captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #930 Dátum: 2009. Október 27. - 17:06:21 » |
|
Tegnap este jöttem haza Kőszegről barátnőmmel, és a benzinkút előtt nem vettem észre egy gödröt. Hát az agyamig ütött a teleszkóp. Ráadásnak előtte cseréltem le a nyári kerekeket a téliekre, amik 195/50-es gumik, és még nem is voltak felfújva normálisan. Ma elmentem a haveromhoz centírozni. Levette a jobb első kereket, és a belső pereme 20 centis részen visszahajolt...Hát mit ne mondjak frászt kaptam. De szépen kikalapálta, viszont már be is jelentkeztem nála futóműállításra. Tuti ami ziher Mi ebből a tanulság? Vezetés közben ne csajozz Giovanni! Köszönjük a tanmesét. De jobban azt, hogy reménykedhetünk, hogy...? Hajrá, találd meg az igazit Te is! Ne kombinálj, nem nősülök Jajj, hányszor mondtam én is...... Én arról nem tehetek, hogy gyenge férfi vagy Gyenge? Szerintem meg bátor!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #931 Dátum: 2009. Október 27. - 20:11:43 » |
|
Ma volt szerencsém kipróbálni a kollégám MX5-ösét. Hát, mit mondjak, nagyon ott van az a kocsi , Ahhoz képest hogy 20 éves a technika és a motor (amiben csak 130e van), nagyon megy. Sajna mivel Dobogókő felé elég vizes volt az út, nem mertem neki nagyon nyomni a kanyarokban, de így is olyan sebességgel sikerült bevenni őket, hogy igencsak elámultam. 3000 alatt nem volt a fordulat. Nem azt mondom, hogy elcserélném rá a Lacsit, de ha lenne pénzem, ilyen autót vennék örömautózásra. Ezzel tényleg öröm autózni (a váltóját meg szeretném látni a Lacsimban )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #932 Dátum: 2009. Október 27. - 21:12:19 » |
|
Tegnap este jöttem haza Kőszegről barátnőmmel, és a benzinkút előtt nem vettem észre egy gödröt. Hát az agyamig ütött a teleszkóp. Ráadásnak előtte cseréltem le a nyári kerekeket a téliekre, amik 195/50-es gumik, és még nem is voltak felfújva normálisan. Ma elmentem a haveromhoz centírozni. Levette a jobb első kereket, és a belső pereme 20 centis részen visszahajolt...Hát mit ne mondjak frászt kaptam. De szépen kikalapálta, viszont már be is jelentkeztem nála futóműállításra. Tuti ami ziher Mi ebből a tanulság? Vezetés közben ne csajozz Giovanni! Köszönjük a tanmesét. De jobban azt, hogy reménykedhetünk, hogy...? Hajrá, találd meg az igazit Te is! Ne kombinálj, nem nősülök Jajj, hányszor mondtam én is...... Én arról nem tehetek, hogy gyenge férfi vagy Gyenge? Szerintem meg bátor! Erről nekem az a régi vicc jut eszembe, amit gondolom Te is ismersz ..... ez a ló vak!.... dehogy vak, bátor
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #933 Dátum: 2009. Október 28. - 09:33:35 » |
|
Most rakta be a K&N szűrőt!Tök jó! Úgyhogy felzárkóztam hozzátok:EGR lezárva,K&N szűrő behelyezve,cseklámpa világít. Jja,hogy az nektek nem ég...ffranc.. Neked is csak azért világit mert meg ven szorulva az egr
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #934 Dátum: 2009. Október 28. - 10:54:34 » |
|
Most rakta be a K&N szűrőt!Tök jó! Úgyhogy felzárkóztam hozzátok:EGR lezárva,K&N szűrő behelyezve,cseklámpa világít. Jja,hogy az nektek nem ég...ffranc.. Neked is csak azért világit mert meg ven szorulva az egr ööö...nem.P0342-es hibakódom van,ami a vezérmútengely-holtpont jeladótól jön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #935 Dátum: 2009. Október 28. - 14:54:40 » |
|
Mindig látok valami újat, mindig meg tudok lepődni...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #936 Dátum: 2009. Október 28. - 16:28:14 » |
|
Most rakta be a K&N szűrőt!Tök jó! Úgyhogy felzárkóztam hozzátok:EGR lezárva,K&N szűrő behelyezve,cseklámpa világít. Jja,hogy az nektek nem ég...ffranc.. Neked is csak azért világit mert meg ven szorulva az egr ööö...nem.P0342-es hibakódom van,ami a vezérmútengely-holtpont jeladótól jön. Az más.Akkor nem szóltam.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #937 Dátum: 2009. Október 28. - 17:47:54 » |
|
