Sziasztok! Egerek! Szóval vége a cincogásnak, megjött a macska!
Szóval ma újra itthon vagyok, eltelt a heti pihenés. Néhány mondatot a hetemről. Veszett időben indultunk az M3-ason, az első 150 km horror volt, utána kicsit kevésbé volt szőrnyű, és az elágazástól már jó volt az út. Az elején a 60-as tempó már hihetetlennek tűnt, később ez már elfogadható volt. Se a mi, se a túloldali pályán egyetlen hókotró, szórógép sem volt! Persze igaz, hogy elég fizetni a használatért, takarítani majd az idő fogja, ha kisüt a Nap. (Így is történt). A szállás, kaja, meg minden nagyon klassz volt. De maradéktalanul nem élvezhettem, mert még indulás előtt kaptam egy kellemetlen becsípődést, ami először csak derékfájást jelentett, de később már a lábamon végig sugárzott a nyilaló fájdalom. Ott egyszer ültem autóba, de amikor visszahajtottam a szállásra már alig bírtam nyomni a pedálokat. Ez szerencsére elmúlt egy fél óra múlva, de azóta már nem gond a vezetés, de járni csak max 50-100 métert tudok egyfolytában, mert addigra úgy fáj, hogy meg kell állnom 1-2 percre, majd újra megyek, illetve vánszorgok, ameddig újra meg nem kell állnom. A garázsból hazáig hatszor kellett pihentetni a lában az erős fájdalomtól. Nincs szerencsém. Szóval ülni, feküdni, vezetni tudok, csak járni nem, a túrákat egyelőre kihagyom. Kaptam öt napon át napi háromszori kezelést, javított is, de nem gyógyított meg, és még gyógyszert is szedek, és szenvedek. Remélem nem az irigység átka fogott meg rajtam, hogy még ti dolgoztok, addig én wellnesseztem. Ugye nem?! Hazafelé szuper volt az út, csont száraz, és szinte üres volt. Fogyit nem tudok még, de kíváncsi vagyok, mert gondolom a "hókotrásos" haladás nem tett jót az átlagnak. Néhány összetört autót láttam, mert azért mindig van olyan aki bátor, mint a roma lova. Most tehát itthon vagyok végre köztetek. Csak szerdán kéne dolgoznom, addigra remélem csoda történik velem. Őszintén szólva nagyon jól esett, hogy Kathy a klub nevében megkeresett, hogy sikerült-e rendben megérkeznünk Hajdúszoboszlóra. Jó érzés, hogy ilyen klubban lehetek tag, ahol figyelnek egymásra a társak. Mindig is mondtam, hogy szuper klassz csapatunk van! Most behoztam a heti lemaradást, ezentúl képben leszek újra. Állok a rendelkezésetekre szükség szerint! Szervizem, és boltjaim zavartalanul üzemelnek! Csak tessek, tessék, hölgyek, urak!