athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1695 Dátum: 2010. Január 10. - 12:38:22 » |
|
A három kék között semmi különbséget nem látok.
Akkor színtévesztő vagy Az hagyján,de láttad már,hogy mekkora hajót vezet ilyen szemmel? Nem hagyom bántani a fiamat! Nem színtévesztő, csak vacak a monitor, amin nézi a színeket. Tud különbséget tenni, mert soha nem az én kocsimba ült be a sajátja helyett. Én nem vagyok színtévesztő, de összetéveszteném az én autóm az övével! Naná, mert SW! Athee! Holnap beszélek az ügyedben, majd jelentkezem. Igen, tegnap Stocztól is megkaptam, amikor kereste az olvasólámpát, és nem találta. Közölte, hogy nem is jó taxinak. Oké, köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1696 Dátum: 2010. Január 10. - 13:12:49 » |
|
Athee! Neked nem volt szelepcseréd?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1697 Dátum: 2010. Január 10. - 13:16:24 » |
|
meatlof! ne aggódj! nekünk tuti nem jön... hacsak nem tud szárazföldön menni vele....
amúgy én sunset orange-be nem láttam még HB-t, pedig én is olyant szerettem volna:(
Én is, de 2005ben még nem volt rendelhető. Pécsen van kettő is.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1698 Dátum: 2010. Január 10. - 13:40:40 » |
|
Semmi baja a szememnek, évente ellenőrzik.
Most látok valami különséget, de a denim blue túl sötét, az enyém sokkal világosabb.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1699 Dátum: 2010. Január 10. - 14:31:46 » |
|
Hallottátok, hogy szerdától újabb benzináremelés jöhet? Az összeget még nem tudom...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1700 Dátum: 2010. Január 10. - 15:20:53 » |
|
Semmi baja a szememnek, évente ellenőrzik.
Most látok valami különséget, de a denim blue túl sötét, az enyém sokkal világosabb.
Egyébként tényleg.Nekem is Denim Blue van és világosabb a valóságban.Vagy csak kiszívta ja Nap...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1701 Dátum: 2010. Január 10. - 15:56:21 » |
|
Athee! Neked nem volt szelepcseréd? Nem! Sőt a garancia lejárta után kódom sem volt. (semmilyen) Idáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1702 Dátum: 2010. Január 10. - 15:59:32 » |
|
Athee! Neked nem volt szelepcseréd? Nem! Sőt a garancia lejárta után kódom sem volt. (semmilyen) Idáig. De valamit cseréltek neked a gari lejártakor, vagy rosszul emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1703 Dátum: 2010. Január 10. - 16:00:56 » |
|
Athee! Neked nem volt szelepcseréd? Nem! Sőt a garancia lejárta után kódom sem volt. (semmilyen) Idáig. De valamit cseréltek neked a gari lejártakor, vagy rosszul emlékszem. Nem csak próbálkoztunk. Hibakód nélkül nem cserélték ki. Gari után jött ki nekem a kormánymű cserém is. Ez van. Ment PÜ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1704 Dátum: 2010. Január 10. - 16:34:36 » |
|
meatlof! ne aggódj! nekünk tuti nem jön... hacsak nem tud szárazföldön menni vele....
