diablo77
|
|
« Hozzászólás #1815 Dátum: 2010. Január 18. - 18:27:24 » |
|
VÉGE A SZTRÁJKNAK, ÚJRA LEHET RENDESEN UTAZNI! Már amennyire rendesnek számít a veteránokkal való közlekedés. BKV Old Timer Club nevében. (Figyeltétek? Pirossal tudtam írni! Fejlődök?)
Gratula Csaba segített?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1816 Dátum: 2010. Január 18. - 19:02:55 » |
|
VÉGE A SZTRÁJKNAK, ÚJRA LEHET RENDESEN UTAZNI! Már amennyire rendesnek számít a veteránokkal való közlekedés. BKV Old Timer Club nevében. (Figyeltétek? Pirossal tudtam írni! Fejlődök?)
Gratula Csaba segített? Én sem nézem ki belőle,hogy magától tudott írni pirosan.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1817 Dátum: 2010. Január 18. - 19:10:06 » |
|
Gratula Csaba segített? Én sem nézem ki belőle,hogy magától tudott írni pirosan. Köszi a bizalmat, igazán jól esett. Növeltétek az amúgy is túlzott önbizalmamat. Ha valakinek ilyen kedves barátai vannak, annak már nincs is szüksége ellenségre! Pukkadjatok meg, nem is segített senki, ezt most tényleg tök egyedül oldottam meg, büszke voltam zsenialitásomra, erre jöttök ti, jó barátaim, és az agyagba döngöltök. Hát mit mondjak, depis lettem, nem kicsit, nagyon. Most törhetitek gonosz agyatokat azon, hogy hogyan is engeszteljetek ki, mert ki kéne, ez nyilvánvaló. Csúnyák voltatok!Igen!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1818 Dátum: 2010. Január 18. - 19:41:37 » |
|
Gratula Csaba segített? Én sem nézem ki belőle,hogy magától tudott írni pirosan. Köszi a bizalmat, igazán jól esett. Növeltétek az amúgy is túlzott önbizalmamat. Ha valakinek ilyen kedves barátai vannak, annak már nincs is szüksége ellenségre! Pukkadjatok meg, nem is segített senki, ezt most tényleg tök egyedül oldottam meg, büszke voltam zsenialitásomra, erre jöttök ti, jó barátaim, és az agyagba döngöltök. Hát mit mondjak, depis lettem, nem kicsit, nagyon. Most törhetitek gonosz agyatokat azon, hogy hogyan is engeszteljetek ki, mert ki kéne, ez nyilvánvaló. Csúnyák voltatok!Igen!Én nem voltam olyan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1819 Dátum: 2010. Január 18. - 20:20:01 » |
|
Gratula Csaba segített? Én sem nézem ki belőle,hogy magától tudott írni pirosan. Köszi a bizalmat, igazán jól esett. Növeltétek az amúgy is túlzott önbizalmamat. Ha valakinek ilyen kedves barátai vannak, annak már nincs is szüksége ellenségre! Pukkadjatok meg, nem is segített senki, ezt most tényleg tök egyedül oldottam meg, büszke voltam zsenialitásomra, erre jöttök ti, jó barátaim, és az agyagba döngöltök. Hát mit mondjak, depis lettem, nem kicsit, nagyon. Most törhetitek gonosz agyatokat azon, hogy hogyan is engeszteljetek ki, mert ki kéne, ez nyilvánvaló. Csúnyák voltatok!Igen!Én nem voltam olyan! Gyerekekaz idősebbek nem mindig bénák!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1820 Dátum: 2010. Január 18. - 20:32:35 » |
|
Gratula Csaba segített? Én sem nézem ki belőle,hogy magától tudott írni pirosan. Köszi a bizalmat, igazán jól esett. Növeltétek az amúgy is túlzott önbizalmamat. Ha valakinek ilyen kedves barátai vannak, annak már nincs is szüksége ellenségre! Pukkadjatok meg, nem is segített senki, ezt most tényleg tök egyedül oldottam meg, büszke voltam zsenialitásomra, erre jöttök ti, jó barátaim, és az agyagba döngöltök. Hát mit mondjak, depis lettem, nem kicsit, nagyon. Most törhetitek gonosz agyatokat azon, hogy hogyan is engeszteljetek ki, mert ki kéne, ez nyilvánvaló. Csúnyák voltatok!Igen!A büntetést vállaljuk, akármi is legyen az. Egyébként a TV-ben ahol dolgozom van egy idősebb 60 év feletti munkatársam. Neki is sikerült sok mindent megtanulni a számítógépes vágásból, úgyhogy semmi sem lehetetlen. Egyébként meg csak vicc volt Meatloaf és az én részemről is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1822 Dátum: 2010. Január 18. - 21:19:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1823 Dátum: 2010. Január 18. - 21:42:29 » |
|
Szendopapa ma reggelt és mindössze 15km van othonaink közt
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #1825 Dátum: 2010. Január 19. - 16:08:07 » |
|
Sziasztok!
Most már mi is "teljes jogú" lacetti-klubtagok vagyunk, hiszen ma délelőtt átvettük a háromévest (Lacetti 1.6 16V Elite AC, sedan). Jaj, nagyon jó volt hazahozni!
Üdv Nektek, Kathy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1826 Dátum: 2010. Január 19. - 16:19:34 » |
|
Sziasztok!
Most már mi is "teljes jogú" lacetti-klubtagok vagyunk, hiszen ma délelőtt átvettük a háromévest (Lacetti 1.6 16V Elite AC, sedan). Jaj, nagyon jó volt hazahozni!
Üdv Nektek, Kathy
Szívből gratulálunk, és nagyon sok örömet kívánunk hozzá! Reméljük jöttök majd a talikra is, hogy részt vehessetek a programjainkban. Nézzétek meg kedv csinálónak a galériában a találkozós képeket! A következőkben ti is legyetek már a fotókon! (privik mentek)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #1827 Dátum: 2010. Január 19. - 17:19:19 » |
|
Sziasztok!
Üdv Nektek, Kathy
Szívből gratulálunk, és nagyon sok örömet kívánunk hozzá! Reméljük jöttök majd a talikra is, hogy részt vehessetek a programjainkban. Nézzétek meg kedv csinálónak a galériában a találkozós képeket! A következőkben ti is legyetek már a fotókon! (privik mentek) Gratulalok en is az auto valasztashoz es persze a klubtagsaghoz. Kivanok az autohoz sok szerencset es sok sok balesetmentes kilometert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1828 Dátum: 2010. Január 19. - 18:55:49 » |
|
Sziasztok!
Üdv Nektek, Kathy
Gratulálok én is. Végre még egy sedan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|