kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #915 Dátum: 2009. Október 23. - 17:57:57 » |
|
BAGLYOSOK!!! HP-ával hogy álltok van elég vagy holnap délután vigyek utánpotlást Ilyent kérdezni?!!! Mit képzelsz rólunk? NANÁ HOZZÁL!!!!!! oké aput megcsörgetem elöte (nem tudom mikor érek oda pontosan)
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #916 Dátum: 2009. Október 23. - 18:14:18 » |
|
BAGLYOSOK!!! HP-ával hogy álltok van elég vagy holnap délután vigyek utánpotlást Ilyent kérdezni?!!! Mit képzelsz rólunk? NANÁ HOZZÁL!!!!!! oké aput megcsörgetem elöte (nem tudom mikor érek oda pontosan) Mi van fiúk, elfogyott az üzemanyag? Mennyit fogyasztotok 100-on?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #917 Dátum: 2009. Október 23. - 21:31:26 » |
|
BAGLYOSOK!!! HP-ával hogy álltok van elég vagy holnap délután vigyek utánpotlást Ilyent kérdezni?!!! Mit képzelsz rólunk? NANÁ HOZZÁL!!!!!! oké aput megcsörgetem elöte (nem tudom mikor érek oda pontosan) Ez a meglepi!!!!!!!Kamikaze én is ugy terveztem megyek bagolyra.Mehetnénk együtt!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #919 Dátum: 2009. Október 24. - 11:12:06 » |
|
Sziasztok! tud vki abban segíteni hogy az új aveókban lévő 2din-es mp3-as autórádió kompatibilis a lacetti kormányvezérlőjével vagy interface kell hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #920 Dátum: 2009. Október 24. - 11:18:40 » |
|
Sziasztok! tud vki abban segíteni hogy az új aveókban lévő 2din-es mp3-as autórádió kompatibilis a lacetti kormányvezérlőjével vagy interface kell hozzá?
A kormány távvezérlő igen, nem kellene interface de méretileg és a csatlakozókkal komoly eltérések vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #921 Dátum: 2009. Október 24. - 13:15:50 » |
|
Köszönöm a választ! azt hittem gyári aveo az szabvány 2dines, de akkor ezekszerint nem... azt hittem kompatibilisek a csatlakozók hamár chevrolet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #922 Dátum: 2009. Október 24. - 22:54:37 » |
|
Ma körülnéztünk családilag a tűzoltóságon. Gépek, eszközök, kocsik, stb. Épp volt egy riasztás is. Lányom nagy szemekkel itta az eseményeket! Beszélgettem a kisérőnkkel, hát a végén mi felnöttek jobban élveztük..
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #923 Dátum: 2009. Október 26. - 10:32:12 » |
|
Gyorsjelentés az egészségügy helyzetéről (persze csak annak, aki nincs tisztában vele ): Ma reggel elmentem labor vizsgálatra. Ez ugye 1/2 7-től 9-ig lehetséges. 7 órakor már csak a következő napra adtak ki sorszámot!! 2 helyen is voltam, ugyan az a helyzet! Mint egy pár évvel ezelőtt, az okmány irodákban. Ez a "másnap" meg ugye nálam nem járható: éjszakai műszak után hogy menjek éhgyomorral? Ja, nem eszek-iszok egész éjjel. Múlt héten kértem időpontot az érsebészetre a visszereim miatt. Január 26-ra kaptam!!! Szuper. Végül is majd a boncolásnál úgyis kiderül, hogy mi is volt a gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #924 Dátum: 2009. Október 26. - 14:31:35 » |
|
A mi kedves szállásadónk beregizett, így most már ő a klubunk legújabb, de mégis nagyon is tiszteletre méltó tagja. Üdv köztünk "Fogadós"! Megyünk máskor is! Köszönjük, hogy hozzásegítettél ehhez a három kitűnően sikerült három naphoz. (Nem baj, ha nincs Lacettid, befogadtunk!) Ugye emberek?! OrbiGabi! Privátot írtam Neked. (Kattints rá, és olvasd!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 26. - 14:49:25 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #925 Dátum: 2009. Október 26. - 14:43:36 » |
