Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1680 Dátum: 2010. Január 08. - 22:16:48 » |
|
Komolyra fordítva, ma beszéltem az új vizsgáztatásokról Rudival. Kiderült, hogy komoly zűrök lesznek a dizel kocsikkal, mert szinte lehetetlen, hogy az itteni rossz minőségű gázolajokkal ne legyen némi füstölése, még az amúgy szuper jó kocsiknak is. A központi számítógép meg jegyzi az adatokat. Na, mi lesz ilyenkor? Nem lesz több füstfelhőt eregető tdi. De jó is lenne. És mi lesz a bkv buszokkal, azok is megbuknak.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1681 Dátum: 2010. Január 09. - 09:30:14 » |
|
Komolyra fordítva, ma beszéltem az új vizsgáztatásokról Rudival. Kiderült, hogy komoly zűrök lesznek a dizel kocsikkal, mert szinte lehetetlen, hogy az itteni rossz minőségű gázolajokkal ne legyen némi füstölése, még az amúgy szuper jó kocsiknak is. A központi számítógép meg jegyzi az adatokat. Na, mi lesz ilyenkor? Nem lesz több füstfelhőt eregető tdi. De jó is lenne. És mi lesz a bkv buszokkal, azok is megbuknak. Itt jön be majd a magyar logika: a népre vonatkozik minden rossz, az állami, és önkormányzati dolgokra nem. Mert itt soha nem lesz esélyegyenlőség semmiben, soha sem! Az összes BKV, és persze Volán buszoknak bukás lenne a vizsgája, és azonnal ki kéne vonni a forgalomból. Ki az a négylábú- barom- madár, aki ezt elhiszi? Ja, és kihagytam a kamionokat, amire detto vonatkozna. Egyébként micsoda eszeveszett dolog, hogy rögtön kivonják a forgalomból, ha van valami akár nem is jelentős hibája? Ha elmész a dokihoz, mert valami nem stimmel, rögtön megoperálnak? Nem! Csinálnak több vizsgálatot, meg kontrollt. Az oké lenne, ha közveszélyes hiba miatt kivonnák a forgalomból, ezt mindenki el is fogadná, de egyébért meg legfeljebb kapna egy hónap haladékot, az is elég büntetés volna, de, hogy ezért új okmányokat kéne beszerezni, hát az már elmebeteg ötletnek tartom, nemcsak nyílt rablásnak. Szlovákiában egy hülye új szabályzat miatt blokád alá vették Pozsonyt- jogosan. Nálunk persze birka módjára bemegyünk majd a karámba, és bégetünk kórusban: bevesszük-e az új vizsgarendet? Beeee, beeee! Folytatódik a vezetőink ámokfutása, és a mi gátlástalan sarcolásunk.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1682 Dátum: 2010. Január 09. - 09:33:27 » |
|
Komolyra fordítva, ma beszéltem az új vizsgáztatásokról Rudival. Kiderült, hogy komoly zűrök lesznek a dizel kocsikkal, mert szinte lehetetlen, hogy az itteni rossz minőségű gázolajokkal ne legyen némi füstölése, még az amúgy szuper jó kocsiknak is. A központi számítógép meg jegyzi az adatokat. Na, mi lesz ilyenkor? Nem lesz több füstfelhőt eregető tdi. De jó is lenne. És mi lesz a bkv buszokkal, azok is megbuknak. Álmodozol, Jani? Az agyon chipelt tdi-k majd jól megveszik a vizsgát. Majd előre odamennek érvényes, friss ZK-val (amiket már most is autómatikusan küldenek a rendszerbe) és a vizsgán nem fogják ellenőrizni. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1683 Dátum: 2010. Január 09. - 21:23:38 » |
|
Most mentem el nemrég a csepeli Chevrolet kereskedés mellett és egy olyan érdekes színű Lacettit (HB) láttam... kék színű volt, de sötétebb, mint az enyém és világosabb mint az a normál mély kék (bocs, fejből nem tudom a színek szak-szavát) Kicsit hasonlított arra a világosabb, élénk metál kék színre, amit néhány Opel modellnél látni. Talán valami egyedi megrendelés lehetett? Fura volt, de nagyon szép!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1684 Dátum: 2010. Január 09. - 21:58:22 » |
|
Most mentem el nemrég a csepeli Chevrolet kereskedés mellett és egy olyan érdekes színű Lacettit (HB) láttam... kék színű volt, de sötétebb, mint az enyém és világosabb mint az a normál mély kék (bocs, fejből nem tudom a színek szak-szavát) Kicsit hasonlított arra a világosabb, élénk metál kék színre, amit néhány Opel modellnél látni. Talán valami egyedi megrendelés lehetett? Fura volt, de nagyon szép!
Moroccan Blue
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1685 Dátum: 2010. Január 09. - 22:05:37 » |
|
Moroccan Blue És hol a Green Mint..?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1686 Dátum: 2010. Január 09. - 22:07:59 » |
|
Moroccan Blue És hol a Green Mint..? Ez spanyol oldalról van. Ott ezek vannak.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1687 Dátum: 2010. Január 09. - 22:34:15 » |
|
A három kék között semmi különbséget nem látok.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1688 Dátum: 2010. Január 09. - 22:59:15 » |
|
Akkor színtévesztő vagy
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1689 Dátum: 2010. Január 10. - 07:56:39 » |
|
Akkor színtévesztő vagy Az hagyján,de láttad már,hogy mekkora hajót vezet ilyen szemmel?
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1690 Dátum: 2010. Január 10. - 09:30:29 » |
|
meatlof! ne aggódj! nekünk tuti nem jön... hacsak nem tud szárazföldön menni vele....
amúgy én sunset orange-be nem láttam még HB-t, pedig én is olyant szerettem volna:(
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1691 Dátum: 2010. Január 10. - 11:41:10 » |
|
Én látok,pedig én hivatalosan is színtévesztő vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1692 Dátum: 2010. Január 10. - 11:48:55 » |
|
Akkor színtévesztő vagy Az hagyján,de láttad már,hogy mekkora hajót vezet ilyen szemmel? Nem hagyom bántani a fiamat! Nem színtévesztő, csak vacak a monitor, amin nézi a színeket. Tud különbséget tenni, mert soha nem az én kocsimba ült be a sajátja helyett.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1693 Dátum: 2010. Január 10. - 11:55:56 » |
|
Akkor színtévesztő vagy Az hagyján,de láttad már,hogy mekkora hajót vezet ilyen szemmel? Nem hagyom bántani a fiamat! Nem színtévesztő, csak vacak a monitor, amin nézi a színeket. Tud különbséget tenni, mert soha nem az én kocsimba ült be a sajátja helyett. Én nem vagyok színtévesztő, de összetéveszteném az én autóm az övével!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1694 Dátum: 2010. Január 10. - 12:15:43 » |
|
Akkor színtévesztő vagy Az hagyján,de láttad már,hogy mekkora hajót vezet ilyen szemmel? Nem hagyom bántani a fiamat! Nem színtévesztő, csak vacak a monitor, amin nézi a színeket. Tud különbséget tenni, mert soha nem az én kocsimba ült be a sajátja helyett. Én nem vagyok színtévesztő, de összetéveszteném az én autóm az övével! Naná, mert SW! Athee! Holnap beszélek az ügyedben, majd jelentkezem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|