Tegnap este tök meglepődtem Melóhelyen ülök be a kocsiba az asszonnyal, látom az ablaktörlő lapát alatt szóróanyag. Gyorsan lekaptam, de szokásomhoz híven nem ballagtam el a kukáig, hanem bedobtam hátra az ülésre. Ma reggel indulok el, ránézek a pappírra, és mit látok? Magyar Daewoo - Chevrolet Klub szórólap Örülök, hogy itt Szombathelyen ilyennel találkozok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #938 Dátum: 2009. Október 28. - 17:49:54 » |
|
Tegnap este tök meglepődtem Melóhelyen ülök be a kocsiba az asszonnyal, látom az ablaktörlő lapát alatt szóróanyag. Gyorsan lekaptam, de szokásomhoz híven nem ballagtam el a kukáig, hanem bedobtam hátra az ülésre. Ma reggel indulok el, ránézek a pappírra, és mit látok? Magyar Daewoo - Chevrolet Klub szórólap Örülök, hogy itt Szombathelyen ilyennel találkozok Ott nem vagy regizve?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #939 Dátum: 2009. Október 28. - 18:01:20 » |
|
Tegnap este tök meglepődtem Melóhelyen ülök be a kocsiba az asszonnyal, látom az ablaktörlő lapát alatt szóróanyag. Gyorsan lekaptam, de szokásomhoz híven nem ballagtam el a kukáig, hanem bedobtam hátra az ülésre. Ma reggel indulok el, ránézek a pappírra, és mit látok? Magyar Daewoo - Chevrolet Klub szórólap Örülök, hogy itt Szombathelyen ilyennel találkozok Ott nem vagy regizve? Dehogynem Pont most dumáltam Szasszával. Ő volt a ludas. Még mondta is a párjának, hogy lehet hogy Gio kocsija
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #940 Dátum: 2009. Október 28. - 18:14:08 » |
|
Tegnap este tök meglepődtem Melóhelyen ülök be a kocsiba az asszonnyal, látom az ablaktörlő lapát alatt szóróanyag. Gyorsan lekaptam, de szokásomhoz híven nem ballagtam el a kukáig, hanem bedobtam hátra az ülésre. Ma reggel indulok el, ránézek a pappírra, és mit látok? Magyar Daewoo - Chevrolet Klub szórólap Örülök, hogy itt Szombathelyen ilyennel találkozok Ott nem vagy regizve? Dehogynem Pont most dumáltam Szasszával. Ő volt a ludas. Még mondta is a párjának, hogy lehet hogy Gio kocsija láttam olvastam,csak nem emlékeztem rá hirtelen te is be vagy e regizve ott.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #941 Dátum: 2009. Október 28. - 18:15:18 » |
|
Tegnap este tök meglepődtem Melóhelyen ülök be a kocsiba az asszonnyal, látom az ablaktörlő lapát alatt szóróanyag. Gyorsan lekaptam, de szokásomhoz híven nem ballagtam el a kukáig, hanem bedobtam hátra az ülésre. Ma reggel indulok el, ránézek a pappírra, és mit látok? Magyar Daewoo - Chevrolet Klub szórólap Örülök, hogy itt Szombathelyen ilyennel találkozok Ott nem vagy regizve? Dehogynem Pont most dumáltam Szasszával. Ő volt a ludas. Még mondta is a párjának, hogy lehet hogy Gio kocsija láttam olvastam,csak nem emlékeztem rá hirtelen te is be vagy e regizve ott. Már jó régóta, csak ritkán írok oda...Mondjuk ide se sűrűn
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #942 Dátum: 2009. Október 28. - 19:26:58 » |
|
Tegnap este tök meglepődtem Melóhelyen ülök be a kocsiba az asszonnyal, látom az ablaktörlő lapát alatt szóróanyag. Gyorsan lekaptam, de szokásomhoz híven nem ballagtam el a kukáig, hanem bedobtam hátra az ülésre. Ma reggel indulok el, ránézek a pappírra, és mit látok? Magyar Daewoo - Chevrolet Klub szórólap Örülök, hogy itt Szombathelyen ilyennel találkozok ASSZONNYAL?!!!!!!!!!!!!! Mit ittál? A szórólapot meg biztos szassza rakta rád.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #943 Dátum: 2009. Október 28. - 19:31:25 » |
|
Tegnap este tök meglepődtem Melóhelyen ülök be a kocsiba az asszonnyal, látom az ablaktörlő lapát alatt szóróanyag. Gyorsan lekaptam, de szokásomhoz híven nem ballagtam el a kukáig, hanem bedobtam hátra az ülésre. Ma reggel indulok el, ránézek a pappírra, és mit látok? Magyar Daewoo - Chevrolet Klub szórólap Örülök, hogy itt Szombathelyen ilyennel találkozok ASSZONNYAL?!!!!!!!!!!!!! Mit ittál? A szórólapot meg biztos szassza rakta rád. Na jó, nem asszony, csak barátnő. Így jobb? Amúgy tényleg Szassza volt, már letárgyaltam vele Amúgy meg vörösbort iszom éppen, hogy minden kérdésedre válaszoljak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #944 Dátum: 2009. Október 28. - 19:35:12 » |
|
Mindig látok valami újat, mindig meg tudok lepődni... Nahát, most mindenki lebukott!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|