Stocz
|
|
« Hozzászólás #1455 Dátum: 2009. December 24. - 14:29:19 » |
|
... Egyébként az az érzésem, hogy a Lacsinak a legjobb téli gumi sem elég jó. Csúszik mindegyikkel. Az előző gépen a téli gumival (bármelyikkel, pedig nem volt új egyik sem) sokkal könnyebben lehetett közlekedni. Ez meg még a Michelin-nel is úgy túrja az orrát kanyarban, mintha nyári lenne rajta. Ugyan ezt csinálta a Barummal is. ... Egyszer le kellene mérni "mázsán", csak az elejét. Meg egy hasonló kaliberű autóét is. Mert szerintem kicsit nehéz a motorka az elejében, ezért túrja a nóziját. Sok vas, kevés alu... Szerintem pont fordítva. Nem elég nehéz az eleje. Nincs rajta elég súly. Mennyi súlyt akarsz még előre? Egy kisautó tömege van az elején. Azért túrja az orrát, mert nehéz neki. Te kanyarodnál, de hiába mert viszi a súlya kifelé az ívről. Nagyobb tempónál kezd átmenni gördülésből keresztirányú csúszásba a kerék... Ha a fara lenne túl nehéz, akkor meg az akarná megkerűlni az elejét... Az igazi az lenne, ha megközelítőleg egyforma lenne a tengelyterhelés. ( meg, ha háromszor ennyit keresnénk ) Jól van, Karácsony napján nem vitatkozom. Túrja mert túrja. Oszt annyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1456 Dátum: 2009. December 24. - 14:33:33 » |
|
... miért kell a keréknyomba tenni a csatorna fedeleket? Középre nem lehetne?...
Nem, mert akkor nem csúsznának meg rajta az autók (amikor lefagynak), és nem lenne elég izgalom az életünkben. Elpuhulnánk. .... Naná, naponta sok ezer buszkerék nyomja lefelé, mert azok a csúnya buszok bizony nehezek.....
Ezt sem jól tudod. A taxik a nehezek. Ezért lettünk kitiltva a Margit-hídról. Tönkre tennénk az ideiglenes pályát. A buszt simán elbírja. Az csak 26(?) tonna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1457 Dátum: 2009. December 24. - 14:50:26 » |
|
... miért kell a keréknyomba tenni a csatorna fedeleket? Középre nem lehetne?...
Nem, mert akkor nem csúsznának meg rajta az autók (amikor lefagynak), és nem lenne elég izgalom az életünkben. Elpuhulnánk. .... Naná, naponta sok ezer buszkerék nyomja lefelé, mert azok a csúnya buszok bizony nehezek.....
Ezt sem jól tudod. A taxik a nehezek. Ezért lettünk kitiltva a Margit-hídról. Tönkre tennénk az ideiglenes pályát. A buszt simán elbírja. Az csak 26(?) tonna. Na igen, de hány taxi visz el annyi embert, mint egy busz? Egyébként - gondolom, hogy inkább azért vagytok letiltva, hogy hagyjátok lassan, és drágán "nemdolgozni" az építőket, akiket utána valószínűleg nem fognak kifizetni, hogy ne szakadjon meg a jó pesti hagyomány. Reméljük azért, hogy jövőre megszakad ez a hagyomány.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1458 Dátum: 2009. December 24. - 17:38:42 » |
|
Ezt sem jól tudod. A taxik a nehezek. Ezért lettünk kitiltva a Margit-hídról. Tönkre tennénk az ideiglenes pályát. A buszt simán elbírja. Az csak 26(?) tonna. Na igen, de hány taxi visz el annyi embert, mint egy busz? Egyébként - gondolom, hogy inkább azért vagytok letiltva, hogy hagyjátok lassan, és drágán "nemdolgozni" az építőket, akiket utána valószínűleg nem fognak kifizetni, hogy ne szakadjon meg a jó pesti hagyomány. Reméljük azért, hogy jövőre megszakad ez a hagyomány. 1! de az jóóóóóóóóóó nagy legyen
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1459 Dátum: 2009. December 24. - 17:47:59 » |
|
Húsos barackkal teli Karácsonyt kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1460 Dátum: 2009. December 24. - 19:01:42 » |
|
Na megvolt a csomagosztás? Én is kaptam ajándékot. 2db chevrolet sapkát, egy chevrolet pólót, és egy plüss állatkát chevroletes pólóban Kellemes karácsonyt
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1461 Dátum: 2009. December 24. - 19:19:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1462 Dátum: 2009. December 24. - 20:32:08 » |
|
Nálunk is megvolt a csomagosztás! kaptam egy parfümszettet a barátnőmtől pedig a kocsim kapokk ajándékot:D egy zöld lábtérvilágítást! már alig várom hogy beszereljem! én is meglepem két ünnep között a kalaptartóm kettő nagy ovál mélynyomóval! már ki is néztem...
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1463 Dátum: 2009. December 24. - 22:21:10 » |
|
Na megvolt a csomagosztás? Én is kaptam ajándékot. 2db chevrolet sapkát, egy chevrolet pólót, és egy plüss állatkát chevroletes pólóban Kellemes karácsonyt Papucsot nem kaptál, vagy ott még nem tartotok?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1464 Dátum: 2009. December 24. - 23:12:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1465 Dátum: 2009. December 25. - 10:08:02 » |
|
Ezt sem jól tudod. A taxik a nehezek. Ezért lettünk kitiltva a Margit-hídról. Tönkre tennénk az ideiglenes pályát. A buszt simán elbírja. Az csak 26(?) tonna. Na igen, de hány taxi visz el annyi embert, mint egy busz? Egyébként - gondolom, hogy inkább azért vagytok letiltva, hogy hagyjátok lassan, és drágán "nemdolgozni" az építőket, akiket utána valószínűleg nem fognak kifizetni, hogy ne szakadjon meg a jó pesti hagyomány. Reméljük azért, hogy jövőre megszakad ez a hagyomány. 1! de az jóóóóóóóóóó nagy legyen 1! Amelyik működik!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1467 Dátum: 2009. December 25. - 11:25:23 » |
|
Köszönöm minden kedves klubtárnak az üdvözlő sms áradatot. Beiglit is küldhetnétek!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1468 Dátum: 2009. December 25. - 11:25:37 » |
|
Nálunk is megvolt a csomagosztás! kaptam egy parfümszettet a barátnőmtől pedig a kocsim kapokk ajándékot:D egy zöld lábtérvilágítást! már alig várom hogy beszereljem! én is meglepem két ünnep között a kalaptartóm kettő nagy ovál mélynyomóval! már ki is néztem... Az ilyen cuccot úgy szereld be, hogy kívülről ne lehessen észre venni (takaró kárpit az egész kalaptartóra). Nem kell izgatni az "alkalom szüli" embereket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1469 Dátum: 2009. December 25. - 11:26:06 » |
|
Köszönöm minden kedves klubtárnak az üdvözlő sms áradatot. Beiglit is küldhetnétek! MMS-ben jó lesz??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|