kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1830 Dátum: 2010. Január 19. - 20:36:19 » |
|
Kathy!Gratula az autóhoz és baleset mentes közlekedést SEDAN16-SW16 végre az SW-sek nagy fölényük(szájuk) "talán" lecsügged ;D HB20 ők a legcsendesebbek(egyenlőre)
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1831 Dátum: 2010. Január 19. - 20:42:17 » |
|
...azt hittem, hogy eddig is érzed, hogy nagyon bírlak....harapós nem leszek mostanában, mert fogászatra járok....de néha lehet írok csipkelődőset!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1832 Dátum: 2010. Január 19. - 20:56:53 » |
|
Kathy!Gratula az autóhoz és baleset mentes közlekedést SEDAN16-SW16 végre az SW-sek nagy fölényük(szájuk) "talán" lecsügged ;D HB20 ők a legcsendesebbek(egyenlőre) Mert a HB-sek jól neveltek, nyugodtak, és nem utlsó sorban szerények
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1834 Dátum: 2010. Január 19. - 22:07:01 » |
|
A HB-sek szerények, mert ekkora csomagtartóval annak kell lenniük. Egyébként az a 20 szvsz valamelyik modi machinációja lesz. Úgy fest, elfogytak az SW-k. Maga a kereskedő is a nyakán maradt Sedanokat és HB-ket tukmálja.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1835 Dátum: 2010. Január 19. - 22:14:53 » |
|
A HB-sek szerények, mert ekkora csomagtartóval annak kell lenniük. Egyébként az a 20 szvsz valamelyik modi machinációja lesz. Úgy fest, elfogytak az SW-k. Maga a kereskedő is a nyakán maradt Sedanokat és HB-ket tukmálja. Á, dehogy . A HB és az SW még egy ideig gyártásban marad. Sedan meg már nem készül, csak Cruze van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1836 Dátum: 2010. Január 20. - 01:44:08 » |
|
A HB-sek szerények, mert ekkora csomagtartóval annak kell lenniük. Egyébként az a 20 szvsz valamelyik modi machinációja lesz. Úgy fest, elfogytak az SW-k. Maga a kereskedő is a nyakán maradt Sedanokat és HB-ket tukmálja. Azért ha megnézzük a moderátori gépparkot, akkor 3:2-re vezetünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1837 Dátum: 2010. Január 20. - 08:36:52 » |
|
Sziasztok!
Most már mi is "teljes jogú" lacetti-klubtagok vagyunk, hiszen ma délelőtt átvettük a háromévest (Lacetti 1.6 16V Elite AC, sedan). Jaj, nagyon jó volt hazahozni!
Üdv Nektek, Kathy
Sok örömet hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1838 Dátum: 2010. Január 20. - 13:08:19 » |
|
Sziasztok!
Most már mi is "teljes jogú" lacetti-klubtagok vagyunk, hiszen ma délelőtt átvettük a háromévest (Lacetti 1.6 16V Elite AC, sedan). Jaj, nagyon jó volt hazahozni!
