Stocz
|
|
« Hozzászólás #1245 Dátum: 2009. December 06. - 14:30:36 » |
|
sziasztok
köszi hogy feltettétek a lacetti karbantartási táblázatokat ... sokat segített
Szívesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1246 Dátum: 2009. December 06. - 18:36:04 » |
|
a háziorvosnál több mérés is teljesen normális volt: 130/72. Ennyit tesz egy izgulás, és néhány rossz műszer.
nekem mindig felmegy, ha mérik
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1247 Dátum: 2009. December 07. - 13:18:07 » |
|
Cartársak! Egy jó hír: minden rendben nálam, mehetek újra dolgozni. Természetesen nincs magas vérnyomásom. Minden lelet negatív lett! Egy nagyon rossz hír: www.vezess.hu Olvassátok el a új műszaki vizsgáztatási rendeletet. Újabb kemény sanyargatás lesz bevezetve. Döbbenet! Elment a maradék kevés eszük is, ha volt is egyáltalán, most már emléke sem marad. Velünk tényleg mindent meg lehet már tenni? Kell az a bizonyos sziget, vagy váltást a hülyék helyére!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1248 Dátum: 2009. December 07. - 15:26:03 » |
|
Cartársak! Egy jó hír: minden rendben nálam, mehetek újra dolgozni. Természetesen nincs magas vérnyomásom. Minden lelet negatív lett! Egy nagyon rossz hír: vezess.hu Olvassátok el a új műszaki vizsgáztatási rendeletet. Újabb kemény sanyargatás lesz bevezetve. Döbbenet! Elment a maradék kevés eszük is, ha volt is egyáltalán, most már emléke sem marad. Velünk tényleg mindent meg lehet már tenni? Kell az a bizonyos sziget, vagy váltást a hülyék helyére! Ezen most miért vagy kiakadva? Nekem semmi bajom ezzel. Ezután sem fog több autó megbukni mint eddig. Max. többet fog keresni a vizsgabiztos.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1249 Dátum: 2009. December 07. - 15:54:14 » |
|
Cartársak! Egy jó hír: minden rendben nálam, mehetek újra dolgozni. Természetesen nincs magas vérnyomásom. Minden lelet negatív lett! Egy nagyon rossz hír: vezess.hu Olvassátok el a új műszaki vizsgáztatási rendeletet. Újabb kemény sanyargatás lesz bevezetve. Döbbenet! Elment a maradék kevés eszük is, ha volt is egyáltalán, most már emléke sem marad. Velünk tényleg mindent meg lehet már tenni? Kell az a bizonyos sziget, vagy váltást a hülyék helyére! Ezen most miért vagy kiakadva? Nekem semmi bajom ezzel. Ezután sem fog több autó megbukni mint eddig. Max. többet fog keresni a vizsgabiztos. Én eddig is tolós helyre vittem mindig a technikáimat(még az 1 éveset is),ezután is arra fogom.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1250 Dátum: 2009. December 07. - 16:04:10 » |
|
Cartársak! Egy jó hír: minden rendben nálam, mehetek újra dolgozni. Természetesen nincs magas vérnyomásom. Minden lelet negatív lett! Egy nagyon rossz hír: vezess.hu Olvassátok el a új műszaki vizsgáztatási rendeletet. Újabb kemény sanyargatás lesz bevezetve. Döbbenet! Elment a maradék kevés eszük is, ha volt is egyáltalán, most már emléke sem marad. Velünk tényleg mindent meg lehet már tenni? Kell az a bizonyos sziget, vagy váltást a hülyék helyére! Ezen most miért vagy kiakadva? Nekem semmi bajom ezzel. Ezután sem fog több autó megbukni mint eddig. Max. többet fog keresni a vizsgabiztos. Én eddig is tolós helyre vittem mindig a technikáimat(még az 1 éveset is),ezután is arra fogom. Felháborító. Ez is. Én a Lacsit, mióta megvan mindig sima vizsgára vittem. Kifizettem érte egy csomó pénzt, sztem rendben van, miért tömjem másnak a zsebét? Át is ment mindig (Mozaik utca!), igaz kisebb-nagyobb kalandok árán. Ezek után valószínűleg nem merem ezt megtenni. Nyilván ez is volt a "jogalkotó" szándéka. Szorítsuk vissza a korrupciót! Hahaha. Hogy ott *!;@&łŁ$ az összes ;?*!%"(/ §*+?#&@{.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1251 Dátum: 2009. December 07. - 18:40:52 » |
