ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2115 Dátum: 2010. Február 19. - 09:09:15 » |
|
Na nem bírtam ki, hogy indulás előtt ne nézzek még be, mert itt mindig jól érzem magam veletek. Na, és még nem készült el a csapat, pedig én tankoltam már, lepucoltam az ablakokat is, de hát én megszoktam, hogy pikk- pakk hamar készen vagyok az indulásra. Nincs szép idő, de azért remélem jól fogjuk magunkat érezni. Egy kicsi off, de azt mondom, hogy az évnyítót akkor tartsuk, bármi is legyen az, amikor hőn szeretett Kapitány fiam újra itthon lesz, mert nélküle nem lenne igazi a tali! Szóval mindenkinek minden jót a hétvégére! Szeretlek titeket, típustól függetlenül!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #2116 Dátum: 2010. Február 19. - 11:22:17 » |
|
Szeretlek titeket
Ez szép. De mit szívsz..?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2117 Dátum: 2010. Február 19. - 12:16:23 » |
|
Szeretlek titeket
Ez szép. De mit szívsz..? biztos olyat, ami Indiában gyomnövénynek számít és maximális béke van tőle
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #2118 Dátum: 2010. Február 19. - 13:31:32 » |
|
Szeretlek titeket
Ez szép. De mit szívsz..? biztos olyat, ami Indiában gyomnövénynek számít és maximális béke van tőle Nem értem miért lenne gyomnövény! Igenis haszonnövény!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2119 Dátum: 2010. Február 19. - 14:39:41 » |
|
1000 éve nem voltam színházban sajna. El kéne menni. Tud-e valaki ajánlani valami jó (vidám) darabot, amit mostanában játszanak Bp-en?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #2120 Dátum: 2010. Február 19. - 14:51:43 » |
|
1000 éve nem voltam színházban sajna. El kéne menni. Tud-e valaki ajánlani valami jó (vidám) darabot, amit mostanában játszanak Bp-en?
Ha szeretitek a Neotont, akkor az Operett színházban a Szép nyári nap című musicalt tudom ajánlani. http://www.operett.hu/operett.php?pid=show&rId=71&evad=5
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Február 19. - 14:54:43 írta athee »
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #2121 Dátum: 2010. Február 19. - 15:28:27 » |
|
Szia Stocz! Gyere a Térszínházba, ott színész a férjem . Ha érdekel, megírom, mi a jó! Például március 22 hétfő 19 óra, Mrozek: Vatzlav. De biztos elfogult vagyok, azt azért szeretem, mert a férjem a főszereplője ;-).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #2122 Dátum: 2010. Február 19. - 16:55:05 » |
|
Szia Stocz! Gyere a Térszínházba, ott színész a férjem . Ha érdekel, megírom, mi a jó! Például március 22 hétfő 19 óra, Mrozek: Vatzlav. De biztos elfogult vagyok, azt azért szeretem, mert a férjem a főszereplője ;-). Hú, a Mrozek darabok/novellák nagyon jók! Mi szakiban poénból megcsináltunk egyet, asszem a Hajótöröttek, vagy Tengeren...már nem tudom a címét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2123 Dátum: 2010. Február 19. - 17:14:27 » |
|
Szia Stocz! Gyere a Térszínházba, ott színész a férjem . Ha érdekel, megírom, mi a jó! Például március 22 hétfő 19 óra, Mrozek: Vatzlav. De biztos elfogult vagyok, azt azért szeretem, mert a férjem a főszereplője ;-). Írok pü-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2124 Dátum: 2010. Február 19. - 17:46:54 » |
|
Szia Stocz! Gyere a Térszínházba, ott színész a férjem . Ha érdekel, megírom, mi a jó! Például március 22 hétfő 19 óra, Mrozek: Vatzlav. De biztos elfogult vagyok, azt azért szeretem, mert a férjem a főszereplője ;-). Írok pü-t. Azt hittem, színdarabot.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2125 Dátum: 2010. Február 19. - 18:13:02 » |
|
19!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #2126 Dátum: 2010. Február 19. - 18:49:58 » |
|
19! Na! azmá majnem 20! (Bocs)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #2127 Dátum: 2010. Február 19. - 23:10:43 » |
|
Üdv Mindenkinek! Új fiú vagyok, mivel 2 napja vettem át a szép SW dízelemet. (Nem új, de még alig 1,5 éves) Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget (még ha nem is tudott róla), mert amikor kinéztem a kocsit, a döntés előtt sokat olvasgattam róla és itt sok hasznos infót találtam, így könnyebb volt a választás. Egyenlőre még ismerkedünk és szokjuk 1mást, de szerintem meg leszek elégedve a kocsival, remélem Ő is Velem. Balesetmentes közlekedést mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2128 Dátum: 2010. Február 19. - 23:45:05 » |
|
Üdv Mindenkinek! Új fiú vagyok, mivel 2 napja vettem át a szép SW dízelemet. (Nem új, de még alig 1,5 éves) Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget (még ha nem is tudott róla), mert amikor kinéztem a kocsit, a döntés előtt sokat olvasgattam róla és itt sok hasznos infót találtam, így könnyebb volt a választás. Egyenlőre még ismerkedünk és szokjuk 1mást, de szerintem meg leszek elégedve a kocsival, remélem Ő is Velem. Balesetmentes közlekedést mindenkinek! Szia! Gratulálok, jól választottál! Szavaztál már?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Február 19. - 23:49:35 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2129 Dátum: 2010. Február 20. - 14:10:34 » |
|
Üdv Mindenkinek! Új fiú vagyok, mivel 2 napja vettem át a szép SW dízelemet. (Nem új, de még alig 1,5 éves) Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget (még ha nem is tudott róla), mert amikor kinéztem a kocsit, a döntés előtt sokat olvasgattam róla és itt sok hasznos infót találtam, így könnyebb volt a választás. Egyenlőre még ismerkedünk és szokjuk 1mást, de szerintem meg leszek elégedve a kocsival, remélem Ő is Velem. Balesetmentes közlekedést mindenkinek! Üdv itt nálunk. Legyen sok örömöt az új szerzeményben! (és az új csapatban! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|