kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2160 Dátum: 2010. Február 23. - 15:02:38 » |
|
Nahát, ez a Mrozek igy csipte a hajótörötteket?! ÉRDEKEL még valakit .... Lehetne esetleg egy kisebb talit is kanyarintani köré :-).Üdv, Kathy Blokád alá vonod a színházat? Hehe, nem rossz ötlet... Kár, hogy a Zichy kertjébe nem lehet beállni sok-sok Lacsival ;-). Vagy mégis?! Csináljunk valami bulit utána? Vagy előtte? Kinek van ötlete? (Vagy ehhez már át kéne költözni a talik topikba?) Kérdeztétek a jegy árát: 1800 froncsi. Legalábbis így tudom (a weblapjuk is ezt állítja). Köszi az infót Kathy. A nejemmel mennénk a tali előtte v utána jól hangzik
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2161 Dátum: 2010. Február 23. - 15:05:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2162 Dátum: 2010. Február 23. - 15:12:30 » |
|
Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #2163 Dátum: 2010. Február 23. - 15:20:26 » |
|
Holnap hajnalban indulok Milánóba az Inter-Chelsea BL meccsre Csak sajnos jelenleg nem tudom, hogy jutok ki Ferihegyre, mivel ilyen korán még nem közlekedik BKV (fél4 körül), illetve a Taxi meg mocskos drága a reptérig... Kocsit nem hagyom ott, mert 7000ft a parkolás, és nem is lennék nyugodt. Ötlet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2164 Dátum: 2010. Február 23. - 15:41:08 » |
|
Holnap hajnalban indulok Milánóba az Inter-Chelsea BL meccsre Csak sajnos jelenleg nem tudom, hogy jutok ki Ferihegyre, mivel ilyen korán még nem közlekedik BKV (fél4 körül), illetve a Taxi meg mocskos drága a reptérig... Kocsit nem hagyom ott, mert 7000ft a parkolás, és nem is lennék nyugodt. Ötlet? PL Stocz ö taxis és nem hiszem h nagyon drága. De egy biztos nem vág át mint a többség.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Február 23. - 15:43:18 írta kamikaze »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2165 Dátum: 2010. Február 23. - 18:20:49 » |
|
Holnap hajnalban indulok Milánóba az Inter-Chelsea BL meccsre Csak sajnos jelenleg nem tudom, hogy jutok ki Ferihegyre, mivel ilyen korán még nem közlekedik BKV (fél4 körül), illetve a Taxi meg mocskos drága a reptérig... Kocsit nem hagyom ott, mert 7000ft a parkolás, és nem is lennék nyugodt. Ötlet? Bicikli. Olcsó és egészséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2166 Dátum: 2010. Február 23. - 18:57:19 » |
|
Holnap hajnalban indulok Milánóba az Inter-Chelsea BL meccsre Csak sajnos jelenleg nem tudom, hogy jutok ki Ferihegyre, mivel ilyen korán még nem közlekedik BKV (fél4 körül), illetve a Taxi meg mocskos drága a reptérig... Kocsit nem hagyom ott, mert 7000ft a parkolás, és nem is lennék nyugodt. Ötlet? Akkor menj ki az utolsó busszal és utána csövezz az indulásig.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2167 Dátum: 2010. Február 23. - 21:06:22 » |
|
Na Gidy, haza értetek? Milyen volt a büki wellnes? Jó időt fogtatok ki
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2168 Dátum: 2010. Február 23. - 21:23:29 » |
|
Na Gidy, haza értetek? Milyen volt a büki wellnes? Jó időt fogtatok ki Köszi az érdeklődést. Szuper jó volt minden szempontból. Jó szállás, kitűnő kaja, medencék, ping- pong, fallabda, jó idő, kedves személyzet, jó barát házaspárral, no még a két nagyommal, párjaikkal. Megnéztük a sárvári új szuper szállót is (Kata munkája!) Azután hazajöttünk, mielőtt az én Lacettimből is cabriót csinált volna a markolós. Ja, és mivel végig potyautas voltam, kivételesen több fajta alkoholos italt is megkóstoltam, és nem is volt rossz. Szóval nagyon jó hangulat volt végig. A fallabdázást nem bírtam kihagyni, ennek persze az lett az eredménye, hogy egy ejtés után óriásit repültem, majd hármat forogva elterültem, ami akkor még nem fájt, de most már igen- mindenütt az izomlázzal együtt. Ja, és megint gond a járás 200 méternél tovább. Tavaszra megjavulok remélem. Mi egy Passáttal mentünk, ami bemutató autó volt, és akciós, de így is több, mint 6 milkó volt, nem rossz persze, de akkor nem ismerném a klubunkat, és lopnom kellett volna, hogy megvegyem. Így hát éljen a Lacetti, és a klubunk!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2169 Dátum: 2010. Február 23. - 21:24:49 » |
