diablo77
|
|
« Hozzászólás #1590 Dátum: 2010. Január 03. - 17:39:14 » |
|
Diablo! Weres! Meatloaf! Vegyetek példát a mi hős Don Giovanninkról! A korban már ti is benne vagytok jócskán, ne húzzátok az időt! Ráadásul még közelebb is laktok, olcsóbban mehetünk az esküvőtökre. Az ifjúság még persze ráér, őket nem kell még hergelni, majd csak utánatok. Mi nem hagyjuk magunkat,hogy a zöldszemű szörnyeteg a hatalmába kerítsen .Gio,még nem késő,küzdj ellene. Neki már késő. De mi nem adjuk fel, ugye? Mióta nyáron a kollégám megnősült, sokkal kevesebb szabadideje van. Néha azért elengedi az asszony.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1591 Dátum: 2010. Január 03. - 17:40:01 » |
|
A 10. legtöbbet hozzászóló lettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1592 Dátum: 2010. Január 03. - 18:16:46 » |
|
A 10. legtöbbet hozzászóló lettem Gratula
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1593 Dátum: 2010. Január 03. - 18:25:20 » |
|
A 10. legtöbbet hozzászóló lettem Gratula Köszi. Az első helyekre azért nem pályázom, azt meghagyom apunak meg Cápának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1594 Dátum: 2010. Január 03. - 18:39:01 » |
|
A 10. legtöbbet hozzászóló lettem Gratula!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1595 Dátum: 2010. Január 03. - 19:10:10 » |
|
A 10. legtöbbet hozzászóló lettem Gratula! Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1596 Dátum: 2010. Január 03. - 19:16:58 » |
|
A 10. legtöbbet hozzászóló lettem Gratula! Köszi Gratula!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1597 Dátum: 2010. Január 03. - 19:40:43 » |
|
Diablo! Weres! Meatloaf! Vegyetek példát a mi hős Don Giovanninkról! A korban már ti is benne vagytok jócskán, ne húzzátok az időt! Ráadásul még közelebb is laktok, olcsóbban mehetünk az esküvőtökre. Az ifjúság még persze ráér, őket nem kell még hergelni, majd csak utánatok. Hol van akkor a 'Partnerkereső, házasság ajánló' topik ??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1598 Dátum: 2010. Január 03. - 19:46:56 » |
|
Diablo! Weres! Meatloaf! Vegyetek példát a mi hős Don Giovanninkról! A korban már ti is benne vagytok jócskán, ne húzzátok az időt! Ráadásul még közelebb is laktok, olcsóbban mehetünk az esküvőtökre. Az ifjúság még persze ráér, őket nem kell még hergelni, majd csak utánatok. Hol van akkor a 'Partnerkereső, házasság ajánló' topik ?? Nálam lehet jelentkezni, már sok párt hoztam össze, és még senki nem vert össze ezért! Tudok több csinos hölgyet, különböző korúakat, kinek ki passzol-na. Ja, és nem akarok élni az első éjszaka jogával, mint már említettem a múltkor már. De a Lacetti konvoj jó ötlet, Giovanniék esküvőjénél, már alig várom! Giovanni! A jövendőbeli látható az IWIW-en?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1599 Dátum: 2010. Január 03. - 19:51:45 » |
|
Hol van akkor a 'Partnerkereső, házasság ajánló' topik ?? Nálam lehet jelentkezni, már sok párt hoztam össze, és még senki nem vert össze ezért! Tudok több csinos hölgyet, különböző korúakat, kinek ki passzol-na. Ja, és nem akarok élni az első éjszaka jogával, mint már említettem a múltkor már. De a Lacetti konvoj jó ötlet, Giovanniék esküvőjénél, már alig várom! Giovanni! A jövendőbeli látható az IWIW-en? Gazdag van? A kor nem számít.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1600 Dátum: 2010. Január 03. - 19:56:00 » |
|
Hol van akkor a 'Partnerkereső, házasság ajánló' topik ?? Nálam lehet jelentkezni, már sok párt hoztam össze, és még senki nem vert össze ezért! Tudok több csinos hölgyet, különböző korúakat, kinek ki passzol-na. Ja, és nem akarok élni az első éjszaka jogával, mint már említettem a múltkor már. De a Lacetti konvoj jó ötlet, Giovanniék esküvőjénél, már alig várom! Giovanni! A jövendőbeli látható az IWIW-en? Gazdag van? A kor nem számít. Jani! Ejnye már! Rosszul tudom, hogy Te nős vagy, és még gyereked is van? Vagy csak álcából hozod őket mindig Magaddal? ..., és ha beleolvasnak a fórumba?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1601 Dátum: 2010. Január 03. - 20:05:13 » |
|
Hol van akkor a 'Partnerkereső, házasság ajánló' topik ?? Nálam lehet jelentkezni, már sok párt hoztam össze, és még senki nem vert össze ezért! Tudok több csinos hölgyet, különböző korúakat, kinek ki passzol-na. Ja, és nem akarok élni az első éjszaka jogával, mint már említettem a múltkor már. De a Lacetti konvoj jó ötlet, Giovanniék esküvőjénél, már alig várom! Giovanni! A jövendőbeli látható az IWIW-en? Gazdag van? A kor nem számít. Jani! Ejnye már! Rosszul tudom, hogy Te nős vagy, és még gyereked is van? Vagy csak álcából hozod őket mindig Magaddal? ..., és ha beleolvasnak a fórumba? Hát.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1602 Dátum: 2010. Január 03. - 20:06:48 » |
|
Hol van akkor a 'Partnerkereső, házasság ajánló' topik ?? Nálam lehet jelentkezni, már sok párt hoztam össze, és még senki nem vert össze ezért! Tudok több csinos hölgyet, különböző korúakat, kinek ki passzol-na. Ja, és nem akarok élni az első éjszaka jogával, mint már említettem a múltkor már. De a Lacetti konvoj jó ötlet, Giovanniék esküvőjénél, már alig várom! Giovanni! A jövendőbeli látható az IWIW-en? Gazdag van? A kor nem számít. De igenis számít. 20 alatt még fiatal 90 fölött már kicsit öreg. Közte oké
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1603 Dátum: 2010. Január 03. - 20:08:30 » |
|
A 10. legtöbbet hozzászóló lettem Gratula! Köszi Gratula! Köszi Így is lehet nővelni a hozzászólásokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1604 Dátum: 2010. Január 03. - 20:11:09 » |
|
Egyébként jelenleg eszem ágában sincs nősülni. Tervezem idén megvalósítani egy régi álmomat. Ha nem lettem volna olyan h*lye és nem a nőkre költöttem volna a pénzem, már rég megvalósíthattam volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|