akidobos
|
|
« Hozzászólás #1170 Dátum: 2009. November 24. - 22:29:55 » |
|
Új 3. tisztet kaptunk. Észt nacionálé.
Szép neve van:
Leonid Breznyev
Aaz igen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1171 Dátum: 2009. November 25. - 15:39:17 » |
|
Szép neve van:
Leonid Breznyev
Ezt most nem mondod komolyan Hruscsov mikor érkezik? Komoly.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1172 Dátum: 2009. November 25. - 15:41:10 » |
|
Szép neve van:
Leonid Breznyev
Aaz igen Tarjánban tényleg minden iskolát és ovit bezártak? Évi nemrég hívott, Armand múlt héten elkapott valami köhögős- torokfájos balhét. Folyt az orra, ami most a fülére ment. Hurrá. Mintha nem lenne épp elég gondom.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1173 Dátum: 2009. November 25. - 18:35:54 » |
|
Szép neve van:
Leonid Breznyev
Aaz igen Tarjánban tényleg minden iskolát és ovit bezártak? Évi nemrég hívott, Armand múlt héten elkapott valami köhögős- torokfájos balhét. Folyt az orra, ami most a fülére ment. Hurrá. Mintha nem lenne épp elég gondom. E miatt szerintem ne aggódj. Kissé túl van médiázva a dolog. Én+a lányom túl vagyunk rajta, a fiam most kezdi. A legtöbb gyereken hamarabb végigmegy mint az átlag influenza. A gyerekeknél sokszor megy rá a fülre. Melegíteni kell, az segít rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1174 Dátum: 2009. November 25. - 19:36:37 » |
|
Szép neve van:
Leonid Breznyev
És veled nem történik soha semmi! csak meló, mi...?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1175 Dátum: 2009. November 25. - 21:23:46 » |
|
Szép neve van:
Leonid Breznyev
Aaz igen Tarjánban tényleg minden iskolát és ovit bezártak? Évi nemrég hívott, Armand múlt héten elkapott valami köhögős- torokfájos balhét. Folyt az orra, ami most a fülére ment. Hurrá. Mintha nem lenne épp elég gondom. Igen,minden ovit és általános sulit erre a hétre.De szerintem megelőzés céljából,mert nem sokan hiányoztak.Mondta több tanár is,hogy csak sima légúti betegedések voltak,kb. 10 betegből egy a flu-s.Eddig egy H1N1-est találtak. De hisztéria keltés van.Az oltóanyag árán darabonként 700Ft haszon van és baromi sok van készleten,jó drágán:El kell adni. Erről van szó: http://www.youtube.com/watch?v=JCt1vTaNBZ8
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1176 Dátum: 2009. November 26. - 07:00:11 » |
|
[/quote] Igen,minden ovit és általános sulit erre a hétre.De szerintem megelőzés céljából,mert nem sokan hiányoztak.Mondta több tanár is,hogy csak sima légúti betegedések voltak,kb. 10 betegből egy a flu-s.Eddig egy H1N1-est találtak. De hisztéria keltés van.Az oltóanyag árán darabonként 700Ft haszon van és baromi sok van készleten,jó drágán:El kell adni. Erről van szó: http://www.youtube.com/watch?v=JCt1vTaNBZ8 [/quote]És milyen igaz!!!! Pedig a Mézga sem ma készült!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1177 Dátum: 2009. November 26. - 12:58:05 » |
|
Kaptam 1 sms-t a 1430-ról, hogy 52ezer forint tartozásom van. Vicces dolog ez.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1178 Dátum: 2009. November 26. - 20:24:03 » |
|
Kaptam 1 sms-t a 1430-ról, hogy 52ezer forint tartozásom van. Vicces dolog ez. Kövezzetek meg, de nem tom mi ez a szám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1180 Dátum: 2009. November 26. - 20:31:16 » |
|
Kaptam 1 sms-t a 1430-ról, hogy 52ezer forint tartozásom van. Vicces dolog ez. Kövezzetek meg, de nem tom mi ez a szám. T-30
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1181 Dátum: 2009. November 26. - 20:32:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1182 Dátum: 2009. November 27. - 07:21:48 » |
|
Mint kiderült lassan ért be a rendszerbe a dolog, de ez akkor is 5-6 havi pénz. Nem értem a dolog lassúságát, mikor minden hónapban be van fizetve. Bár meghülyült tegnap a rendszerük, mert sok embert óránként hívogatott a hangposta automatája, többek között engem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1183 Dátum: 2009. November 27. - 13:00:50 » |
|
Rég nem látott Zsuzsinkkal a héten szorosabb kapcsolatba léptem és nem elég, hogy nemrég belement hátulról egy csaj telefonálás közben, még a sárgalámpája is felvillant a héten (dízel), ma meg a parkoló autójába ment bele egy samarás papa. Még szerencse, hogy volt 1 szemtanu, aki írásba adott minden infót a rendőröknek. Minden jót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1184 Dátum: 2009. November 27. - 15:13:56 » |
|
Rég nem látott Zsuzsinkkal a héten szorosabb kapcsolatba léptem és nem elég, hogy nemrég belement hátulról egy csaj telefonálás közben, még a sárgalámpája is felvillant a héten (dízel), ma meg a parkoló autójába ment bele egy samarás papa. Még szerencse, hogy volt 1 szemtanu, aki írásba adott minden infót a rendőröknek. Minden jót! Ó.Szegény,rájár a rúd. Már úgyértve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|