|
Holnap hajnalban indulok Milánóba az Inter-Chelsea BL meccsre Csak sajnos jelenleg nem tudom, hogy jutok ki Ferihegyre, mivel ilyen korán még nem közlekedik BKV (fél4 körül), illetve a Taxi meg mocskos drága a reptérig... Kocsit nem hagyom ott, mert 7000ft a parkolás, és nem is lennék nyugodt. Ötlet? Vannak éjszakai járatok is ám! www.bkv.hu
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #2170 Dátum: 2010. Február 23. - 21:32:08 » |
|
Holnap hajnalban indulok Milánóba az Inter-Chelsea BL meccsre Csak sajnos jelenleg nem tudom, hogy jutok ki Ferihegyre, mivel ilyen korán még nem közlekedik BKV (fél4 körül), illetve a Taxi meg mocskos drága a reptérig... Kocsit nem hagyom ott, mert 7000ft a parkolás, és nem is lennék nyugodt. Ötlet? Vannak éjszakai járatok is ám! www.bkv.huMeg mehetsz Lacsival is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2171 Dátum: 2010. Február 23. - 22:01:48 » |
|
Na Gidy, haza értetek? Milyen volt a büki wellnes? Jó időt fogtatok ki Köszi az érdeklődést. Szuper jó volt minden szempontból. Jó szállás, kitűnő kaja, medencék, ping- pong, fallabda, jó idő, kedves személyzet, jó barát házaspárral, no még a két nagyommal, párjaikkal. Megnéztük a sárvári új szuper szállót is (Kata munkája!) Azután hazajöttünk, mielőtt az én Lacettimből is cabriót csinált volna a markolós. Ja, és mivel végig potyautas voltam, kivételesen több fajta alkoholos italt is megkóstoltam, és nem is volt rossz. Szóval nagyon jó hangulat volt végig. A fallabdázást nem bírtam kihagyni, ennek persze az lett az eredménye, hogy egy ejtés után óriásit repültem, majd hármat forogva elterültem, ami akkor még nem fájt, de most már igen- mindenütt az izomlázzal együtt. Ja, és megint gond a járás 200 méternél tovább. Tavaszra megjavulok remélem. Mi egy Passáttal mentünk, ami bemutató autó volt, és akciós, de így is több, mint 6 milkó volt, nem rossz persze, de akkor nem ismerném a klubunkat, és lopnom kellett volna, hogy megvegyem. Így hát éljen a Lacetti, és a klubunk! Örülök, hogy jó volt. Ha már itt jártatok, átléphettetek volna Ausztriába is. Nagyon jó idő volt. Én vasárnap kimentem Pulyára tankolni, nem mondom meg mennyiért, mert idegesek lesztek Amúgy a pia nekem is megvolt hétvégén. Szombaton munka után elmentem apósékhoz. Reggel ötkor disznót vágott. Már az ajtóban pálinkával várt...aztán jöttek a borok, meg a disznótor. Utánna a falu polgármestere, meg Edi Ausztriából. Hát jó hangulatban telt a délután Amúgy hozzá kell tennem, hogy én alkoholt általában szilveszterkor szoktam inni. Viszont az elmúlt 4 hónap alatt behoztam a 35 év lemaradását Jah, meg 3 kilót híztam
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2172 Dátum: 2010. Február 23. - 22:11:46 » |
|
Holnap hajnalban indulok Milánóba az Inter-Chelsea BL meccsre Csak sajnos jelenleg nem tudom, hogy jutok ki Ferihegyre, mivel ilyen korán még nem közlekedik BKV (fél4 körül), illetve a Taxi meg mocskos drága a reptérig... Kocsit nem hagyom ott, mert 7000ft a parkolás, és nem is lennék nyugodt. Ötlet? Akkor menj ki az utolsó busszal és utána csövezz az indulásig. Azt majd Milánóban a reptéren;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2173 Dátum: 2010. Február 23. - 22:12:45 » |
|
Holnap hajnalban indulok Milánóba az Inter-Chelsea BL meccsre Csak sajnos jelenleg nem tudom, hogy jutok ki Ferihegyre, mivel ilyen korán még nem közlekedik BKV (fél4 körül), illetve a Taxi meg mocskos drága a reptérig... Kocsit nem hagyom ott, mert 7000ft a parkolás, és nem is lennék nyugodt. Ötlet? Bicikli. Olcsó és egészséges. Pesten? Ejj, ahelyett, hogy azt mondanád "a taxi nem drága" Rontod a saját üzletet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #2174 Dátum: 2010. Február 24. - 09:04:21 » |
|
Tegnap egy elég nagy követ kaptam a szélvédőmre (szerencsére komolyabb nem történt, kb 1mm-es lepattanás, de azért majd megnézetem), ma reggel meg elcsaptam egy kis feketerigót (nagyon sajnálom, emrt kedvelem a rigókat), remélem nem folytatódik a sorozat növekvő sorrendben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|