Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1605 Dátum: 2010. Január 03. - 20:13:39 » |
|
Egyébként jelenleg eszem ágában sincs nősülni. Tervezem idén megvalósítani egy régi álmomat. Ha nem lettem volna olyan h*lye és nem a nőkre költöttem volna a pénzem, már rég megvalósíthattam volna. HB?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1606 Dátum: 2010. Január 03. - 20:31:03 » |
|
Egyébként jelenleg eszem ágában sincs nősülni. Tervezem idén megvalósítani egy régi álmomat. Ha nem lettem volna olyan h*lye és nem a nőkre költöttem volna a pénzem, már rég megvalósíthattam volna. HB? Szerintem lejjebb nem adja,inkább SW.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1607 Dátum: 2010. Január 03. - 20:31:24 » |
|
Egyébként jelenleg eszem ágában sincs nősülni. Tervezem idén megvalósítani egy régi álmomat. Ha nem lettem volna olyan h*lye és nem a nőkre költöttem volna a pénzem, már rég megvalósíthattam volna. HB? Á, kisebbre nem cserélek Egyébként utazni szeretnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1608 Dátum: 2010. Január 03. - 20:32:22 » |
|
Egyébként jelenleg eszem ágában sincs nősülni. Tervezem idén megvalósítani egy régi álmomat. Ha nem lettem volna olyan h*lye és nem a nőkre költöttem volna a pénzem, már rég megvalósíthattam volna. HB? Szerintem lejjebb nem adja,inkább SW. Annak meg túl nagy a csomagtartója, ami nálam mindig üres.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1609 Dátum: 2010. Január 03. - 20:38:13 » |
|
Hol van akkor a 'Partnerkereső, házasság ajánló' topik ?? Nálam lehet jelentkezni, már sok párt hoztam össze, és még senki nem vert össze ezért! Tudok több csinos hölgyet, különböző korúakat, kinek ki passzol-na. Ja, és nem akarok élni az első éjszaka jogával, mint már említettem a múltkor már. De a Lacetti konvoj jó ötlet, Giovanniék esküvőjénél, már alig várom! Giovanni! A jövendőbeli látható az IWIW-en? Gazdag van? A kor nem számít. Jani! Ejnye már! Rosszul tudom, hogy Te nős vagy, és még gyereked is van? Vagy csak álcából hozod őket mindig Magaddal? ..., és ha beleolvasnak a fórumba? Egy kis plus pénznek, az asszony is örülne.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1610 Dátum: 2010. Január 03. - 20:58:01 » |
|
Hol van akkor a 'Partnerkereső, házasság ajánló' topik ?? Nálam lehet jelentkezni, már sok párt hoztam össze, és még senki nem vert össze ezért! Tudok több csinos hölgyet, különböző korúakat, kinek ki passzol-na. Ja, és nem akarok élni az első éjszaka jogával, mint már említettem a múltkor már. De a Lacetti konvoj jó ötlet, Giovanniék esküvőjénél, már alig várom! Giovanni! A jövendőbeli látható az IWIW-en? Gazdag van? A kor nem számít. Jani! Ejnye már! Rosszul tudom, hogy Te nős vagy, és még gyereked is van? Vagy csak álcából hozod őket mindig Magaddal? ..., és ha beleolvasnak a fórumba? Egy kis plus pénznek, az asszony is örülne. Hozományvadász!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1611 Dátum: 2010. Január 04. - 10:30:19 » |
|
Neki már késő. De mi nem adjuk fel, ugye? Mióta nyáron a kollégám megnősült, sokkal kevesebb szabadideje van. Néha azért elengedi az asszony. Ezt aláírom, hogy több a szabadidőm, meg nem kell beszámolnom senkinek, hogy hova megyek. Szeretetet meg kapok a kutyáktól is.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #1612 Dátum: 2010. Január 04. - 11:22:19 » |
|
Egy kis statisztika, akit érdekel:
2009. március 1-től vezetek "autó naplót", hogy mikor hová megyek, írom a tankolást, benzinpénzt és a megtett km-t. Márciusban volt 1 éves az autó és pont 10.000km volt benne, a kötelező után kezdtem el írni.
Tehát 10 hónapnyi adat alapján (márciustól-decemberig):
Megtett km: 9295km Benzin (L): 791,27L Benzinpénz: 235.815ft (többnyire 98-as és Shell Power 95-ös) Ez alapján az átlagfogysztás: 8.5L
egyéb:
Háromszor mértem átlagfogyasztást: Júniusban: 10,56L (vegyes, egyedül, csomag nélkül) Ezután volt egy Chiptuning Július végén. Utána szeptemberben: 7,9L (közúton, 4 személlyel) majd most decemberben: 8.2L (vegyes, egyedül, csomag nélkül)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1613 Dátum: 2010. Január 04. - 12:05:31 » |
|
Neki már késő. De mi nem adjuk fel, ugye? Mióta nyáron a kollégám megnősült, sokkal kevesebb szabadideje van. Néha azért elengedi az asszony. Ezt aláírom, hogy több a szabadidőm, meg nem kell beszámolnom senkinek, hogy hova megyek. Szeretetet meg kapok a kutyáktól is. Hát, ha a kutyáktól meg kapsz mindent.....
