diablo77
|
|
« Hozzászólás #3750 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 19:44:43 » |
|
Pedig egyszerű, pláne ha mértékegységet is írnék oda. km
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 30. - 19:57:17 írta diablo77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3751 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 19:54:59 » |
|
Pedig egyszerű, pláne ha mértkegységet is írnék oda. kmDe lehetett volna db. is, hogy annyi cigivel mérgezted hülye módon Magad. Vagy forint, amivel tartozol nekem pl.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3752 Dátum: 2010. Szeptember 30. - 19:56:58 » |
|
Ma 7 év után ismét szükségem volt egy pumpára, igaz nem a saját kocsimon. A nővérem jobb hátsó kereke a felnin állt, nyomás 0 bar benne. Közel 15 perc alatt sikerült felfújni 2.5 barra a Tescoban 8 éve vásárolt "gagyi" elektromos pumpával, ami a szivargyújtóról működik. Szóval érdemes ilyet venni mindenképp, idő kell neki, de működik rendesen. A kerék egyébként a kocsin volt, szóval még terhelés is volt rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3753 Dátum: 2010. Szeptember 30. - 19:58:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #3754 Dátum: 2010. Október 02. - 12:43:55 » |
|
Ma 7 év után ismét szükségem volt egy pumpára, igaz nem a saját kocsimon. A nővérem jobb hátsó kereke a felnin állt, nyomás 0 bar benne. Közel 15 perc alatt sikerült felfújni 2.5 barra a Tescoban 8 éve vásárolt "gagyi" elektromos pumpával, ami a szivargyújtóról működik. Szóval érdemes ilyet venni mindenképp, idő kell neki, de működik rendesen. A kerék egyébként a kocsin volt, szóval még terhelés is volt rajta.
Valóban működőképesek ezek a kis kütyük, ha hangosak is. A Lacsinak (SW) a hátsó oldalsó rekeszében kényelmesen elfér, kéznél van ha kell. Mondjuk én mindig megemelem a kocsit, ha ezzel a kütyüvel kell fújkálni. Ha a lapos guminak megpattant a pereme akkor elereszti a levegőt. Ez a kis pumpa nem tud hirtelen akkora mennyiséget nyomni bele amivel nekifeszíti a gumit a felni falának. Aztán (ha ez a helyzet) csak vársz-vársz....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3755 Dátum: 2010. Október 02. - 13:58:27 » |
|
Valóban működőképesek ezek a kis kütyük, ha hangosak is. A Lacsinak (SW) a hátsó oldalsó rekeszében kényelmesen elfér, kéznél van ha kell. Mondjuk én mindig megemelem a kocsit, ha ezzel a kütyüvel kell fújkálni. Ha a lapos guminak megpattant a pereme akkor elereszti a levegőt. Ez a kis pumpa nem tud hirtelen akkora mennyiséget nyomni bele amivel nekifeszíti a gumit a felni falának. Aztán (ha ez a helyzet) csak vársz-vársz.... Nekem is van, már használtam bringához, de segélyt is nyújtottam vele Suzukihoz, ami tök lapos volt gumi ügyileg. Ez nem nagyüzemi ellátást szolgál, de baj esetén megfelel, még az olcsó is.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3756 Dátum: 2010. Október 02. - 21:26:40 » |
|
Valóban működőképesek ezek a kis kütyük, ha hangosak is. A Lacsinak (SW) a hátsó oldalsó rekeszében kényelmesen elfér, kéznél van ha kell. Mondjuk én mindig megemelem a kocsit, ha ezzel a kütyüvel kell fújkálni. Ha a lapos guminak megpattant a pereme akkor elereszti a levegőt. Ez a kis pumpa nem tud hirtelen akkora mennyiséget nyomni bele amivel nekifeszíti a gumit a felni falának. Aztán (ha ez a helyzet) csak vársz-vársz.... Szerencsére nekem nem kellett emelni, viszont kiderült, hogy a kerék nem defektes csak az az ember, aki viccből leeresztette (másnap ugyanannyi nyomás volt benne, mint felfújás után).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3757 Dátum: 2010. Október 02. - 21:27:57 » |
|
Ma megvettem a karácsonyi ajándékomat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3758 Dátum: 2010. Október 02. - 21:57:22 » |
|
Ma megvettem a karácsonyi ajándékomat Nekem is megveheted!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #3759 Dátum: 2010. Október 02. - 22:14:50 » |
|
Ma megvettem a karácsonyi ajándékomat Nekem is megveheted! Nekem az az idei Karácsonyi ajándékom, hogy nem megyek kötelező szervizre. Ellenben lejárt a garancia.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3760 Dátum: 2010. Október 03. - 09:33:42 » |
|
Ma megvettem a karácsonyi ajándékomat Nekem is megveheted! Te már kaptál idén tv-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #3761 Dátum: 2010. Október 03. - 15:43:56 » |
|
Ma megvettem a karácsonyi ajándékomat Konkrétabban! Mit is? Fogadni mernék rá, hogy nem is a Te ajándékod, az autódat kényezteted. Nyertem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3762 Dátum: 2010. Október 03. - 19:55:01 » |
|
Ma megvettem a karácsonyi ajándékomat Konkrétabban! Mit is? Fogadni mernék rá, hogy nem is a Te ajándékod, az autódat kényezteted. Nyertem? Nem, most magamat kényeztettem "energiatakarékossági" okokból kifolyólag. Vettem egy lcd tv-t, amire már rég fájt a fogam, csak most olyan áron jutottam hozzá, hogy nem akartam tovább halasztani (Samsung LE37C530)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #3763 Dátum: 2010. Október 03. - 21:11:50 » |
|
Ma megvettem a karácsonyi ajándékomat Konkrétabban! Mit is? Fogadni mernék rá, hogy nem is a Te ajándékod, az autódat kényezteted. Nyertem? Nem, most magamat kényeztettem "energiatakarékossági" okokból kifolyólag. Vettem egy lcd tv-t, amire már rég fájt a fogam, csak most olyan áron jutottam hozzá, hogy nem akartam tovább halasztani (Samsung LE37C530) Én pont most szemeztem egy LE37B650-nel. Media Marktban nagyon jó áron vannak most!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #3764 Dátum: 2010. Október 03. - 21:29:49 » |
|
|
|
|
Naplózva