peti74
|
|
« Hozzászólás #3540 Dátum: 2010. Augusztus 06. - 16:04:19 » |
|
Ez valami fantasztikus! Én is megnézném, de "Server error"!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3541 Dátum: 2010. Augusztus 06. - 19:34:56 » |
|
Ma a Hermina úti templomban, megemlékeztek Radovics Dusán rendőrről, akit elütött egy kétes hírű ámokfutó a Baross téren. A TV híradóban is volt róla szó. Nagyon szép, és megható volt a megemlékezés, a búcsú a 30 éves fiatal embertől. Jelen volt özvegye, édesanyja, a kerületi rendőrkapitány, a polgármester, és még több jeles ember, no meg a kollégák, barátok. Teljes megtelt a templom. 2 és fél éves kislánya is volt szegénynek, de remélhetőleg a családját megfelelően fogják támogatni. Isten Veled Dusán!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #3542 Dátum: 2010. Augusztus 07. - 08:07:14 » |
|
Ma a Hermina úti templomban, megemlékeztek Radovics Dusán rendőrről, akit elütött egy kétes hírű ámokfutó a Baross téren. A TV híradóban is volt róla szó. Nagyon szép, és megható volt a megemlékezés, a búcsú a 30 éves fiatal embertől. Jelen volt özvegye, édesanyja, a kerületi rendőrkapitány, a polgármester, és még több jeles ember, no meg a kollégák, barátok. Teljes megtelt a templom. 2 és fél éves kislánya is volt szegénynek, de remélhetőleg a családját megfelelően fogják támogatni. Isten Veled Dusán!
Én is láttam a híradóban és elég szomorú a dolog főleg, hogy sűrűsödnek is az ilyen események, mert nincs becsülete a rendőrnek. Azt pedig külön gusztustalannak tartottam, amikor a képernyő előtt előadta a bűnbánó szövegét a lator, mert annyira lehetett látni, hogy a szájába adták a mondatokat és többször kinézett az ügyvédjére is, hogy rendben mondja-e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #3543 Dátum: 2010. Augusztus 12. - 19:21:45 » |
|
Az első szpojler alatt bal oldalon a vaskampó az vontató cucc? Kicsit bedaráltam vele egy szegélykövet és nagyot csattant. Még a gyalogos is megriadt..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3544 Dátum: 2010. Augusztus 12. - 20:10:15 » |
|
Az első szpojler alatt bal oldalon a vaskampó az vontató cucc? Kicsit bedaráltam vele egy szegélykövet és nagyot csattant. Még a gyalogos is megriadt.. Igen vontató cucc és a másik oldalon is kell lennie.Nekem az ültetés miatt szinte mindig leér ha közel teszem a padkához.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3545 Dátum: 2010. Augusztus 12. - 20:18:19 » |
|
Az első szpojler alatt bal oldalon a vaskampó az vontató cucc? Kicsit bedaráltam vele egy szegélykövet és nagyot csattant. Még a gyalogos is megriadt.. Így jártam én is pár hete. Nagyon ijesztő hangja van, de semmi kár nem lett belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3546 Dátum: 2010. Augusztus 12. - 20:22:24 » |
|
Na, ma Gidy Apu kiséretében megvolt a térdemről az MRI. Hát rohadtul nem jól hangzik az eredmény.....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #3547 Dátum: 2010. Augusztus 13. - 04:29:07 » |
|
Ez valami fantasztikus! Én is megnézném, de "Server error"! Akkor így________________ Kapitány, mi a baj..?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3548 Dátum: 2010. Augusztus 13. - 06:02:15 » |
|
Ez valami fantasztikus! Én is megnézném, de "Server error"! Akkor így________________ Kapitány, mi a baj..? Minden. Még nem tudtam a szakorvossal beszélni, de édesanyám szerint nagyon rossz a lelet.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #3549 Dátum: 2010. Augusztus 13. - 12:52:31 » |
|
Ez valami fantasztikus! Én is megnézném, de "Server error"! Akkor így________________ Kapitány, mi a baj..? Minden. Még nem tudtam a szakorvossal beszélni, de édesanyám szerint nagyon rossz a lelet. Mindenesetre a legjobbakat kívánom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #3550 Dátum: 2010. Augusztus 13. - 22:23:03 » |
|
ERŐS VIHAR KÖZELEG A FŐVÁROS FELÉ! AKINEK VAN ISMERŐSE A SZIGETEN, VAGY A SZABADBAN, AZ ÉRTESÍTSE, HOGY KERESSEN BIZTONSÁGOS HELYET! FÉL-EGY ÓRÁN BELÜL OTT LEHET A RENDSZER! FELHŐSZAKADÁS, JÉGESŐ, SZÉLVIHAR, RENGETEG VILLÁM...NEM JÁTÉK ÉS MESE!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3551 Dátum: 2010. Augusztus 13. - 22:53:46 » |
|
ERŐS VIHAR KÖZELEG A FŐVÁROS FELÉ! AKINEK VAN ISMERŐSE A SZIGETEN, VAGY A SZABADBAN, AZ ÉRTESÍTSE, HOGY KERESSEN BIZTONSÁGOS HELYET! FÉL-EGY ÓRÁN BELÜL OTT LEHET A RENDSZER! FELHŐSZAKADÁS, JÉGESŐ, SZÉLVIHAR, RENGETEG VILLÁM...NEM JÁTÉK ÉS MESE!
Már itt van
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3552 Dátum: 2010. Augusztus 14. - 06:16:25 » |
|
Már itt van Túléltük! Remélem mindenki hasonlóan átvészelte. Most mivel garázsban tartom a gépet, így nem mosta le a viharos eső, így kénytelen vagyok saját két szép kezemmel megtenni ezt. De a jégtől való félelmem miatt ezt nem bánom soha. Mindenkinek jó hétvégét! Nekem délután esküvő, majd vacsora a programom.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #3553 Dátum: 2010. Augusztus 14. - 06:38:31 » |
|
Igeeeen!Készen lett az autóm.Olyan szép,mint új korában.Már csak fóliáztatnom kell a hátsó szélvédőt.Kapott egy bontott hátsó ajtót(ugyanolyan színűt,karcmenteset),új lököst,lökhárító tartó nyúlványt,új bal hátsó lámpát és ajtó szigetelő gumit.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3554 Dátum: 2010. Augusztus 14. - 10:09:02 » |
|
Lassan elbúcsúzom egy hétre, este indulunk a tengerpartra. Legyetek jók és ne irogassatok sokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|