kathy
|
|
« Hozzászólás #2430 Dátum: 2010. Március 16. - 21:31:28 » |
|
Nahát, egy napig nem néztem be ide, máris akadt egy udvarló :-). És hallom, a'zuram meg vadászik. Bizony, most meglepődött, mikor elmeséltem neki. De Peti, azért ne aggódj, megvédelek!!
Most már nem vagyok szomorú (vagyis nem nagyon)...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2431 Dátum: 2010. Március 17. - 10:24:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2432 Dátum: 2010. Március 17. - 13:11:10 » |
|
de sörétes legyen ám
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2433 Dátum: 2010. Március 17. - 14:08:44 » |
|
de sörétes legyen ám ..., és a biztonság okáért, még távcsöves is! Cap fiammal, mint családvédők, leszúrtuk a Petit, erre Te felhívód keringőre? Megvéded Petit? Hogyan, elé állsz, és felfogod a golyót? Ebből azt hiszem dráma lesz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2434 Dátum: 2010. Március 17. - 14:48:29 » |
|
Nahát, egy napig nem néztem be ide, máris akadt egy udvarló :-). És hallom, a'zuram meg vadászik. Bizony, most meglepődött, mikor elmeséltem neki. De Peti, azért ne aggódj, megvédelek!!
Most már nem vagyok szomorú (vagyis nem nagyon)...
Mit kezdtek egy udvarnyi lóval?? Lehet menni pacigolni?? Sok szénát esznek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #2435 Dátum: 2010. Március 17. - 15:34:29 » |
|
Bizony, most már 100-nál több ló áll a ház előtt, meg is lepődök olykor... Etetni is kell őket rendesen . Na jó, nem védem meg Petit, ha így felzúdultok - főleg, hogy nem is jár erre már. Biztos örül a szabadságnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2436 Dátum: 2010. Március 17. - 15:35:41 » |
|
Kathy szereti a férjét, és így nincs esélyed. Továbbá, mint Cap is írta, nagy vadász, ezen kívül carate fekete öves bajnok, az utolsó bemutatón eltört egy vasúti sínt, egy csapásra, ja, és műkedvelő vegyész, a mérgekben járatos, amúgy meg most vették fel a kommandósokhoz mesterlövésznek.
Kathynak, Chuck Norris a férje? Mert ez a leírás, csak rá illik.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2437 Dátum: 2010. Március 17. - 16:53:06 » |
|
Kathy szereti a férjét, és így nincs esélyed. Továbbá, mint Cap is írta, nagy vadász, ezen kívül carate fekete öves bajnok, az utolsó bemutatón eltört egy vasúti sínt, egy csapásra, ja, és műkedvelő vegyész, a mérgekben járatos, amúgy meg most vették fel a kommandósokhoz mesterlövésznek.
Kathynak, Chuck Norris a férje? Mert ez a leírás, csak rá illik. Nem tudtad? Most legalább Te is tisztában vagy vele, hogy miért féltettük Petit. (Színész, és bármit eljátszik, még Bruce Willist is, nemcsak Chuck Norrist, no meg Kittenberger Kálmánt is, ha kell!)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #2438 Dátum: 2010. Március 17. - 20:52:35 » |
|
No és legalább olyan jóképű, mint öt filmszínész együttvéve Apropos, HÉTFŐI SZÍNHÁZ? ? Egyelőre Kamikaze és a kedvese jelentkeztek. Más?! A találkozó-szervezős topikban nem nagyon kaptatok rajta Annyi változott még, hogy a 40 fős osztály, akik lefoglalták a termet már régen, lemondta - úgyhogy most nagyjából nekünk fognak játszani... Néhány kollegám meg barátunk is jön, úgyhogy igencsak zártkörűnek mondható a dolog. Ez azt jelenti, hogy utána nem-túl-későig nyugodtan lehet maradni teázni (illetve bármit enni-inni amit viszünk). Pontos koordináták: 2010. március 22 hétfő 19 óra, Térszínház (Budapest, Óbuda, Fő tér 1, Zichy kastély kertjéből van a bejárat). Előadás: Mrozektől a Vatzlav. Jegyár: 1800/fő (ha vagyunk elegen, tudok alkudni). Hmm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #2439 Dátum: 2010. Március 18. - 20:15:20 » |
|
No és legalább olyan jóképű, mint öt filmszínész együttvéve Apropos, HÉTFŐI SZÍNHÁZ? ? Egyelőre Kamikaze és a kedvese jelentkeztek. Más?! A találkozó-szervezős topikban nem nagyon kaptatok rajta Annyi változott még, hogy a 40 fős osztály, akik lefoglalták a termet már régen, lemondta - úgyhogy most nagyjából nekünk fognak játszani... Néhány kollegám meg barátunk is jön, úgyhogy igencsak zártkörűnek mondható a dolog. Ez azt jelenti, hogy utána nem-túl-későig nyugodtan lehet maradni teázni (illetve bármit enni-inni amit viszünk). Pontos koordináták: 2010. március 22 hétfő 19 óra, Térszínház (Budapest, Óbuda, Fő tér 1, Zichy kastély kertjéből van a bejárat). Előadás: Mrozektől a Vatzlav. Jegyár: 1800/fő (ha vagyunk elegen, tudok alkudni). Hmm? Jól kinyírtad ezt a topikot, szégyelld magad Valami korszerűbb program nincs? Züllés, kocsma, kocsmai verekedés, meccs a tévében sörrel, stb.?
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #2440 Dátum: 2010. Március 18. - 22:53:35 » |
|
Ajjaj, bocs, nem akartam kinyírni. Úgy látszik, már mindenhol csak rosszat tudok mondani A másikon senki se válaszolt, gondoltam itt is megkérdezem. De akkor töröl töröl töröl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2441 Dátum: 2010. Március 19. - 07:29:27 » |
|
Ajjaj, bocs, nem akartam kinyírni. Úgy látszik, már mindenhol csak rosszat tudok mondani A másikon senki se válaszolt, gondoltam itt is megkérdezem. De akkor töröl töröl töröl. Köszi Kathy! 1. kamikaze + kedvese 2. kathy tehát akkor mi senkik vagyunk azért is elmegyünk csak hogy tud mi nem haragszunk
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #2442 Dátum: 2010. Március 19. - 08:12:16 » |
|
Kamikaze, szerintem Te még itt válaszoltál, de nem mernék rá megesküdni... A másikon meg mintha senki Jó, hogy Ti jöttök!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2443 Dátum: 2010. Március 19. - 11:36:14 » |
|
APA, látom te is böngészel
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #2444 Dátum: 2010. Március 19. - 12:53:14 » |
|
Most csinálgattam az ablaktörlőgumi cserét és kipróbálnám de az akksi full 0-a.Asszony tegnap kivett v.mit a csomiból és félig csukódott be a zár mikor lezárta igy lemerült az akku.Most vagyok ideges
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|