Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1710 Dátum: 2010. Január 10. - 18:02:05 » |
|
Nem tudom, hogy mennyire arat osztatlan sikert az ötletem, de próba szerencse: Szóval arra gondoltam, hogy egy Lacsi-tali keretein belül, focizhatnánk egy jót. Nem tudom ki mennyire szereti űzni ezt a sportágat, de én rendszeresen játszok, rengeteg csapatban és helyszínen, szóval nem jelentene problémát jó helyszínt és akár ellenfelet találni. Csak a kérdés az, hogy van-e érdeklődés... Oké tudom, hogy hétközben meló, többeknek család és nem szivesen szánnák rá a hétvégét focira, inkább a család, de akár családostúl is el lehet jönni egy ilyen néhány órás focira, nah meg már jócskán benne is vagytok a korban tudom, de egy sátorozott műfüves/kispálya) elég 7-9 ember, egy laza mozgás, Lacsi tali előtte vagy utána... Szóval várom a véleményeket, létszámtól függően egymás közt focizni, vagy ha kell, akkor a másik felem a Magyar Chelsea Szurkolói Klub fórumáról összehozni egy barátságos focit. Ha van érdeklődés, akkor szivesen dolgozok a témán Foci, foci.. De európai vagy amerikai?? Utóbbi közelebb állna a testalkatomhoz.. Szerintem gombfoci, vagy csocsó.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1712 Dátum: 2010. Január 10. - 18:15:46 » |
|
Nem tudom, ....
Ha összetudunk hozni egy csapatot, akkor benne vagyok. Atheee! 1000=M! Gratula (Még tisztelgek is az ezredes úrnak)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Január 10. - 18:18:06 írta Komis »
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1713 Dátum: 2010. Január 10. - 18:17:42 » |
|
Nem tudom, ....
Ha összetudunk hozni egy csapatot, akkor benne vagyok. Atheee! 1000=M! Gratula Gratula az ezredesnek!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1714 Dátum: 2010. Január 10. - 18:26:09 » |
|
meatlof! ne aggódj! nekünk tuti nem jön... hacsak nem tud szárazföldön menni vele....
amúgy én sunset orange-be nem láttam még HB-t, pedig én is olyant szerettem volna:(
Ilyen a sunset orange?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1715 Dátum: 2010. Január 10. - 18:27:19 » |
|
meatlof! ne aggódj! nekünk tuti nem jön... hacsak nem tud szárazföldön menni vele....
amúgy én sunset orange-be nem láttam még HB-t, pedig én is olyant szerettem volna:(
Ilyen a sunset orange? Igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1716 Dátum: 2010. Január 10. - 18:30:15 » |
|
Hmmm érdekes. Élőben világosabbnak tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1717 Dátum: 2010. Január 10. - 18:33:08 » |
|
Ilyen a sunset orange? Igen. Ami fut az úton az nem. Pasztelesebb szín, amit én látok narancsba. Vagy a fénykép dob rajta vagy módosult a szín.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1718 Dátum: 2010. Január 10. - 18:34:58 » |
|
Nem tudom, ....
Ha összetudunk hozni egy csapatot, akkor benne vagyok. Atheee! 1000=M! Gratula (Még tisztelgek is az ezredes úrnak) Nem tudom, ....
Ha összetudunk hozni egy csapatot, akkor benne vagyok. Atheee! 1000=M! Gratula Gratula az ezredesnek! Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1719 Dátum: 2010. Január 10. - 18:36:48 » |
|
Nem tudom, ....
Ha összetudunk hozni egy csapatot, akkor benne vagyok. Atheee! 1000=M! Gratula (Még tisztelgek is az ezredes úrnak) Nem tudom, ....
Ha összetudunk hozni egy csapatot, akkor benne vagyok. Atheee! 1000=M! Gratula Gratula az ezredesnek! Köszi! Gratulálok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1720 Dátum: 2010. Január 10. - 18:38:49 » |
|
Ilyen a sunset orange? Igen. Ami fut az úton az nem. Pasztelesebb szín, amit én látok narancsba. Vagy a fénykép dob rajta vagy módosult a szín. Megkell nézni Törpe képeit a galériába neki is sunset orange.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1721 Dátum: 2010. Január 10. - 18:43:22 » |
|
Ilyen a sunset orange? Igen. Ami fut az úton az nem. Pasztelesebb szín, amit én látok narancsba. Vagy a fénykép dob rajta vagy módosult a szín. Megkell nézni Törpe képeit a galériába neki is sunset orange. Látszatra az ablaksötétítés is változtathat a színen, de az csak érzéki csalódás. Egyébként tényleg valamivel világosabb élőben. Mondjuk az én autóm is másként hat napsütésben (egész világos) és borús időben (szürkésebb)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1722 Dátum: 2010. Január 10. - 18:47:59 » |
|
Ilyen a sunset orange? Igen. Ami fut az úton az nem. Pasztelesebb szín, amit én látok narancsba. Vagy a fénykép dob rajta vagy módosult a szín. Megkell nézni Törpe képeit a galériába neki is sunset orange. Látszatra az ablaksötétítés is változtathat a színen, de az csak érzéki csalódás. Egyébként tényleg valamivel világosabb élőben. Mondjuk az én autóm is másként hat napsütésben (egész világos) és borús időben (szürkésebb) Valóban. A galériát megnézve legalább 3féle színárnyaltnak lehet látni. Hiába a Lacsi az sokszín(ű)-egyben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1723 Dátum: 2010. Január 10. - 18:51:09 » |
|
Az adás-vétel topicba írtam egy kérdést, mindenképpen érdekelne a véleményetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1724 Dátum: 2010. Január 10. - 19:42:59 » |
|
Nem tudom, hogy mennyire arat osztatlan sikert az ötletem, de próba szerencse: Szóval arra gondoltam, hogy egy Lacsi-tali keretein belül, focizhatnánk egy jót. Nem tudom ki mennyire szereti űzni ezt a sportágat, de én rendszeresen játszok, rengeteg csapatban és helyszínen, szóval nem jelentene problémát jó helyszínt és akár ellenfelet találni. Csak a kérdés az, hogy van-e érdeklődés... Oké tudom, hogy hétközben meló, többeknek család és nem szivesen szánnák rá a hétvégét focira, inkább a család, de akár családostúl is el lehet jönni egy ilyen néhány órás focira, nah meg már jócskán benne is vagytok a korban tudom, de egy sátorozott műfüves/kispálya) elég 7-9 ember, egy laza mozgás, Lacsi tali előtte vagy utána... Szóval várom a véleményeket, létszámtól függően egymás közt focizni, vagy ha kell, akkor a másik felem a Magyar Chelsea Szurkolói Klub fórumáról összehozni egy barátságos focit. Ha van érdeklődés, akkor szivesen dolgozok a témán Ha összetudunk hozni egy csapatot, akkor benne vagyok. Mivel két helyre írtad, és azt olvastam előbb, ott válaszoltam már rá, szóval jó ötlet! De máskor ne két helyre tedd fel!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|