Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1845 Dátum: 2010. Január 20. - 16:05:45 » |
|
Én HB-ből jóval többet látok, mint pl. Sedanból. Az SW fura, mert van ahol rengeteg van (BP), de van ahol szinte nem is látok (Tiszántúl). Nagy különbség biztos nincs, de én ebben a sorrendben látom az autókat az utakon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1846 Dátum: 2010. Január 20. - 16:06:02 » |
|
Sziasztok!
Most már mi is "teljes jogú" lacetti-klubtagok vagyunk, hiszen ma délelőtt átvettük a háromévest (Lacetti 1.6 16V Elite AC, sedan). Jaj, nagyon jó volt hazahozni!
Üdv Nektek, Kathy
éljenek a sedánisták
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1847 Dátum: 2010. Január 20. - 16:07:18 » |
|
Mivanmivanmivanmivan? Egyébként meg már mondtam, hogy ez a szavazás csak azt reprezentálja, hogy melyik tulajdonos kattint. Igazából úgy tudnánk meg, hogy mi az eloszlás, ha minden regizett tagnál meglenne a típus. De nincs és már nem is lesz. Szvsz szerintem valójában egyenlő az eloszlás az utakon a három kivitel között. Nagyerenaagyereenaa! Egyébként (ezt a szót nem lehet elégszer ismételni), meg már én is elmondtam néhányszor a véleményem ezzel kapcs., hogy: És akkor mennyivel leszünk okosabbak, ha megtudjuk melyik típus gazdái regiztek ide nagyobb számban?( Mert abból szerintem nem következik az, hogy hason-ló arányban vagyunk az utakon is.) Meg mi van akkor ha kiderülne, hogy valamelyik változatból több futkos drága hazánkban? Akkor az lesz a király? A többi meg lúzer, mert mást választott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1848 Dátum: 2010. Január 20. - 16:43:48 » |
|
Szerintem ott van az eb hantja, hogy a HB volt a legolcsóbb + még a WTCC kiadással meg is támogatták. A Sedant az vette, akinek volt anyagi lehetősége és kellett a nagyobb, de azSW meg túl sok lett volna.
Sw-t meg az, akinek mindenképpen kellett a kombi, jó ár- érték arányban.
Ha jól emlékszem a válság előtt külön az SW-t nem is akciózták. És a kereskedőnél pont az SW-re kellett volna a legtöbbet várni, mivel a másik két modellből eleve tartottak lefoglalva. De szerintem nagyjából egyenlő az arány.
Lehet, hogy így van. De szerintem kifelejted, hogy van mégegy lehetőség is talán....Mondjuk, hogy kinek melyik autó tetszett jobban. Neked pl. az SW tetszett, ezért megvetted. Nekem meg mondjuk a HB. ezért azt hoztam el... Persze igazad van, az ár nagyon fontos dolog. De ide a rozsdást, hogy az emberek 90%-a nem azért vette az adott típust mert csak az ár dominált...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1849 Dátum: 2010. Január 20. - 16:53:48 » |
|
Szerintem ott van az eb hantja, hogy a HB volt a legolcsóbb + még a WTCC kiadással meg is támogatták. A Sedant az vette, akinek volt anyagi lehetősége és kellett a nagyobb, de azSW meg túl sok lett volna.
Sw-t meg az, akinek mindenképpen kellett a kombi, jó ár- érték arányban.
Ha jól emlékszem a válság előtt külön az SW-t nem is akciózták. És a kereskedőnél pont az SW-re kellett volna a legtöbbet várni, mivel a másik két modellből eleve tartottak lefoglalva. De szerintem nagyjából egyenlő az arány.
Lehet, hogy így van. De szerintem kifelejted, hogy van mégegy lehetőség is talán....Mondjuk, hogy kinek melyik autó tetszett jobban. Neked pl. az SW tetszett, ezért megvetted. Nekem meg mondjuk a HB. ezért azt hoztam el... Persze igazad van, az ár nagyon fontos dolog. De ide a rozsdást, hogy az emberek 90%-a nem azért vette az adott típust mert csak az ár dominált... Bizony-bizony! Nekem a HB tetszett, de ha szükségem lett volna nagyobb autóra, akkor SW-t veszek. De 1-2 főnek melóba járni minek SW egy három fős családba? Sedanom soha nem volt és nem is lesz, mert nem szeretem a nem egybenyitható légterű autókat (pl nagyobb tárgyak, dobozok cipelése).