|
Nem szerencsére, busszal Bár már pedzegette, hogy majd ugye vezetheti a lacsit Amúgy megjegyzem, após jelöltnek Tacumája van. Na így választ egy elkötelezett klubtag párt magának Giovanni! Vigyázz...mert, ha már egyszer vezette a verdát, nem biztos, hogy nem akarja újra megtenni! Nehogy ilyesmi legyen a vége! http://www.youtube.com/watch?v=qUKM127dMNU
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1252 Dátum: 2009. December 07. - 18:54:51 » |
|
Cartársak! Egy jó hír: minden rendben nálam, mehetek újra dolgozni. Természetesen nincs magas vérnyomásom. Minden lelet negatív lett! Egy nagyon rossz hír: www.vezess.hu Olvassátok el a új műszaki vizsgáztatási rendeletet. Újabb kemény sanyargatás lesz bevezetve. Döbbenet! Elment a maradék kevés eszük is, ha volt is egyáltalán, most már emléke sem marad. Velünk tényleg mindent meg lehet már tenni? Kell az a bizonyos sziget, vagy váltást a hülyék helyére! Én nem találom a rendeletet.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1253 Dátum: 2009. December 07. - 19:29:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1254 Dátum: 2009. December 07. - 19:37:11 » |
|
Nem szerencsére, busszal Bár már pedzegette, hogy majd ugye vezetheti a lacsit Amúgy megjegyzem, após jelöltnek Tacumája van. Na így választ egy elkötelezett klubtag párt magának Giovanni! Vigyázz...mert, ha már egyszer vezette a verdát, nem biztos, hogy nem akarja újra megtenni! Nehogy ilyesmi legyen a vége! http://www.youtube.com/watch?v=qUKM127dMNUHehe, ez nagyon jó Ilyen talán nem lesz, de azért vigyázok
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1255 Dátum: 2009. December 08. - 11:32:18 » |
|
Na szóval, megjöttem Dr. Mengelétől, és újra alkalmas vagyok buszvezetőnek, miután minden leletem negatív volt. Talán, ha kicserélné a vérnyomás mérőjét, akkor kevesebb embert kárhoztatna hosszabb, rövidebb betegállományba. Nekem csak egy napomba került szerencsére. Most jön három nap "T" betűs vezetés, de szombaton szabin leszek, mert évadzáró talija lesz a Lacetti Klubnak, és ott kell majd lennem. Vagyis itt. Szóval megnyugodtam, továbbra is dotálhatom az államot a hatalmas adóterheimmel. Szeretem, ha sanyargatnak. és sanyargatnak.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1256 Dátum: 2009. December 08. - 12:05:24 » |
|
Ennek nagyon örülök/lünk és mivel te dokinál voltál szerencsére amit reggel rádióba hallottam az sem te voltál! Állítólag kigyulladt a fővárosunkban egy BKV menetrendszerinti busz!
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1257 Dátum: 2009. December 08. - 14:59:15 » |
|
Ennek nagyon örülök/lünk és mivel te dokinál voltál szerencsére amit reggel rádióba hallottam az sem te voltál! Állítólag kigyulladt a fővárosunkban egy BKV menetrendszerinti busz!
Nem jól hallottad. Menetrend szerint kigyulladt egy BKV busz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1258 Dátum: 2009. December 08. - 15:09:34 » |
|
bocsi
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1259 Dátum: 2009. December 08. - 15:15:47 » |
|
bocsi Ironikus vicc volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|