Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1050 Dátum: 2009. November 11. - 16:54:30 » |
|
Az autómániában már volt egy jónéhány hónapja... le "családi autózták" Nem sok jót mondtak róla, kiváncsi vagyok, hogy Vasárnap mit adnak elő A Barnának inkább elhiszem amit mond, mint a sok "szakújságírónak"
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1051 Dátum: 2009. November 11. - 16:58:31 » |
|
Az autómániában már volt egy jónéhány hónapja... le "családi autózták" Nem sok jót mondtak róla, kiváncsi vagyok, hogy Vasárnap mit adnak elő Nálam speciel a "családi autó" pozitív kicsengéssel bír, ugyanis ez azt jelenti, hogy normális autózásra szánták, normális embereknek, nem öngyilkos ámokfutóknak, nem "kivagyi" újgazdagoknak, felelősségteljes családapáknak (anyáknak is persze), lehiggadt embereknek,szóval nekem!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 11. - 17:00:53 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1052 Dátum: 2009. November 11. - 20:21:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1053 Dátum: 2009. November 11. - 20:25:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1054 Dátum: 2009. November 11. - 20:52:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1055 Dátum: 2009. November 11. - 21:14:12 » |
|
De sok hajó van a környéketeken
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1056 Dátum: 2009. November 11. - 21:20:39 » |
|
Nagy részük halász.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1057 Dátum: 2009. November 11. - 21:32:29 » |
|
Na,ott aztán van időjárás!Hátmég majd kintebb,gondolom! Mindezek ellenére jó utat!(lehet ilyet..?Tudom,nem utazgatsz.. :S)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1058 Dátum: 2009. November 11. - 21:47:25 » |
|
Ti húzzátok a kék csíkot?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1059 Dátum: 2009. November 11. - 21:53:01 » |
|
Ti húzzátok a kék csíkot? Milyen kék csíkot? Akidobos: nem megyünk kintebb. Csak északabbra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1060 Dátum: 2009. November 11. - 22:00:11 » |
|
Ti húzzátok a kék csíkot? Milyen kék csíkot? Akidobos: nem megyünk kintebb. Csak északabbra. A térképen a bejárt út. Bár a 'kék' tengeren a kék csík biztos nem látszik A La Manche csatorna nagyon durva 1177 hajó! - mármint nekem szárazföldi patkánynak
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1061 Dátum: 2009. November 11. - 22:09:11 » |
|
Ti húzzátok a kék csíkot? Milyen kék csíkot? Akidobos: nem megyünk kintebb. Csak északabbra. A térképen a bejárt út. Bár a 'kék' tengeren a kék csík biztos nem látszik A La Manche csatorna nagyon durva 1177 hajó! - mármint nekem szárazföldi patkánynak Igen, akkor az biztos a megtett utunk. Az ANGOL-CSATORNÁBAN az nem is sok hajó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #1062 Dátum: 2009. November 11. - 22:13:40 » |
|
Ti húzzátok a kék csíkot? Milyen kék csíkot? Akidobos: nem megyünk kintebb. Csak északabbra. Brrr..!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1063 Dátum: 2009. November 12. - 15:42:00 » |
|
A következő érdekességet most kaptam e-mailben: > Retteg az új típusú influenzától, de az oltástól > is idegenkedik? Erre a dilemmára egy orvos napi 2 deciliter > fehérbort javasol, > amelyet akár forralt borként is bevehet. A védelmet nem az alkohol > nyújtja, > hanem a jó minőségű fehérborokban található Qercetin és Sikiminsav. > > > > Az influenzapánik tetőzésének kezdetekor > nyolcvanszor annyi Tamiflu-t vásároltak patikákban, mint egész télen. A > Tamiflu a kínai csillagánizs kivonata, a fehérborokban is fellelhető > Qercetint > és Sikiminsavat tartalmaz - írja honlapján Tihanyi László orvos. > > > > Bertelli professzor már évekkel ezelőtt > felfigyelt arra, hogy a jó minőségű fehérborok Qercetint és Sikiminsavat > is tartalmaznak, 30-40mg-os mennyiségben literenként. A Tamiflu > hatóanyaga > kapszulánként 75mg - hívja fel a figyelmet a belgyógyász-kardiológus. > > > > A fehérbor mellett kitűnő Quercetin forrás > a tőzegáfonya, amelynek 100 grammja 150mg Quercetint tartalmaz. Az > influenza > vírusa RNS vírus, tehát benne az örökítő anyag nem DNS. Ahhoz, hogy egy > sejtet megfertőzzön, szükséges egy enzim, az RNS függő DNS polimeráz, > aminek a segítségével a vírus a genetikai anyagát beleírhatja a > megtámadott > sejtbe. Ezt az enzimet gátolja erősen a Quercetin. > > > > A vírusnak le kell győznie még egy akadályt, > nevezetesen be kell jutnia a sejtbe. Ehhez egy neuraminidáz nevű enzimet > használ, amit hatékonyan roncsol a sikiminsav. A Sikiminsav úttal > nem untatok > senkit, de igen sok fás szárú növény meglehetősen gazdag sikiminsavban > - írja honlapján Tihanyi doktor. > > > > Fehérborban az igazság? > > > > Tehát ha a fehérbort kiegészítjük citromos > citromos teával (ha lehet fehér teával), akkor a teából és a citromból > további fontos anyagok kerülnek be a szervezetünkbe. > > > > A hatásos terápia Tihanyi László szerint: > citromos tea, fehérbor (lehet forralt is) és tőzegáfonya kapszula. > > > > A H1N1 vírus régi ismerősünk - állítja az > orvos. Idén is itt járt köztünk egy variánsa, amit sokan elkaptak, ill. > a védőoltásnak is részét képezte. Ezért valószínűsíthető, hogy a két > H1N1-el szemben bizonyos mértékű kereszt védettség is kialakulhat, azaz > nem vagyunk teljesen védtelenek ez ellen az új variánssal szemben > (az oltottak > és a korábban fertőzöttek). > > > > Felnőtteknek tehát napi 2 deciliter jófajta > fehérbor, ez bármikor elkezdhető, bátran fogyasztható. Ha pedig amúgy > sem kapnánk el az influenzát, akkor is nagyon jót tettünk a > szervezetünknek > - vélekedik Tihanyi doktor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1064 Dátum: 2009. November 12. - 17:33:48 » |
|
Szívre, érrendszerre, koleszterin ellen, és még sok mindenre jó még a vörös bor! Szóval igyunk emberek bort, fehéret, és vöröset! Leéltem életem nagyobbik részét, és ezek szerint véletlenül, mert nem ittam se fehéret, se vöröset eddig. Na most meg már késő? Vagy még én is lehetek alkoholista?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|