Döme
|
|
« Hozzászólás #3600 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 13:34:15 » |
|
Ma egy kék ezüst SW-t láttam magam előtt lacetti klubos matricával, lehet hogy Captainb volt?
Nem hiszem, hogy átfestette volna a világos kék Chevrolet matricás autóját. Inkább Jani lehetett, mert neki festés nélkül is ezüst gyárilag a gépe. Esetleg Kakaos jöhet még szóba. A többi matricás fehér, sötét kék, red rock, menta színű, fekete, és világos kék, matrica nélkül. Kék-ezüstöt írt. Hagyd már. Annyi évesen te sem fogsz jól látni. Ajjaj! Mi lesz ebből!!! Botrány. Remélem Gidy ma hosszúnapos! Írjunk sokat, hogy ellapozódjon a botrány kifakasztó üzenet!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3601 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 13:44:52 » |
|
Csask nyugodtan, küldtem neki PÜ- t ...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #3602 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 13:51:24 » |
|
Ma egy kék ezüst SW-t láttam magam előtt lacetti klubos matricával, lehet hogy Captainb volt?
Na ha a Lehel úton jöttél mögöttem a Béke tértől és olvasgattad a hátsó lökös feliratát, az én voltam. De láttad a másik sávban a HB- t az ugyanolyan fekete matricázással? Fehét vagy ezüst alapszíne volt? Igen láttam,fehér alapszíne volt, és a Dózsa GY. sarokig mentem mögötted.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 02. - 13:55:04 írta Zoltán »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #3603 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 13:56:56 » |
|
Nem hiszem, hogy átfestette volna a világos kék Chevrolet matricás autóját. Inkább Jani lehetett, mert neki festés nélkül is ezüst gyárilag a gépe. Esetleg Kakaos jöhet még szóba. A többi matricás fehér, sötét kék, red rock, menta színű, fekete, és világos kék, matrica nélkül. Kék-ezüstöt írt. Hagyd már. Annyi évesen te sem fogsz jól látni. legközelebb csak fényképpel mellékelve írok ilyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3604 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 14:42:33 » |
|
Na ha a Lehel úton jöttél mögöttem a Béke tértől és olvasgattad a hátsó lökös feliratát, az én voltam. De láttad a másik sávban a HB- t az ugyanolyan fekete matricázással? Fehét vagy ezüst alapszíne volt? Igen láttam,fehér alapszíne volt, és a Dózsa GY. sarokig mentem mögötted. Na, legközelebb tessék dudálni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #3605 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 18:47:58 » |
|
Na ha a Lehel úton jöttél mögöttem a Béke tértől és olvasgattad a hátsó lökös feliratát, az én voltam. De láttad a másik sávban a HB- t az ugyanolyan fekete matricázással? Fehét vagy ezüst alapszíne volt? Igen láttam,fehér alapszíne volt, és a Dózsa GY. sarokig mentem mögötted. Na, legközelebb tessék dudálni! Legközelebb dudálok az biztos, csak nem voltam biztos magamban.Amúgy meg már régen szeretnék klubos matricát én is csak valahogy eddig nem jött össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3606 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:29:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3607 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:32:08 » |
|
Vége a nyárnak, itt a szeptember, éledezik a fórum, ezt már szeretem. Még régen látottak is visszataláltak hozzánk. Kripic! Pista ajándéka a DVD, megkérdeztem, nyugodtan alhatsz, nem tartozol érte. Ja, és januártól vagy szereztek munkát nekem, vagy sorba látogatom a klubtagokat, szeretek sokat, és jókat enni, és Erdély óta inni is...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3608 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:33:33 » |
|
Vége a nyárnak, itt a szeptember, éledezik a fórum, ezt már szeretem. Még régen látottak is visszataláltak hozzánk. Kripic! Pista ajándéka a DVD, megkérdeztem, nyugodtan alhatsz, nem tartozol érte. Ja, és januártól vagy szereztek munkát nekem, vagy sorba látogatom a klubtagokat, szeretek sokat, és jókat enni, és Erdély óta inni is... Lesz miből utazgatnod, megkapod te is a nokiás doboz, mint minden bkv-s
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #3609 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:35:17 » |
|
Vége a nyárnak, itt a szeptember, éledezik a fórum, ezt már szeretem. Még régen látottak is visszataláltak hozzánk. Kripic! Pista ajándéka a DVD, megkérdeztem, nyugodtan alhatsz, nem tartozol érte. Ja, és januártól vagy szereztek munkát nekem, vagy sorba látogatom a klubtagokat, szeretek sokat, és jókat enni, és Erdély óta inni is... ________________ Múltkor láttam Tarjánban egy piros SW-t, az elején Deawoo logo volt, hátul Suzuki.. Vagy Deawoo volt cserált hátsóval, vagy Forenza volt cserélt fronttal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3610 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:37:15 » |
|
Múltkor láttam Tarjánban egy piros SW-t, az elején Deawoo logo volt, hátul Suzuki.. Vagy Deawoo volt cserált hátsóval, vagy Forenza volt cserélt fronttal... Vagy Chevrolet, csak elöl hátul törött volt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3611 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:45:30 » |
|
Múltkor láttam Tarjánban egy piros SW-t, az elején Deawoo logo volt, hátul Suzuki.. Vagy Deawoo volt cserált hátsóval, vagy Forenza volt cserélt fronttal... Vagy Chevrolet, csak elöl hátul törött volt. A Forenzának Daewoos eleje van, sőt a Renonak is, szóval mindegyik Suzukinak. Független attól, hogy HB, Sw, vagy sedan. A sedannak a hátsó lámpája fordított, vagyis alúl van az átlátszó rész, nem felül, mint a Lacettinek. Amúgy belül meg 2 Dines a rádió, 2000-es a motorja, és általában automaták. Szóval klasszak.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #3612 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:46:35 » |
|
Múltkor láttam Tarjánban egy piros SW-t, az elején Deawoo logo volt, hátul Suzuki.. Vagy Deawoo volt cserált hátsóval, vagy Forenza volt cserélt fronttal... Vagy Chevrolet, csak elöl hátul törött volt. Vagy Lada, kis sufni tuninggal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #3613 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 19:59:15 » |
|
Vége a nyárnak, itt a szeptember, éledezik a fórum, ezt már szeretem. Még régen látottak is visszataláltak hozzánk. Kripic! Pista ajándéka a DVD, megkérdeztem, nyugodtan alhatsz, nem tartozol érte. Ja, és januártól vagy szereztek munkát nekem, vagy sorba látogatom a klubtagokat, szeretek sokat, és jókat enni, és Erdély óta inni is... Lesz miből utazgatnod, megkapod te is a nokiás doboz, mint minden bkv-s ;Dbátor vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3614 Dátum: 2010. Szeptember 02. - 21:05:02 » |
|
Na ha a Lehel úton jöttél mögöttem a Béke tértől és olvasgattad a hátsó lökös feliratát, az én voltam. De láttad a másik sávban a HB- t az ugyanolyan fekete matricázással? Fehét vagy ezüst alapszíne volt? Igen láttam,fehér alapszíne volt, és a Dózsa GY. sarokig mentem mögötted. Na, legközelebb tessék dudálni! Legközelebb dudálok az biztos, csak nem voltam biztos magamban.Amúgy meg már régen szeretnék klubos matricát én is csak valahogy eddig nem jött össze. Hát igaz, biztos nem lehetsz, ki megy előtted, mivel 12 centis betűkkel van felírva a hátsó lökösre, hogy lacettiklub. Matricánál egyébként erre a feliratra gondolsz, vagy a kissebb matricára a rendszám alatt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|