is érdekelne! Tiedbe úgysem jó.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3845 Dátum: 2010. Október 21. - 17:50:36 » |
|
Hóláncra: De ez az. Két éve sem volt olcsó, de most nagyon el vannak szállva. Nem valószínű, hogy veszek. Én már beszereztem ingyé!!!Kereskedői beszámitott autóban benne volt egy zsir uj és az landolt nálam. sőt van csomihálóm kettő is kombiba való mert a másik az ülés és a tető közé való,és van még télre gyári magasitott oldalfalú gumiszőnyeggarniturám csomitálcával eggyütt. Ilyen gyári magasított szőnyeged nincs még vagy kedvezményesen esetleg? Sajna nincs.Én is most láttam elősször.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3846 Dátum: 2010. Október 21. - 17:53:31 » |
|
Hóláncra: De ez az. Két éve sem volt olcsó, de most nagyon el vannak szállva. Nem valószínű, hogy veszek. Én már beszereztem ingyé!!!Kereskedői beszámitott autóban benne volt egy zsir uj és az landolt nálam. sőt van csomihálóm kettő is kombiba való mert a másik az ülés és a tető közé való,és van még télre gyári magasitott oldalfalú gumiszőnyeggarniturám csomitálcával eggyütt. Kombi térelválasztót nagyon keresett valaki nemrég. Talán Yanee volt? Ha olvassa biztos lecsapna rá. Eladó? Börze mikor nyit? Mi van még? Csomitálca a kombira engem is érdekelne! Tiedbe úgysem jó. A hálók kombiból vannak!És ha yanne keresett el is teszem neki.A tálca pedig hb-be való és már a helyén van.Ha lessz kombiba való nem felejtelek el.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3847 Dátum: 2010. Október 21. - 18:03:41 » |
|
Csomagleszorítóhaló engem is érdekelne. Múltkor vaterán volt 1000ft-ért egy új, de elfelejtettem licitálni és elvitték előlem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3848 Dátum: 2010. Október 21. - 18:05:00 » |
|
Krisz! Eltűnt az autód!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3849 Dátum: 2010. Október 21. - 18:08:04 » |
|
Hóláncra: De ez az. Két éve sem volt olcsó, de most nagyon el vannak szállva. Nem valószínű, hogy veszek. Én már beszereztem ingyé!!!Kereskedői beszámitott autóban benne volt egy zsir uj és az landolt nálam. sőt van csomihálóm kettő is kombiba való mert a másik az ülés és a tető közé való,és van még télre gyári magasitott oldalfalú gumiszőnyeggarniturám csomitálcával eggyütt. Kombi térelválasztót nagyon keresett valaki nemrég. Talán Yanee volt? Ha olvassa biztos lecsapna rá. Eladó? Börze mikor nyit? Mi van még? Csomitálca a kombira engem is érdekelne! Tiedbe úgysem jó. A hálók kombiból vannak!És ha yanne keresett el is teszem neki.A tálca pedig hb-be való és már a helyén van.Ha lessz kombiba való nem felejtelek el. Tamas73 keresett térelválasztót, de már nem. Csináltatott magának egyet.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3850 Dátum: 2010. Október 21. - 18:09:51 » |
|
Krisz! Eltűnt az autód! Tudom!Én töröltem.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3851 Dátum: 2010. Október 21. - 18:12:24 » |
|
Csomagleszorítóhaló engem is érdekelne. Múltkor vaterán volt 1000ft-ért egy új, de elfelejtettem licitálni és elvitték előlem.
Multkor nem neked adtam egyet oda?Kami küldte.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3852 Dátum: 2010. Október 21. - 18:16:46 » |
|
Multkor nem neked adtam egyet oda?Kami küldte. De igen, csak az elég ramaty állapotban van. Tele van lukakkal. Azért köszönöm Kami!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3853 Dátum: 2010. Október 21. - 18:29:50 » |
|
Ma állt előttem a lámpánál egy HB wtcc-s lacsi. A Krómkipufogóvég fekete és olajos (kb. mint a Trabantoké), plusz kékes feketés füst jött belőle. Rendszámát nem néztem, de max 3 éves lehetett, azóta van wtcc. Szegény autó mit kaphatott eddig.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #3854 Dátum: 2010. Október 21. - 18:35:14 » |
|
Ma állt előttem a lámpánál egy HB wtcc-s lacsi. A Krómkipufogóvég fekete és olajos (kb. mint a Trabantoké), plusz kékes feketés füst jött belőle. Rendszámát nem néztem, de max 3 éves lehetett, azóta van wtcc. Szegény autó mit kaphatott eddig. De hát nem pörgetni kell ezeket a motorokat?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|