diablo77
|
|
« Hozzászólás #2130 Dátum: 2010. Február 20. - 21:05:30 » |
|
Kb 5 óra óta felváltva hó illetve havaseső esik. Kb fél centit takarítottam most le a kocsiról, de megint tiszta havas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #2131 Dátum: 2010. Február 20. - 21:35:50 » |
|
Üdv Mindenkinek! Új fiú vagyok, mivel 2 napja vettem át a szép SW dízelemet. (Nem új, de még alig 1,5 éves) Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget (még ha nem is tudott róla), mert amikor kinéztem a kocsit, a döntés előtt sokat olvasgattam róla és itt sok hasznos infót találtam, így könnyebb volt a választás. Egyenlőre még ismerkedünk és szokjuk 1mást, de szerintem meg leszek elégedve a kocsival, remélem Ő is Velem. Balesetmentes közlekedést mindenkinek! Szia! Gratulálok, jól választottál! Szavaztál már? Igen, a szavazás is megvolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #2132 Dátum: 2010. Február 20. - 22:46:03 » |
|
Üdv Mindenkinek! Új fiú vagyok, mivel 2 napja vettem át a szép SW dízelemet. (Nem új, de még alig 1,5 éves) Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget (még ha nem is tudott róla), mert amikor kinéztem a kocsit, a döntés előtt sokat olvasgattam róla és itt sok hasznos infót találtam, így könnyebb volt a választás. Egyenlőre még ismerkedünk és szokjuk 1mást, de szerintem meg leszek elégedve a kocsival, remélem Ő is Velem. Balesetmentes közlekedést mindenkinek! Szia! Gratulálok, jól választottál! Szavaztál már? Igen, a szavazás is megvolt. Gratula és üdv itt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2133 Dátum: 2010. Február 21. - 15:58:56 » |
|
Megjöttünk! Minden nagyon szuper volt, és egyben meghoztam nektek a tavaszt is. Elég jól vagyok már, még fallabdáztam is, persze ott is tudtam hatalmasat esni, mert muszáj volt elérni egy ejtést. De jól kihempergettem a bukást, így nem kellett kórházban kikötnöm. Most pótlom az olvasni valókat, remélem jók voltatok távol létemben! Bükfűrdőt mindenkinek jó szívvel ajánlom, nagyon klassz volt.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2134 Dátum: 2010. Február 21. - 18:09:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2135 Dátum: 2010. Február 21. - 18:17:49 » |
|
Részvétem! Mindig nagy csapás egy szerettünk elvesztése....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #2136 Dátum: 2010. Február 21. - 18:36:49 » |
|
Részvétem! Mindig nagy csapás egy szerettünk elvesztése.... Részvétem! Míg emlékét őrzöd,addig veled van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2137 Dátum: 2010. Február 21. - 19:44:57 » |
|
Részvétem! Mindig nagy csapás egy szerettünk elvesztése.... Részvétem! Míg emlékét őrzöd,addig veled van. Isten nyugosztalja! Ha beszéltek róla, köztetek marad.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2138 Dátum: 2010. Február 21. - 19:51:55 » |
|
Köszönöm a bíztatást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2140 Dátum: 2010. Február 21. - 20:14:08 » |
|
Részvétem! Mindig nagy csapás egy szerettünk elvesztése.... Részvétem! Míg emlékét őrzöd,addig veled van. Isten nyugosztalja! Ha beszéltek róla, köztetek marad. "Akkor hal meg valaki, ha már senki nem lesz aki emlékezzen rá." részvétem
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #2141 Dátum: 2010. Február 21. - 21:39:43 » |
|
Sajnálom... Veled vagyunk! Üdv, Kathy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #2142 Dátum: 2010. Február 21. - 21:45:24 » |
|
1000 éve nem voltam színházban sajna. El kéne menni. Tud-e valaki ajánlani valami jó (vidám) darabot, amit mostanában játszanak Bp-en?
Szia Stocz! Gyere a Térszínházba, ott színész a férjem . Ha érdekel, megírom, mi a jó! Például március 22 hétfő 19 óra, Mrozek: Vatzlav. De biztos elfogult vagyok, azt azért szeretem, mert a férjem a főszereplője ;-). Hú, a Mrozek darabok/novellák nagyon jók! Mi szakiban poénból megcsináltunk egyet, asszem a Hajótöröttek, vagy Tengeren...már nem tudom a címét. Kedves Akidobos! Jók a Mrozekek, én is szeretem őket. :-) Végülis a Vatzlav (is?) egy hajótöröttről szól, akit egy fura helyen dob ki a tenger. Véletlenül nem ez volt amit megcsináltatok anno? Fura egyébként, azt hittük, hogy ez például sok nézőt fog vonzani. De úgy látszik nem érdekli az embereket az ilyesmi nagyon, úgyhogy elég ritkán játsszák (évente csak párszor, szemben pl. az Antigone-val vagy a Godot-val, amit általában havonta többször is). Üdv, Kathy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #2143 Dátum: 2010. Február 21. - 22:26:13 » |
|
Fogadd részvétemet!
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2144 Dátum: 2010. Február 22. - 06:30:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|