meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2025 Dátum: 2010. Február 07. - 09:32:34 » |
|
Túl vagyok a reggeli testmozgáson.
A teherautóm platójáról nincs kedved ledobálni a havat? Mennyit fizetsz? Óránként 1000ft-ért vállalom. Várjál számolok.Lesz egy hólapát az én kezemben is,de csak ösztökélés céljából,így garantáltan negyed óra elég lesz,azaz 250Ft.Jöhetsz! Ha hozzámérsz a lapáttal, akkor sztrájkolni kezdek. Ha használnom kell a lapátot,akkor utána lehet hogy nem lesz kedved sztrájkolni.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2026 Dátum: 2010. Február 07. - 11:29:31 » |
|
És mi lesz azzal, aki már megcsináltatta kényszerűségből? Azok verhetik a falba a fejüket. Én már verem. Igen?!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2027 Dátum: 2010. Február 07. - 11:30:14 » |
|
Milyen szép sárga antennád van. Gyári?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2028 Dátum: 2010. Február 07. - 11:46:11 » |
|
Milyen szerencse, hogy tegnap hazajöttünk végig jó úton. Ilyenkor nem bánom, hogy nem családi házban lakunk, mert a hóhányás nem az én műfajom. De milyen jó buli lenne, ha az igazi hóhányókat befognánk, hogy mindenütt ők takarítsák le a havat, már úgyis felvették előre ezer évre a fizetésüket erre. Amúgy meg egyre rosszabb a helyzetem, holnap orvosok kezére ad a nejem, hátha még megmenthető vagyok, bár kétségeim vannak, és nem vagyok jó fájdalom-tűrő.
Blende! Privit küldtem Neked, olvasd el!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2029 Dátum: 2010. Február 07. - 12:22:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2030 Dátum: 2010. Február 07. - 12:23:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #2032 Dátum: 2010. Február 08. - 09:00:38 » |
|
A hétvégi síelésem eredménye, hogy nem tudok lábra állni. Az nem jo egyaltalan de at erzem a sorsodat ugyanis a mult heten en is hasonloan jartam, csak nekem annyival volt konyebb hogy jarni tudtam de fogni nem mivelhogy a huvejk ujomat uttem vissza. meg most sem a leg igazibb. Kellemetlen tud lenni egy ilyen sajnalatosan felresikerult szorakozas eredmenye
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Február 08. - 09:02:14 írta baroti »
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2033 Dátum: 2010. Február 08. - 09:44:41 » |
|
A hétvégi síelésem eredménye, hogy nem tudok lábra állni. Szia Testvér! Akkor mi vagyunk a fekvők, akik nem tudnak járni. De vannak olyanok is, akik inkább a kezüket tették tönkre, az sem jó, de legalább nincsenek ágyhoz kötve. Gyógyulást mindenkinek! Cap, és Baroti a kezesek, Atheeval meg mi vagyunk a lábasok. Jó mi? Blende! Hiába írtam Neked privit? Nem olvastad? Mert szoktunk rá reagálni, ha kapunk ilyet... Van egy IWIW-es meghívóm. Ha kéri valaki, keressen meg!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Február 08. - 19:11:11 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2034 Dátum: 2010. Február 08. - 20:32:25 » |
|
Végre ismét van netem. Van mit bepótolnom olvasásban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2035 Dátum: 2010. Február 09. - 17:23:04 » |
|
Holnap szerda, holnap benzin áremelés! Kevesebb lett a bevétel a drágulás miatt, mert többen kint tankolnak, erre újra emelik, hogy nekünk drágább legyen, és még többen tankoljanak kint, olcsóbban. Hihetetlen egy ország ez! Kiszámolták, hogy januári emeléssel 5 milliárd forinttal kevesebb lesz a bevétel. Brávó nagy okosok! De persze mi szerencsétlen belföldiek meg szívunk, mint mindig, mindenért. Most kaptam egy levelet a remeteszőlősi önkormányzattól, hogy a mérési mittudoménmifranc cég döntött valamit, ami valami hálózathasználattal függ össze (ELMŰ), és érinti a telkemet, de egy büdös szót sem értek belőle, de, ha nem tetszik fellebbezhetek, és most figyeljetek! Mennyiért? 410.350 Ft-ért, és a beadással előlegként a felét máris be kell perkálnom, vagyis: 205.175 Ft-ot. Valószínűleg nem fogok fellebbezni... Amúgy meg 2 db. mellékletről írnak, ami persze nincs benne a borítékban. (MKEH Budapesti Mérésügyi és Műszaki Biztonsági Hatóság) Na ez a neve a a cégnek. Valami vezetékjogról írnak. Kapott már valaki ilyet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2036 Dátum: 2010. Február 09. - 17:57:41 » |
|
LadyGidy!!! Nejem üzeni hogy a túlzott wellneszezés káros az egészségre!!! Mint ahogy a hiánya is Amúgy jobb búlást kíván nektek: sérültek és betegek
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2037 Dátum: 2010. Február 09. - 19:53:35 » |
|
Jani! köszi a kávét én állom.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2038 Dátum: 2010. Február 09. - 19:55:56 » |
|
Jani! köszi a kávét én állom. kapucsínó?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2039 Dátum: 2010. Február 10. - 13:53:32 » |
|
LadyGidy!!! Nejem üzeni hogy a túlzott wellneszezés káros az egészségre!!! Mint ahogy a hiánya is Amúgy jobb búlást kíván nektek: sérültek és betegek Kami! Én meg azt üzenem a nejednek, hogy ő is menjen el, mert jót tesz. Amúgy meg a rossz ülés okozta, de pont a wellnessezés előtti napokban sikerült kicseréltetni, mert a BKV-nál ülésre nem telik, csak végkielégítésre, és tanácsadásra. Amúgy köszi, igyekszünk rendbe jönni. Igaz Stocz, Captain, és Athee?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|