amúgy én sunset orange-be nem láttam még HB-t, pedig én is olyant szerettem volna:(
Én is, de 2005ben még nem volt rendelhető. Pécsen van kettő is. Itt tőlünk 200m-re van egy a lakótelepen (HB) tényleg szépen néz ki, igaz régebbi lehet, J-s a rendszáma!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1705 Dátum: 2010. Január 10. - 16:36:18 » |
|
És az enyémnek milyen a színe? Mert így én sem látok akkora különbséget, csak sacc... Imperial Blue?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1706 Dátum: 2010. Január 10. - 16:45:12 » |
|
Nem tudom, hogy mennyire arat osztatlan sikert az ötletem, de próba szerencse: Szóval arra gondoltam, hogy egy Lacsi-tali keretein belül, focizhatnánk egy jót. Nem tudom ki mennyire szereti űzni ezt a sportágat, de én rendszeresen játszok, rengeteg csapatban és helyszínen, szóval nem jelentene problémát jó helyszínt és akár ellenfelet találni. Csak a kérdés az, hogy van-e érdeklődés... Oké tudom, hogy hétközben meló, többeknek család és nem szivesen szánnák rá a hétvégét focira, inkább a család, de akár családostúl is el lehet jönni egy ilyen néhány órás focira, nah meg már jócskán benne is vagytok a korban tudom, de egy sátorozott műfüves/kispálya) elég 7-9 ember, egy laza mozgás, Lacsi tali előtte vagy utána... Szóval várom a véleményeket, létszámtól függően egymás közt focizni, vagy ha kell, akkor a másik felem a Magyar Chelsea Szurkolói Klub fórumáról összehozni egy barátságos focit. Ha van érdeklődés, akkor szivesen dolgozok a témán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1707 Dátum: 2010. Január 10. - 16:51:22 » |
|
Nem tudom, hogy mennyire arat osztatlan sikert az ötletem, de próba szerencse: Szóval arra gondoltam, hogy egy Lacsi-tali keretein belül, focizhatnánk egy jót. Nem tudom ki mennyire szereti űzni ezt a sportágat, de én rendszeresen játszok, rengeteg csapatban és helyszínen, szóval nem jelentene problémát jó helyszínt és akár ellenfelet találni. Csak a kérdés az, hogy van-e érdeklődés... Oké tudom, hogy hétközben meló, többeknek család és nem szivesen szánnák rá a hétvégét focira, inkább a család, de akár családostúl is el lehet jönni egy ilyen néhány órás focira, nah meg már jócskán benne is vagytok a korban tudom, de egy sátorozott műfüves/kispálya) elég 7-9 ember, egy laza mozgás, Lacsi tali előtte vagy utána... Szóval várom a véleményeket, létszámtól függően egymás közt focizni, vagy ha kell, akkor a másik felem a Magyar Chelsea Szurkolói Klub fórumáról összehozni egy barátságos focit. Ha van érdeklődés, akkor szivesen dolgozok a témán Ha összetudunk hozni egy csapatot, akkor benne vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1708 Dátum: 2010. Január 10. - 17:25:50 » |
|
Én is benne vagyok csak az a gond h ha megint Pesten vagy messzebb lenne nem tudnék elmenni mert egyenlőre munkanélküli vagyok(habár hnap megyek interjúra, szurkoljatok) de én is benne lennék!
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1709 Dátum: 2010. Január 10. - 17:54:34 » |
|
Nem tudom, hogy mennyire arat osztatlan sikert az ötletem, de próba szerencse: Szóval arra gondoltam, hogy egy Lacsi-tali keretein belül, focizhatnánk egy jót. Nem tudom ki mennyire szereti űzni ezt a sportágat, de én rendszeresen játszok, rengeteg csapatban és helyszínen, szóval nem jelentene problémát jó helyszínt és akár ellenfelet találni. Csak a kérdés az, hogy van-e érdeklődés... Oké tudom, hogy hétközben meló, többeknek család és nem szivesen szánnák rá a hétvégét focira, inkább a család, de akár családostúl is el lehet jönni egy ilyen néhány órás focira, nah meg már jócskán benne is vagytok a korban tudom, de egy sátorozott műfüves/kispálya) elég 7-9 ember, egy laza mozgás, Lacsi tali előtte vagy utána... Szóval várom a véleményeket, létszámtól függően egymás közt focizni, vagy ha kell, akkor a másik felem a Magyar Chelsea Szurkolói Klub fórumáról összehozni egy barátságos focit. Ha van érdeklődés, akkor szivesen dolgozok a témán Foci, foci.. De európai vagy amerikai?? Utóbbi közelebb állna a testalkatomhoz..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|