akidobos
|
|
« Hozzászólás #960 Dátum: 2009. Október 29. - 21:49:14 » |
|
Szolgálati!!!
Diablo!
Most látom, hogy hívtál tegnap. Sajnos elhagytam a telefonom.
No,akkor várjuk az újabb telefonos talányokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #962 Dátum: 2009. Október 29. - 22:52:44 » |
|
Hát én általában MR3-t és MR2-t szoktam. Ú,idáig hallom,hogy fújoltok. Nem vagyok sznob,csak szeretem a klasszikus zenét és jobban tetszik az MR2 kínálata. Az mr2-n nem mennek rossz zenék és nem ismétel folyton de csak ritkán halgatom.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #963 Dátum: 2009. Október 30. - 01:30:21 » |
|
Hát én általában MR3-t és MR2-t szoktam. Ú,idáig hallom,hogy fújoltok. Nem vagyok sznob,csak szeretem a klasszikus zenét és jobban tetszik az MR2 kínálata. Az mr2-n nem mennek rossz zenék és nem ismétel folyton de csak ritkán halgatom. Juventus. Eddig is, és ezután is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #964 Dátum: 2009. Október 30. - 08:54:30 » |
|
Hát én általában MR3-t és MR2-t szoktam. Ú,idáig hallom,hogy fújoltok. Nem vagyok sznob,csak szeretem a klasszikus zenét és jobban tetszik az MR2 kínálata. MR2.... igen, igen. Hogy is mondják..., öööö...nagyon zene És is szoktam rendszeresen, mert itt végre nem a befutott tömegzenét lehet állandóan hallgatni. Ettől függetlenül vicc volt ez az egész szavazásosdi... Kicsit sajnálom a Slágert is, meg a Danubiust is, de ne felejtsük el, hogy annak idején ők is a magas koncessziós díjjal nyertek, aztán addig sírtak-ríttak, amíg a 7 évre tervezett díjat 12 (!) év alatt kellett csak kifizetniük - merthát ugye a körülmények, jajjaaaajaj erre nem számítottunk. Aha, persze... Ugyanez lesz az újakkal is. Az irreális üzleti tervet nem lehet teljesíteni, erre majd az első évben rádöbbennek (mintha nem tudnák már most is... ), a haverok meg majd intézkednek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #966 Dátum: 2009. Október 30. - 10:05:10 » |
|
Ilyesmi színben több Nubirának látszó járgányt is láttam, egy mindig a százforintos bolt előtt áll Mátyásföldön. Chevy jelvénye van és krómcsíkokkal tarkított. Ja, és inkább kaki színnek mondanám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #967 Dátum: 2009. Október 30. - 12:34:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #968 Dátum: 2009. Október 30. - 20:32:21 » |
|
Mindig látok valami újat, mindig meg tudok lepődni... Nahát, most mindenki lebukott! Ja! Gidy sem a fórumot böngészi, hanem azt böngészi, ki mit böngészik.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #969 Dátum: 2009. Október 30. - 20:55:47 » |
|
Én Mol Evoxot használok télen és nyáron is, nekem nagyon bejött, főként a téli. Nekem nem csap vissza semmi vizet.
Mert lassan mész, üres csomagtartóval, és egyedül, hogy bosszants minket a jó fogyasztásoddal. Tegnap tele volt a csomitartó annyira, hogy még a hátsó ülésre is került belőle. Vittem a 4 kereket cseréltetni , ez nekem befért volna a csomitartóba! Nekem is ha nyitva hagyom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #970 Dátum: 2009. Október 30. - 20:59:42 » |
|
Mindig látok valami újat, mindig meg tudok lepődni... Nahát, most mindenki lebukott! Ja! Gidy sem a fórumot böngészi, hanem azt böngészi, ki mit böngészik. Csak azért, hogy lássam készül-e új hozzászólás, vagy mehetek a Top Geart nézni végre. Good night!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #971 Dátum: 2009. Október 30. - 21:07:33 » |
|
Én Mol Evoxot használok télen és nyáron is, nekem nagyon bejött, főként a téli. Nekem nem csap vissza semmi vizet.
Mert lassan mész, üres csomagtartóval, és egyedül, hogy bosszants minket a jó fogyasztásoddal. Tegnap tele volt a csomitartó annyira, hogy még a hátsó ülésre is került belőle. Vittem a 4 kereket cseréltetni , ez nekem befért volna a csomitartóba! Nekem is ha nyitva hagyom Nekem is. És még a rollót is ráhúzom.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #972 Dátum: 2009. Október 30. - 22:02:31 » |
|
Diabló!
Ha átküldöm tömörítve a képeket, feltolnád a galériába?
Nagy nehezen feltettem 10-t, de az SP 3 miatt lassan megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #973 Dátum: 2009. Október 30. - 22:03:14 » |
|
Diabló!
Persze, de milyen galériába?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #974 Dátum: 2009. Október 30. - 22:05:49 » |
|
Diabló!
Persze, de milyen galériába? Fórum galériába. Azután szólunk Stocznak, hogy emelje át.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|