WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #3465 Dátum: 2010. Július 21. - 12:20:36 » |
|
Krisz, Brnoba nincs kedved pár wtcc futamos jegyet kikunyerálni?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3466 Dátum: 2010. Július 21. - 12:22:14 » |
|
Krisz, Brnoba nincs kedved pár wtcc futamos jegyet kikunyerálni? Jó ötlet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3467 Dátum: 2010. Július 21. - 12:24:48 » |
|
Tudja valaki, miért nem fogadják el - a benzinkutakon kívül - az üzletekben a dombornyomott MasterCard bankkártyákat Németországban? Horvátországban vajon elfogadják pl autópályadíj fizetésénél?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #3468 Dátum: 2010. Július 21. - 13:27:49 » |
|
szabi? de miből? a júniusi jutalékom igen harmatgyenge (teljesítmény bér, azaz forgalomfüggő) lett. a rezsin felül marad 5 ezer forintom és abból kéne tankolnom-ennem-innom-mulatnom. elég gáz, hogy január óta szinte a tartalékaimat élem fel. Én is hasonló képen vagyok - meg még egy páran az országban. Kissé irigykedve olvastam Kathy nyári programját. Nekem 10 év alatt nem jön össze ennyi kiruccanás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #3469 Dátum: 2010. Július 21. - 16:35:05 » |
|
szabi? de miből? a júniusi jutalékom igen harmatgyenge (teljesítmény bér, azaz forgalomfüggő) lett. a rezsin felül marad 5 ezer forintom és abból kéne tankolnom-ennem-innom-mulatnom. elég gáz, hogy január óta szinte a tartalékaimat élem fel. Én is hasonló képen vagyok - meg még egy páran az országban. Kissé irigykedve olvastam Kathy nyári programját. Nekem 10 év alatt nem jön össze ennyi kiruccanás. És az a tartalék meg miből van?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3470 Dátum: 2010. Július 21. - 17:54:05 » |
|
Krisz, Brnoba nincs kedved pár wtcc futamos jegyet kikunyerálni? Jó ötlet Szerintem azoknak már megvan a gazdi,de megkérdem van-e még.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3471 Dátum: 2010. Július 21. - 17:57:04 » |
|
Krisz, Brnoba nincs kedved pár wtcc futamos jegyet kikunyerálni? Jó ötlet Megkérdem van-e még.De szerintem van gazdi mindnek már.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #3472 Dátum: 2010. Július 21. - 18:40:54 » |
|
á, nekem szebb van Legalább is olcsóbb!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #3473 Dátum: 2010. Július 22. - 10:32:16 » |
|
Feltűnt már valakinek, hogy nem teljesen arra kel illetve nyugszik a Nap, mint általában nyáron szokott?
nekem is gyanús a dolog. legalábbis a kelése kissé elfordult észak felé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #3474 Dátum: 2010. Július 22. - 10:33:33 » |
|
szabi? de miből? a júniusi jutalékom igen harmatgyenge (teljesítmény bér, azaz forgalomfüggő) lett. a rezsin felül marad 5 ezer forintom és abból kéne tankolnom-ennem-innom-mulatnom. elég gáz, hogy január óta szinte a tartalékaimat élem fel. Én is hasonló képen vagyok - meg még egy páran az országban. Kissé irigykedve olvastam Kathy nyári programját. Nekem 10 év alatt nem jön össze ennyi kiruccanás. És az a tartalék meg miből van? abból, hogy 6 éve nem voltam nyaralni, sőt szabit sem szoktam kivenni évek óta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3475 Dátum: 2010. Július 22. - 11:20:46 » |
|
Feltűnt már valakinek, hogy nem teljesen arra kel illetve nyugszik a Nap, mint általában nyáron szokott?
nekem is gyanús a dolog. legalábbis a kelése kissé elfordult észak felé És a nyugvása is. Tőlünk nézve (legjobb földrajzos-csillagászati tudásom alapján) mindig dél felé kellene lennie a Napnak. Ehhez képest mostanában NY-É-NY felé megy le Nap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #3476 Dátum: 2010. Július 22. - 12:54:11 » |
|
nekem is gyanús a dolog. legalábbis a kelése kissé elfordult észak felé És a nyugvása is. Tőlünk nézve (legjobb földrajzos-csillagászati tudásom alapján) mindig dél felé kellene lennie a Napnak. Ehhez képest mostanában NY-É-NY felé megy le Nap. pontosan akkor ezek szerint egy földön lakunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #3477 Dátum: 2010. Július 22. - 17:53:08 » |
|
nekem is gyanús a dolog. legalábbis a kelése kissé elfordult észak felé És a nyugvása is. Tőlünk nézve (legjobb földrajzos-csillagászati tudásom alapján) mindig dél felé kellene lennie a Napnak. Ehhez képest mostanában NY-É-NY felé megy le Nap. pontosan akkor ezek szerint egy földön lakunk És április óta meg szigorúan csak narancsszínben ragyoghat.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #3478 Dátum: 2010. Július 24. - 00:59:34 » |
|
Még 7 óra és 500km után a jól megérdemelt pihenést töltjük a családdal
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3479 Dátum: 2010. Július 24. - 21:12:50 » |
|
Ne már!
három éve (amióta nálam van,a kocsi 5 éves,tehát gari nuku)nem működik a hátsó mosás,nagyon nem zavart én mindíg előre nézek.Köszi a tanácsot a hétvégén szétkapom.
Nyugi,ezen minden kombis és 5 ajtós átesik néhány évente. Bezzeg a sedannak nincsen ilyen nyűgje sem De nem is viszel el vele egy hűtőszekrényt. Attól függ mekkora Legfeljebb szétszedem alkatrészekre. Mondjuk egy 170cm magasat. Nekem befért. Ja és a cső nálam még nem tört el(5év)eddig. kopp kopp koppDe én elviszem a hűtőt csak nem zárom le a hátulját! Én meg lezárom a hátulját de nem viszem el a hűtőt. Hűtőt csak és kizárólag állítva szállítunk!!! Nyahhhh.... Szerintem mi nem mondtuk, hogy másképp volt szállítva. SW érted? Nyahhhhh..... Én inkább kérek kiszállítást, pláne ha ingyenes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|