|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1231 Dátum: 2009. December 05. - 03:30:29 » |
|
Szolgálati:
Athee, ment egy méjl!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1232 Dátum: 2009. December 05. - 09:15:28 » |
|
Na ez ám a legényélet Párom elvitte anyámékat, meg a sajátját Máriazellbe. Engem meg itthon hagytak a kutyával. Legalább nem mondhatom, hogy a kutya sem foglalkozik velem
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1233 Dátum: 2009. December 05. - 09:25:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1234 Dátum: 2009. December 05. - 09:34:10 » |
|
Nem szerencsére, busszal Bár már pedzegette, hogy majd ugye vezetheti a lacsit Amúgy megjegyzem, após jelöltnek Tacumája van. Na így választ egy elkötelezett klubtag párt magának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1235 Dátum: 2009. December 05. - 10:02:23 » |
|
Nem szerencsére, busszal Bár már pedzegette, hogy majd ugye vezetheti a lacsit Amúgy megjegyzem, após jelöltnek Tacumája van. Na így választ egy elkötelezett klubtag párt magának Hűűűű. Már azt hittem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1236 Dátum: 2009. December 05. - 11:49:33 » |
|
Na ez ám a legényélet Párom elvitte anyámékat, meg a sajátját Máriazellbe. Engem meg itthon hagytak a kutyával. Legalább nem mondhatom, hogy a kutya sem foglalkozik velem És gondolom, mikor kiléptek az ajtón mondták, hogy mire hazajönnek legyen kitakarítva az egész lakás és megfőzve a vacsora.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1237 Dátum: 2009. December 05. - 11:51:01 » |
|
Na ez ám a legényélet Párom elvitte anyámékat, meg a sajátját Máriazellbe. Engem meg itthon hagytak a kutyával. Legalább nem mondhatom, hogy a kutya sem foglalkozik velem És gondolom, mikor kiléptek az ajtón mondták, hogy mire hazajönnek legyen kitakarítva az egész lakás és megfőzve a vacsora. Á, ennél jobban szeretnek Holnap úgy is mehetek melózni. Karácsonyig szinte minden nap megyek, úgy hogy ilyenkor hagynak pihenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1238 Dátum: 2009. December 05. - 14:10:18 » |
|
Na ez ám a legényélet Párom elvitte anyámékat, meg a sajátját Máriazellbe. Engem meg itthon hagytak a kutyával. Legalább nem mondhatom, hogy a kutya sem foglalkozik velem És gondolom, mikor kiléptek az ajtón mondták, hogy mire hazajönnek legyen kitakarítva az egész lakás és megfőzve a vacsora. Á, ennél jobban szeretnek Holnap úgy is mehetek melózni. Karácsonyig szinte minden nap megyek, úgy hogy ilyenkor hagynak pihenni. Igen. Én sem melózok ma...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1239 Dátum: 2009. December 05. - 14:17:11 » |
|
Na ez ám a legényélet Párom elvitte anyámékat, meg a sajátját Máriazellbe. Engem meg itthon hagytak a kutyával. Legalább nem mondhatom, hogy a kutya sem foglalkozik velem És gondolom, mikor kiléptek az ajtón mondták, hogy mire hazajönnek legyen kitakarítva az egész lakás és megfőzve a vacsora. Á, ennél jobban szeretnek Holnap úgy is mehetek melózni. Karácsonyig szinte minden nap megyek, úgy hogy ilyenkor hagynak pihenni. Igen. Én sem melózok ma... Na ja. Főleg hogy éjjel 2 után kötöttél ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1240 Dátum: 2009. December 05. - 14:29:52 » |
|
Na ez ám a legényélet Párom elvitte anyámékat, meg a sajátját Máriazellbe. Engem meg itthon hagytak a kutyával. Legalább nem mondhatom, hogy a kutya sem foglalkozik velem És gondolom, mikor kiléptek az ajtón mondták, hogy mire hazajönnek legyen kitakarítva az egész lakás és megfőzve a vacsora. Á, ennél jobban szeretnek Holnap úgy is mehetek melózni. Karácsonyig szinte minden nap megyek, úgy hogy ilyenkor hagynak pihenni. Igen. Én sem melózok ma... Na ja. Főleg hogy éjjel 2 után kötöttél ki. Érted. Giovanni meg nem takarít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1241 Dátum: 2009. December 05. - 14:32:07 » |
|
Athee! MSN?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1242 Dátum: 2009. December 05. - 18:54:27 » |
|
Na ez ám a legényélet Párom elvitte anyámékat, meg a sajátját Máriazellbe. Engem meg itthon hagytak a kutyával. Legalább nem mondhatom, hogy a kutya sem foglalkozik velem És gondolom, mikor kiléptek az ajtón mondták, hogy mire hazajönnek legyen kitakarítva az egész lakás és megfőzve a vacsora. Á, ennél jobban szeretnek Holnap úgy is mehetek melózni. Karácsonyig szinte minden nap megyek, úgy hogy ilyenkor hagynak pihenni. Igen. Én sem melózok ma... Na ja. Főleg hogy éjjel 2 után kötöttél ki. Érted. Giovanni meg nem takarít. Így van, a házi munkát általában nem én végzem Persze ha kell segítek, mint az úttörő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kovács Ferenc
Friss hús
Nem elérhető