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1614 Dátum: 2010. Január 04. - 12:13:18 » |
|
Neki már késő. De mi nem adjuk fel, ugye? Mióta nyáron a kollégám megnősült, sokkal kevesebb szabadideje van. Néha azért elengedi az asszony. Ezt aláírom, hogy több a szabadidőm, meg nem kell beszámolnom senkinek, hogy hova megyek. Szeretetet meg kapok a kutyáktól is. Hát, ha a kutyáktól meg kapsz mindent..... Weres! Naná, hogy nem kell beszámolnod, hát elég nehéz is lenne elmagyarázni egy (több?) kutyának a programjaidat. Lesz ilyen felvonulás is? É n erre sem megyek, meg arra sem, ami már megszokott, én roppant maradi vagyok, és már az is maradok.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1615 Dátum: 2010. Január 04. - 15:11:10 » |
|
Neki már késő. De mi nem adjuk fel, ugye? Mióta nyáron a kollégám megnősült, sokkal kevesebb szabadideje van. Néha azért elengedi az asszony. Ezt aláírom, hogy több a szabadidőm, meg nem kell beszámolnom senkinek, hogy hova megyek. Szeretetet meg kapok a kutyáktól is. Én most úgy döntöttem, a pénzszórás másik formáját választom, utazni fogok, mégpedig abba a városba, ami már nagyon régóta vágyam: New York.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1616 Dátum: 2010. Január 04. - 15:32:31 » |
|
Neki már késő. De mi nem adjuk fel, ugye? Mióta nyáron a kollégám megnősült, sokkal kevesebb szabadideje van. Néha azért elengedi az asszony. Ezt aláírom, hogy több a szabadidőm, meg nem kell beszámolnom senkinek, hogy hova megyek. Szeretetet meg kapok a kutyáktól is. Én most úgy döntöttem, a pénzszórás másik formáját választom, utazni fogok, mégpedig abba a városba, ami már nagyon régóta vágyam: New York. Na Diabló, ezt most ne vedd komolyan! UTÁLLLLAK! (De inkább irigyellek.... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1617 Dátum: 2010. Január 04. - 15:55:34 » |
|
Neki már késő. De mi nem adjuk fel, ugye? Mióta nyáron a kollégám megnősült, sokkal kevesebb szabadideje van. Néha azért elengedi az asszony. Ezt aláírom, hogy több a szabadidőm, meg nem kell beszámolnom senkinek, hogy hova megyek. Szeretetet meg kapok a kutyáktól is. Én most úgy döntöttem, a pénzszórás másik formáját választom, utazni fogok, mégpedig abba a városba, ami már nagyon régóta vágyam: New York. Na Diabló, ezt most ne vedd komolyan! UTÁLLLLAK! (De inkább irigyellek.... ) Kösziiii Azért addig még kell egy kicsit gyűjtögetnem, sajnos , de úgy számolom októberre összejöhet a dolog. Csak az bosszant, hogy ha több eszem lett volna a nőkkel szemben, már 2szer kimehettem volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1618 Dátum: 2010. Január 04. - 16:45:29 » |
|
Neki már késő. De mi nem adjuk fel, ugye? Mióta nyáron a kollégám megnősült, sokkal kevesebb szabadideje van. Néha azért elengedi az asszony. Ezt aláírom, hogy több a szabadidőm, meg nem kell beszámolnom senkinek, hogy hova megyek. Szeretetet meg kapok a kutyáktól is. Én most úgy döntöttem, a pénzszórás másik formáját választom, utazni fogok, mégpedig abba a városba, ami már nagyon régóta vágyam: New York. Na Diabló, ezt most ne vedd komolyan! UTÁLLLLAK! (De inkább irigyellek.... ) Kösziiii Azért addig még kell egy kicsit gyűjtögetnem, sajnos , de úgy számolom októberre összejöhet a dolog. Csak az bosszant, hogy ha több eszem lett volna a nőkkel szemben, már 2szer kimehettem volna Felkeltetted a kíváncsiságomat! 2X kimehettél volna? Hát őket küldted ki eddig? Vagy mi mindent vettél nekik? Lakást? Autót? Mert tudom, hogy drága a virág, de azért nem ennyire. Vagy folyamatosan luxus..-ra költötted? Ez némi magyarázat volna a hatalmas költségekre. De ugye nem?!?! Javaslom a skót állampolgárságot!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1619 Dátum: 2010. Január 04. - 16:52:24 » |
|
Szerdától tovább drágul az üzemanyagok ára Magyarországon. A 95-ös benzin literenkénti ára 4, míg a gázolajé 3 forinttal nő.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|