gatsy
|
|
« Hozzászólás #1125 Dátum: 2009. November 19. - 14:10:42 » |
|
Rohadt Eszaki tenger! Rohadt tel! Meg van az elso vihar es meg vege sincs. Tegnap estunk keltunk, most merjuk fel a karokat. Tanyerunk nem sok maradt, meg a tejbol is sok elfojt, mert a szakacs zoldfulu es nem rogzitett semmit, pedig 2x lett neki szolva. En megusztam egy torott szemuveggel. Mielott az ekezetet kernetek szamon, a hajo geperol potyogok, ami a lerogzitettseg ellenere is rovid roppalyara alt. A laptopot elrejtettem a ruhak koze, talan kesobb megprobalom elovenni. De kollegame gyonyoruen elszallt... Hogy utalom ezt... Az igen! Kitartás!!! Nem tudom merre vagytok,de szép a műholdkép ott északon... http://www.sat24.com/image.ashx?country=eu&type=loop&sat=vis Az már felhő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1126 Dátum: 2009. November 19. - 14:24:10 » |
|
Ugy nagyjabol Stavanger magassagaban. Xar az ido, na. A kabinomat mostanra raktuk ossze ugy- ahogy.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1127 Dátum: 2009. November 19. - 14:28:54 » |
|
Ugy nagyjabol Stavanger magassagaban. Xar az ido, na. A kabinomat mostanra raktuk ossze ugy- ahogy.
Cap Fiam! Csak az a baj, hogy ott megfagysz, és töröd Magad. De, ha hazajönnél dolgozni, akkor meg éhen halnál. Most melyik a kevésbé rossz? Mondtam, gyere a BKV-hoz vezérnek, akkor minden jóra fordulna Neked is, meg a pestieknek is- biztosan. Azért azt jó, hogy állandóan tudsz netezni.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1128 Dátum: 2009. November 19. - 14:30:31 » |
|
Cap Fiam! Csak az a baj, hogy ott megfagysz, és töröd Magad. De, ha hazajönnél dolgozni, akkor meg éhen halnál. Most melyik a kevésbé rossz? Mondtam, gyere a BKV-hoz vezérnek, akkor minden jóra fordulna Neked is, meg a pestieknek is- biztosan. Azért azt jó, hogy állandóan tudsz netezni. Allandoan nem... Ne felj, megcsinalom a magam kis uzletecskejet es ugy itthon maradok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1129 Dátum: 2009. November 19. - 14:44:36 » |
|
Cap Fiam! Csak az a baj, hogy ott megfagysz, és töröd Magad. De, ha hazajönnél dolgozni, akkor meg éhen halnál. Most melyik a kevésbé rossz? Mondtam, gyere a BKV-hoz vezérnek, akkor minden jóra fordulna Neked is, meg a pestieknek is- biztosan. Azért azt jó, hogy állandóan tudsz netezni. Allandoan nem... Ne felj, megcsinalom a magam kis uzletecskejet es ugy itthon maradok... Esetleg fel is veszel jó pénzért alkalmazottnak? Van jogsim mindenre!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1130 Dátum: 2009. November 19. - 20:55:19 » |
|
Kösz és várlak. Amit kértél az nincs elfelejtve!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1131 Dátum: 2009. November 19. - 20:58:28 » |
|
Rohadt Eszaki tenger! Rohadt tel! Meg van az elso vihar es meg vege sincs. Tegnap estunk keltunk, most merjuk fel a karokat. Tanyerunk nem sok maradt, meg a tejbol is sok elfojt, mert a szakacs zoldfulu es nem rogzitett semmit, pedig 2x lett neki szolva. En megusztam egy torott szemuveggel. Mielott az ekezetet kernetek szamon, a hajo geperol potyogok, ami a lerogzitettseg ellenere is rovid roppalyara alt. A laptopot elrejtettem a ruhak koze, talan kesobb megprobalom elovenni. De kollegame gyonyoruen elszallt... Hogy utalom ezt... Azt hittem már gond van a laptoppal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1132 Dátum: 2009. November 20. - 00:42:20 » |
|
Cap Fiam! Csak az a baj, hogy ott megfagysz, és töröd Magad. De, ha hazajönnél dolgozni, akkor meg éhen halnál. Most melyik a kevésbé rossz? Mondtam, gyere a BKV-hoz vezérnek, akkor minden jóra fordulna Neked is, meg a pestieknek is- biztosan. Azért azt jó, hogy állandóan tudsz netezni. Allandoan nem... Ne felj, megcsinalom a magam kis uzletecskejet es ugy itthon maradok... Esetleg fel is veszel jó pénzért alkalmazottnak? Van jogsim mindenre! Nono. Mindenre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1133 Dátum: 2009. November 20. - 00:43:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kovács Ferenc
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1134 Dátum: 2009. November 20. - 07:22:06 » |
|
sziasztok !
