peti74
|
|
« Hozzászólás #3045 Dátum: 2010. Május 13. - 18:11:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #3046 Dátum: 2010. Május 13. - 18:11:25 » |
|
Gidy Apu!Ekkora PC-Guru lettél??? Vagy ezt Csaba írta! A "Kultúra" nagyon tetszik! Persze a többi is kiváló, de azok művészileg! Lebuktunk! Természetesen a Csba írta, de ott álltam mögötte, és drukkoltam. Szavazzatok minél többen, segítsetek neki, és egyben nekem is ezzel! Köszönöm előre is.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #3047 Dátum: 2010. Május 13. - 18:14:50 » |
|
Megtörtént a szavazás
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3048 Dátum: 2010. Május 13. - 20:36:13 » |
|
Gidy Apu!Ekkora PC-Guru lettél??? Vagy ezt Csaba írta! A "Kultúra" nagyon tetszik! Persze a többi is kiváló, de azok művészileg! Lebuktunk! Természetesen a Csba írta, de ott álltam mögötte, és drukkoltam. Szavazzatok minél többen, segítsetek neki, és egyben nekem is ezzel! Köszönöm előre is. Jó, akkor kérdezd meg lécci, miért nem voksolhatok? Hiába nyomom...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #3049 Dátum: 2010. Május 13. - 20:48:43 » |
|
Én akkor tankoltam azon a kúton, amikor kihoztuk a Lacsit a sréhen szembe lévő Chevrolet szalonból Nekem sincs jó véleményem arról a kútról... Annál a szalonnál áll most egy kék 5ajtós. De nem olyan mint a tied, Krisz vagy Gidyé. Ez olyan igazi szép kék. Kb. ilyen színű.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3050 Dátum: 2010. Május 13. - 21:12:05 » |
|
Én akkor tankoltam azon a kúton, amikor kihoztuk a Lacsit a sréhen szembe lévő Chevrolet szalonból Nekem sincs jó véleményem arról a kútról... Annál a szalonnál áll most egy kék 5ajtós. De nem olyan mint a tied, Krisz vagy Gidyé. Ez olyan igazi szép kék. Kb. ilyen színű. A miénk is igazi szép kék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az enyém meg rádásul ritka is.(De nekem is jobban tettszik az a cruze a képen színileg.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 13. - 21:13:54 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #3051 Dátum: 2010. Május 13. - 21:35:54 » |
|
Én akkor tankoltam azon a kúton, amikor kihoztuk a Lacsit a sréhen szembe lévő Chevrolet szalonból Nekem sincs jó véleményem arról a kútról... Annál a szalonnál áll most egy kék 5ajtós. De nem olyan mint a tied, Krisz vagy Gidyé. Ez olyan igazi szép kék. Kb. ilyen színű. A miénk is igazi szép kék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az enyém meg rádásul ritka is.(De nekem is jobban tettszik az a cruze a képen színileg.) Ez szerintem nem cruze, hanem az új aveo
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #3052 Dátum: 2010. Május 13. - 21:46:13 » |
|
Én akkor tankoltam azon a kúton, amikor kihoztuk a Lacsit a sréhen szembe lévő Chevrolet szalonból Nekem sincs jó véleményem arról a kútról... Annál a szalonnál áll most egy kék 5ajtós. De nem olyan mint a tied, Krisz vagy Gidyé. Ez olyan igazi szép kék. Kb. ilyen színű. A miénk is igazi szép kék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az enyém meg rádásul ritka is.(De nekem is jobban tettszik az a cruze a képen színileg.) Ez szerintem nem cruze, hanem az új aveo Így igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3053 Dátum: 2010. Május 13. - 21:51:37 » |
|
Én akkor tankoltam azon a kúton, amikor kihoztuk a Lacsit a sréhen szembe lévő Chevrolet szalonból Nekem sincs jó véleményem arról a kútról... Annál a szalonnál áll most egy kék 5ajtós. De nem olyan mint a tied, Krisz vagy Gidyé. Ez olyan igazi szép kék. Kb. ilyen színű. A miénk is igazi szép kék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az enyém meg rádásul ritka is.(De nekem is jobban tettszik az a cruze a képen színileg.) Ez szerintem nem cruze, hanem az új aveo Így igaz. uj aveó?Mikor jön ki ez a szépség?Nem is figyeltem.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #3054 Dátum: 2010. Május 13. - 21:53:24 » |
|
Diabló!
kellene Ildi száma, nem találom. Meló lenne! Nem autóra.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #3055 Dátum: 2010. Május 13. - 21:55:44 » |
|
Én akkor tankoltam azon a kúton, amikor kihoztuk a Lacsit a sréhen szembe lévő Chevrolet szalonból Nekem sincs jó véleményem arról a kútról... Annál a szalonnál áll most egy kék 5ajtós. De nem olyan mint a tied, Krisz vagy Gidyé. Ez olyan igazi szép kék. Kb. ilyen színű. A miénk is igazi szép kék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az enyém meg rádásul ritka is.(De nekem is jobban tettszik az a cruze a képen színileg.) Ez szerintem nem cruze, hanem az új aveo Így igaz. uj aveó?Mikor jön ki ez a szépség?Nem is figyeltem. Majd jövőre. A Lacetti újdonságoknál még régebben belinkeltem: http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=44.15
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3056 Dátum: 2010. Május 13. - 22:00:05 » |
|
Én akkor tankoltam azon a kúton, amikor kihoztuk a Lacsit a sréhen szembe lévő Chevrolet szalonból Nekem sincs jó véleményem arról a kútról... Annál a szalonnál áll most egy kék 5ajtós. De nem olyan mint a tied, Krisz vagy Gidyé. Ez olyan igazi szép kék. Kb. ilyen színű. A miénk is igazi szép kék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az enyém meg rádásul ritka is.(De nekem is jobban tettszik az a cruze a képen színileg.) Ez szerintem nem cruze, hanem az új aveo Így igaz. uj aveó?Mikor jön ki ez a szépség?Nem is figyeltem. Majd jövőre. A Lacetti újdonságoknál még régebben belinkeltem: http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=44.15Közben én is gyorsan szétnéztem és nagyon tettszik ez a vas.Hol vannak ehez a vetélytársak? http://www.vezess.hu/hirek/izgalmas_uj_chevrolet_aveo/22175/
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #3057 Dátum: 2010. Május 13. - 22:26:37 » |
|
ez neked való lenne, mi pajti?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #3058 Dátum: 2010. Május 13. - 23:01:16 » |
|
Én akkor tankoltam azon a kúton, amikor kihoztuk a Lacsit a sréhen szembe lévő Chevrolet szalonból Nekem sincs jó véleményem arról a kútról... Annál a szalonnál áll most egy kék 5ajtós. De nem olyan mint a tied, Krisz vagy Gidyé. Ez olyan igazi szép kék. Kb. ilyen színű. Tudom, szoktam látni, amikor pirosat kapok pest felé, direkt mindig a külső sávba sorolok, hogy az orrom előtt jól lássam tudom melyikről beszélsz! Én utcán még nem láttam olyan színű kék HB-t. Tényleg nagyon szép, de az enyém szebb Mondjuk Kaposon Viper "le babakékezte" a kicsikét, meg is orroltam rá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 13. - 23:05:45 írta Dani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #3059 Dátum: 2010. Május 14. - 07:17:42 » |
|
ez neked való lenne, mi pajti? Hát ritka szép darab és gondolkodás nélkül átülnék a lacsiból ebbe.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|