Üdv Nektek, Kathy
Sok örömet hozzá! Én is gratulálok az "új" autóhoz!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1839 Dátum: 2010. Január 20. - 13:38:23 » |
|
A HB-sek szerények, mert ekkora csomagtartóval annak kell lenniük. Egyébként az a 20 szvsz valamelyik modi machinációja lesz. Úgy fest, elfogytak az SW-k. Maga a kereskedő is a nyakán maradt Sedanokat és HB-ket tukmálja. Azért ha megnézzük a moderátori gépparkot, akkor 3:2-re vezetünk! Én ezentúl csak SW-re rakok szórólapot.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1840 Dátum: 2010. Január 20. - 14:54:13 » |
|
A HB-sek szerények, mert ekkora csomagtartóval annak kell lenniük. Egyébként az a 20 szvsz valamelyik modi machinációja lesz. Úgy fest, elfogytak az SW-k. Maga a kereskedő is a nyakán maradt Sedanokat és HB-ket tukmálja. Cap.,ha folytatjuk a logikádat, ( mármint szerénynek "kell"(!!!) lennünk, mert nincs nagy puttony ) rögtön következik is a folytatás... Miszerint az SW-seknek meg "nagyarcúnak" kell lenniük feltétlen, mert nagy a csomitartó. És ez a tétel azért gyakran igazolódik is, tisztelet a kivételnek persze... Egyébként meg nem szoktunk machinálni semmilyen szavazást sem, ez "almarágás"!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1841 Dátum: 2010. Január 20. - 15:25:18 » |
|
A HB-sek szerények, mert ekkora csomagtartóval annak kell lenniük. Egyébként az a 20 szvsz valamelyik modi machinációja lesz. Úgy fest, elfogytak az SW-k. Maga a kereskedő is a nyakán maradt Sedanokat és HB-ket tukmálja. Miszerint az SW-seknek meg "nagyarcúnak" kell lenniük feltétlen, mert nagy a csomitartó. És ez a tétel azért gyakran igazolódik is, tisztelet a kivételnek persze... Mivanmivanmivanmivan? Egyébként meg már mondtam, hogy ez a szavazás csak azt reprezentálja, hogy melyik tulajdonos kattint. Igazából úgy tudnánk meg, hogy mi az eloszlás, ha minden regizett tagnál meglenne a típus. De nincs és már nem is lesz. Szvsz szerintem valójában egyenlő az eloszlás az utakon a három kivitel között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1842 Dátum: 2010. Január 20. - 15:45:09 » |
|
A HB-sek szerények, mert ekkora csomagtartóval annak kell lenniük. Egyébként az a 20 szvsz valamelyik modi machinációja lesz. Úgy fest, elfogytak az SW-k. Maga a kereskedő is a nyakán maradt Sedanokat és HB-ket tukmálja. Miszerint az SW-seknek meg "nagyarcúnak" kell lenniük feltétlen, mert nagy a csomitartó. És ez a tétel azért gyakran igazolódik is, tisztelet a kivételnek persze... Mivanmivanmivanmivan? Egyébként meg már mondtam, hogy ez a szavazás csak azt reprezentálja, hogy melyik tulajdonos kattint. Igazából úgy tudnánk meg, hogy mi az eloszlás, ha minden regizett tagnál meglenne a típus. De nincs és már nem is lesz. Szvsz szerintem valójában egyenlő az eloszlás az utakon a három kivitel között. Megközelítőleg ez lehet a valóság. Tájegységenként azért változik. A szegényebbnek titulált tájakon a HB dominál, Bp-n erősen SW előny van tapasztalatom szerint.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1843 Dátum: 2010. Január 20. - 15:47:00 » |
|
A HB-sek szerények, mert ekkora csomagtartóval annak kell lenniük. Egyébként az a 20 szvsz valamelyik modi machinációja lesz. Úgy fest, elfogytak az SW-k. Maga a kereskedő is a nyakán maradt Sedanokat és HB-ket tukmálja. Miszerint az SW-seknek meg "nagyarcúnak" kell lenniük feltétlen, mert nagy a csomitartó. És ez a tétel azért gyakran igazolódik is, tisztelet a kivételnek persze... Mivanmivanmivanmivan? Egyébként meg már mondtam, hogy ez a szavazás csak azt reprezentálja, hogy melyik tulajdonos kattint. Igazából úgy tudnánk meg, hogy mi az eloszlás, ha minden regizett tagnál meglenne a típus. De nincs és már nem is lesz. Szvsz szerintem valójában egyenlő az eloszlás az utakon a három kivitel között. Megközelítőleg ez lehet a valóság. Tájegységenként azért változik. A szegényebbnek titulált tájakon a HB dominál, Bp-n erősen SW előny van tapasztalatom szerint. Amiből rengeteg a taxi. Egyébként Ózd környékén nem nagyon láttam semmilyen Lacettit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1844 Dátum: 2010. Január 20. - 16:03:08 » |
|
Szerintem ott van az eb hantja, hogy a HB volt a legolcsóbb + még a WTCC kiadással meg is támogatták. A Sedant az vette, akinek volt anyagi lehetősége és kellett a nagyobb, de azSW meg túl sok lett volna.
Sw-t meg az, akinek mindenképpen kellett a kombi, jó ár- érték arányban.
Ha jól emlékszem a válság előtt külön az SW-t nem is akciózták. És a kereskedőnél pont az SW-re kellett volna a legtöbbet várni, mivel a másik két modellből eleve tartottak lefoglalva. De szerintem nagyjából egyenlő az arány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|