cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #3795 Dátum: 2010. Október 11. - 13:17:29 » |
|
Szép jó reggelt Mindenkinek!Végre megszülettem!Nevem :Patricia 2850grammal és 50cm-rel. Gratulálok Gratulálok! Gratulálok és jó egészséget az egész családnak! Gratulálok és jó egészséget mindkettejüknek! (Bár ez is jeles esemény, mehetett volna oda is... )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3796 Dátum: 2010. Október 11. - 19:43:10 » |
|
Szép jó reggelt Mindenkinek!Végre megszülettem!Nevem :Patricia 2850grammal és 50cm-rel. Gratulálok Gratulálok! Gratulálok és jó egészséget az egész családnak! Gratulálok és jó egészséget mindkettejüknek! (Bár ez is jeles esemény, mehetett volna oda is... ) Köszönöm mindenkinek Évi nevében is.Holnap lesznek képek az iwiwen.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #3797 Dátum: 2010. Október 12. - 10:41:53 » |
|
Szép jó reggelt Mindenkinek!Végre megszülettem!Nevem :Patricia 2850grammal és 50cm-rel.
Gratulálok Gratulálok! Gratulálok és jó egészséget az egész családnak! Gratulálok és jó egészséget mindkettejüknek! (Bár ez is jeles esemény, mehetett volna oda is... ) Köszönöm mindenkinek Évi nevében is.Holnap lesznek képek az iwiwen. Örülök és gratulálok Nektek, Krisz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #3798 Dátum: 2010. Október 12. - 11:12:39 » |
|
Gratulálok Krisz!!! Mostanában elég ritkán járok a fórumra sajnos, de ilyen jó híreket mindig jó olvasni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3799 Dátum: 2010. Október 12. - 11:31:26 » |
|
Végre megkaptam a lakásra a használatbavételi engedélyt. De hogy ne legyen teljes az öröm. Kell még csináltatni energiatanúsítványt. Újabb 20-30eFt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #3800 Dátum: 2010. Október 12. - 17:36:04 » |
|
Szép jó reggelt Mindenkinek!Végre megszülettem!Nevem :Patricia 2850grammal és 50cm-rel. IGondolom nem késő de gratulálok én is És egerséget az egész családnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #3801 Dátum: 2010. Október 12. - 20:28:48 » |
|
Szép jó reggelt Mindenkinek!Végre megszülettem!Nevem :Patricia 2850grammal és 50cm-rel. IGondolom nem késő de gratulálok én is És egerséget az egész családnak Csak GRATULÁLNI tudunk és jó egészséget kívánni nektek.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3802 Dátum: 2010. Október 13. - 21:44:14 » |
|
Krisz "fater" ! Gratulálok, jó egészséget kívánok és hát hozott Isten a klubban.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3803 Dátum: 2010. Október 14. - 09:15:47 » |
|
Tagtársak!
Ki kell cuccolnunk a nemrég megnyitott üzletünkből, sajnos minél előbb. Az okokat nem részletezném.
A gond, hogy nincs hová leraknunk a bútort és a látványkemencéket. A bútor egy 2,5 méter hosszú üvegpult, egy 1,5 méter hosszú kasszapult és egy 2,5 m hosszú polcból áll, mélységük 0,9 m. A látványkemencék egymás mellé rakva 1,2 x 0,8 méteresek. Ideiglenesen ( mondjuk január- februárig) lenne valamely Pest környéki tagnál hely letenni? Esetleg fizetnék is érte Sajnos nejem nem képes se a tárolást, se a szállítást megszervezni (utóbbit talán...), erősen a cuccok elkótyavetyélésén gondolkozik, mélyen áron alul. Nagyon sürgős válasz kéne.
SOS SOS SOS
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Október 14. - 09:25:30 írta captainb »
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3804 Dátum: 2010. Október 14. - 14:28:47 » |
|
Szombat estig elhagylak benneteket, Gidynél vendégeskedem majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #3805 Dátum: 2010. Október 14. - 18:33:05 » |
|
Sebikének a tegnapi nappal megszűnt a Kaposvári márkakereskedésben a munkaviszonya így teljes gőzzel mind a ketten a saját vállalkozásunkban tevékenykedünk! A jövő héten 1-2 napra BP-re kell utaznia több céggel tárgyalnia szerződéseket kötnie, így némi kartársi segítséget szeretnék kérni a számára kedvező szállás és egyéb útbaigazítás terén!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3806 Dátum: 2010. Október 15. - 13:42:18 » |
|
Tagtársak!
Ki kell cuccolnunk a nemrég megnyitott üzletünkből, sajnos minél előbb. Az okokat nem részletezném.
A gond, hogy nincs hová leraknunk a bútort és a látványkemencéket. A bútor egy 2,5 méter hosszú üvegpult, egy 1,5 méter hosszú kasszapult és egy 2,5 m hosszú polcból áll, mélységük 0,9 m. A látványkemencék egymás mellé rakva 1,2 x 0,8 méteresek. Ideiglenesen ( mondjuk január- februárig) lenne valamely Pest környéki tagnál hely letenni? Esetleg fizetnék is érte Sajnos nejem nem képes se a tárolást, se a szállítást megszervezni (utóbbit talán...), erősen a cuccok elkótyavetyélésén gondolkozik, mélyen áron alul. Nagyon sürgős válasz kéne.
SOS SOS SOS
Sajnos a telken a garba még csak beférne, de ott valószínűleg tönkre is menne, mert nem száraz, gombásodna, penészedne esetleg. Sajnálom, pedig szívesen segítettünk volna. Amúgy meg privi ment, szállítás ügyben.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3807 Dátum: 2010. Október 15. - 14:42:08 » |
|
Tagtársak!
SOS SOS SOS
Segítsetek Kapitánynak! Segítsünk neki, és Atheenak, és persze egyben családjuknak!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #3808 Dátum: 2010. Október 15. - 19:54:32 » |
|
Hát nem tudom mennyire vagyok Pest környéki!!!!! Én mindenesetre tudnék segíteni! Természetesen nem ingyen (Sokba kerül majd a végszámla amit a közös bulin fizet a Kapitány!!!!!) Ha én is jó vagyok hozhatjátok a cuccot!! Vagy el kell mennem érte?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3809 Dátum: 2010. Október 16. - 13:20:29 » |
|
Hát nem tudom mennyire vagyok Pest környéki!!!!! Én mindenesetre tudnék segíteni! Természetesen nem ingyen (Sokba kerül majd a végszámla amit a közös bulin fizet a Kapitány!!!!!) Ha én is jó vagyok hozhatjátok a cuccot!! Vagy el kell mennem érte? Hát, egy picit kívül esel a tágabb agglomeráción. Ha mondjuk pöttyet közelebb laknál, becsszó odavitetném. Valójában szeretnénk kéznél tudni az említett dolgokat, bármi történhet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|