|
Most, hogy erősödött a forint, esett a dollár, de itt az ősz, nem autózunk annyit, tehát csappant a kereslet, kevés a bevétel, szerdától vegyük újra drágábban a naftákat, most egyformán emelik, most "csak" 4 Ft-tal. (ide azt írtam volna, hogy, ..., de nem akarom dolgoztatni a modikat, pláne úgy, hogy szívesen leírták volna, hogy mit töröljek. Csak annyit, hogy anya is volna benne, meg még más is. . Ugye tudjátok, hogy a MOL csak 10%-ban magyar tulajdon.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #926 Dátum: 2009. Október 26. - 20:22:06 » |
|
Tegnap este jöttem haza Kőszegről barátnőmmel, és a benzinkút előtt nem vettem észre egy gödröt. Hát az agyamig ütött a teleszkóp. Ráadásnak előtte cseréltem le a nyári kerekeket a téliekre, amik 195/50-es gumik, és még nem is voltak felfújva normálisan. Ma elmentem a haveromhoz centírozni. Levette a jobb első kereket, és a belső pereme 20 centis részen visszahajolt...Hát mit ne mondjak frászt kaptam. De szépen kikalapálta, viszont már be is jelentkeztem nála futóműállításra. Tuti ami ziher Mi ebből a tanulság? Vezetés közben ne csajozz Giovanni! Köszönjük a tanmesét. De jobban azt, hogy reménykedhetünk, hogy...? Hajrá, találd meg az igazit Te is! Ne kombinálj, nem nősülök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #927 Dátum: 2009. Október 26. - 20:24:00 » |
|
Tegnap este jöttem haza Kőszegről barátnőmmel, és a benzinkút előtt nem vettem észre egy gödröt. Hát az agyamig ütött a teleszkóp. Ráadásnak előtte cseréltem le a nyári kerekeket a téliekre, amik 195/50-es gumik, és még nem is voltak felfújva normálisan. Ma elmentem a haveromhoz centírozni. Levette a jobb első kereket, és a belső pereme 20 centis részen visszahajolt...Hát mit ne mondjak frászt kaptam. De szépen kikalapálta, viszont már be is jelentkeztem nála futóműállításra. Tuti ami ziher Mi ebből a tanulság? Vezetés közben ne csajozz Giovanni! Köszönjük a tanmesét. De jobban azt, hogy reménykedhetünk, hogy...? Hajrá, találd meg az igazit Te is! Ne kombinálj, nem nősülök Jajj, hányszor mondtam én is......
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #928 Dátum: 2009. Október 26. - 20:38:09 » |
|
Tegnap este jöttem haza Kőszegről barátnőmmel, és a benzinkút előtt nem vettem észre egy gödröt. Hát az agyamig ütött a teleszkóp. Ráadásnak előtte cseréltem le a nyári kerekeket a téliekre, amik 195/50-es gumik, és még nem is voltak felfújva normálisan. Ma elmentem a haveromhoz centírozni. Levette a jobb első kereket, és a belső pereme 20 centis részen visszahajolt...Hát mit ne mondjak frászt kaptam. De szépen kikalapálta, viszont már be is jelentkeztem nála futóműállításra. Tuti ami ziher Mi ebből a tanulság? Vezetés közben ne csajozz Giovanni! Köszönjük a tanmesét. De jobban azt, hogy reménykedhetünk, hogy...? Hajrá, találd meg az igazit Te is! Ne kombinálj, nem nősülök Jajj, hányszor mondtam én is...... Én arról nem tehetek, hogy gyenge férfi vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #929 Dátum: 2009. Október 27. - 17:03:13 » |
|
Most rakta be a K&N szűrőt!Tök jó! Úgyhogy felzárkóztam hozzátok:EGR lezárva,K&N szűrő behelyezve,cseklámpa világít. Jja,hogy az nektek nem ég...ffranc..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|