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1850 Dátum: 2010. Január 20. - 17:05:50 » |
|
Látom még nem ért véget a típus "háború". Amit a Cap fiam reklamált, azt egyszer már összeszámoltam, és leírtam. Persze a regizettekről van csak szó. Elárulom, magasan nyert a HB, utána jöttünk mi SW-sek, és végül, de nem utolsó sorban a sedanok. Mindegyiknek meg van, hogy mi az előnye, és persze, hogy kinek milyen célja van vele. Maradjunk abban, hogy az 5 ajtósok közül a legszebb, legsportosabb a Lacetti HB, 4 ajtósok közül a legszebb a Lacetti Sedan, míg a kombi kategóriában a legszebb, és legpraktikusabb, és több gyerekes családoknak a legjobb választás a Lacetti SW. Az a lényeg, hogy mindegyik LACETTI! Mindenki higgye azt, hogy az övé a legszebb, legjobb, és akkor mindenki boldog lehet. Más kérdés, hogy az igazi aktív, és talizos tagoknál valóban többségben van az SW.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1851 Dátum: 2010. Január 20. - 17:16:02 » |
|
Látom még nem ért véget a típus "háború". Amit a Cap fiam reklamált, azt egyszer már összeszámoltam, és leírtam. Persze a regizettekről van csak szó. Elárulom, magasan nyert a HB, utána jöttünk mi SW-sek, és végül, de nem utolsó sorban a sedanok. Mindegyiknek meg van, hogy mi az előnye, és persze, hogy kinek milyen célja van vele. Maradjunk abban, hogy az 5 ajtósok közül a legszebb, legsportosabb a Lacetti HB, 4 ajtósok közül a legszebb a Lacetti Sedan, míg a kombi kategóriában a legszebb, és legpraktikusabb, és több gyerekes családoknak a legjobb választás a Lacetti SW. Az a lényeg, hogy mindegyik LACETTI! Mindenki higgye azt, hogy az övé a legszebb, legjobb, és akkor mindenki boldog lehet. Más kérdés, hogy az igazi aktív, és talizos tagoknál valóban többségben van az SW.
Békebíró Apu. Szépen fogalmaztál, mer' bölcs vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1852 Dátum: 2010. Január 20. - 17:20:49 » |
|
Békebíró Apu. Szépen fogalmaztál, mer' bölcs vagy. Köszönöm. Bár bevallom a végén a kis ördög motoszkált bennem, egy kis csipkelődést sugalmazott, de erős voltam, és kihagytam a békéért. (piszok nehéz volt- gondolhatjátok!)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1853 Dátum: 2010. Január 20. - 17:31:35 » |
|
Békebíró Apu. Szépen fogalmaztál, mer' bölcs vagy. Köszönöm. Bár bevallom a végén a kis ördög motoszkált bennem, egy kis csipkelődést sugalmazott, de erős voltam, és kihagytam a békéért. (piszok nehéz volt- gondolhatjátok!) Ja, ha nem ismernénk most piszkosul meglepődtünk volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1854 Dátum: 2010. Január 20. - 18:00:08 » |
|
Jopek! Bevallom, én nem is akartam Lacettit. Passatot szerettem volna. De ennyi pénzért nem kaptam. Évi beszélt rá a Lacettire. Azután úgy történt, hogy megszerettem, most már el sem cserélném. Egyébként meg a francot érdekli, melyikből van több. Akár le is vehetnétek végre azt a szavazást!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1855 Dátum: 2010. Január 20. - 18:08:34 » |
|
Jopek! Bevallom, én nem is akartam Lacettit. Passatot szerettem volna. De ennyi pénzért nem kaptam. Évi beszélt rá a Lacettire. Azután úgy történt, hogy megszerettem, most már el sem cserélném. Egyébként meg a francot érdekli, melyikből van több. Akár le is vehetnétek végre azt a szavazást! Ja kérem, a vágyaink! Bizony, hogy engem sem érdekel. Csak azért reagáltam erre a dologra, mert kissé zavar... A szavazást vagy mi ez?, meg nem én indítottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1856 Dátum: 2010. Január 20. - 18:10:17 » |
|
Jopek: Ja, ha nem ismernénk most piszkosul meglepődtünk volna... Vigyorog Ezt most, hogy értsem? Azt hittem, hogy inkább így lepődtetek meg. Vagy tényleg azért nem, mert tudtátok milyen nehéz volt, de azt is, hogy piszkosul erős tudok lenni, időnként. Az a lényeg, hogy jól jöjjek ki belőle! Más: lehet, hogy hamarosan új nicknevet kell választanom, ami jól illik hozzám az utóbbi időben. Ez pedig "Mazohista Sztahanov" Hogy miért? Mert a múlt héten 57 órát dolgoztam, és ma meg holnap szabadnapos lettem volna, de behívtak, és én mentem, megyek. Azt hiszem súlyos állapotba kerültem. Még jó, hogy a jövő szombattól egy hétig Hajdúszoboszlón leszek, onnan nem hívhatnak már biztosan be. Igaz, ez már tuti válóok lenne, és azt nem szeretném, ha már kibírt velem 30 évet a nejem, akkor már maradjunk is együtt még ennyit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1857 Dátum: 2010. Január 20. - 18:21:53 » |
|
Gidy! Az sosem lehet cél, hogy bármiből is jól gyere ki! Ez alapvető. Sztahanov? Duplaszéles busszal nyomtad a múlthéten? A többiek meg csocsóztak a melegedőben? Ejj, ez nem szép dolog... De a nickre van egy rövidebb verzió is. Lehetnél pl. Sztahy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1858 Dátum: 2010. Január 20. - 18:29:03 » |
|
Jopek: (és még sorolhatnék hozzá néhány nevet...) Az sosem lehet cél, hogy bármiből is jól gyere ki! Ez alapvető. Nos, hát ez meg engem nem lep meg! Nem lettem csalódott, ezért szeretlek titeket, kiszámíthatóak vagytok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1859 Dátum: 2010. Január 20. - 18:33:33 » |
|
Jopek: (és még sorolhatnék hozzá néhány nevet...) Az sosem lehet cél, hogy bármiből is jól gyere ki! Ez alapvető. Nos, hát ez meg engem nem lep meg! Nem lettem csalódott, ezért szeretlek titeket, kiszámíthatóak vagytok. Részemről a vice versa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|