lacetti karbantartási ütemtervet keresek Milyen olajat stb milyen időközönként kell cserélnem? hol találok ilyen adatokat? az üzemeltetői kézikönyvet letöltöttem, de ott csak utal erre az ütemtervre a tartalomjegyzékhez ... tanácsol de ott nincs ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1135 Dátum: 2009. November 20. - 10:50:17 » |
|
sziasztok !
lacetti karbantartási ütemtervet keresek Milyen olajat stb milyen időközönként kell cserélnem? hol találok ilyen adatokat? az üzemeltetői kézikönyvet letöltöttem, de ott csak utal erre az ütemtervre a tartalomjegyzékhez ... tanácsol de ott nincs ilyen.
Nemreg lett link megadva hozza a Sufni - tuning ---> Muszaki tanacsok, segitsegkeres rovatban. Olajcser periodus 15.000 km vagy evente. Olajbol szemely szerint Castrol Magnatec 5 W40-t hasznalok. Van erre is topik a sufni - tuningban. Meg jo kis vita is rola! Amugy udv a fedelneten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1136 Dátum: 2009. November 20. - 11:27:43 » |
|
Mivel sok cikizést kellett elviselnem az úri közönségtől, hogy sokat járok wellnessezni, ezért, akit érdekel, hogy hogyan lehet ilyet olcsón megtenni, az írjon nekem privit, és ő is mehet majd, és már nemcsak engem fogtok cikizni, irigyelni legalább. Most is megyek egy hétre, ezért nem leszek itt veletek, de ne örüljetek, vissza is fogok jönni Pestre is, meg ide is. Egyébként jó szívvel tudom ajánlani, mert nagyon ránk fér egy kis kényeztetés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1137 Dátum: 2009. November 20. - 12:46:50 » |
|
Mivel sok cikizést kellett elviselnem az úri közönségtől, hogy sokat járok wellnessezni, ezért, akit érdekel, hogy hogyan lehet ilyet olcsón megtenni, az írjon nekem privit, és ő is mehet majd, és már nemcsak engem fogtok cikizni, irigyelni legalább. Most is megyek egy hétre, ezért nem leszek itt veletek, de ne örüljetek, vissza is fogok jönni Pestre is, meg ide is. Egyébként jó szívvel tudom ajánlani, mert nagyon ránk fér egy kis kényeztetés.
Én is mennék, csak nem engednek a munkából... Még a tavalyi szabim is bent van...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1138 Dátum: 2009. November 20. - 13:24:12 » |
|
sziasztok !
Feltettem ide: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=58&Itemid=61
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #1139 Dátum: 2009. November 20. - 13:31:45 » |
|
Én is mennék, csak nem engednek a munkából... Még a tavalyi szabim is bent van... Az nem túl szabályos. Nem kéne megengedni egy feljelentést a Munkaügyi Felügyeletnek??? Bár az sem a legfajább megoldás... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|