captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #900 Dátum: 2009. Október 20. - 19:09:39 » |
|
Mert még alig kétéves! Azért tetszik neki! :b Van már elég hozzászólásod Cap.! Nem kell kétszer írnod hozzá... Az új laptopot üzemelem be.... Remélem megelégedéssel fogod még sokáig használni. Köszi. Sajnos a tetejét hazáig szétcseszte a táska, megkopott.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #901 Dátum: 2009. Október 20. - 19:16:14 » |
|
Mert még alig kétéves! Azért tetszik neki! :b Van már elég hozzászólásod Cap.! Nem kell kétszer írnod hozzá... Az új laptopot üzemelem be.... Remélem megelégedéssel fogod még sokáig használni. Köszi. Sajnos a tetejét hazáig szétcseszte a táska, megkopott. Azt meg hogyan? Dörzsölődött?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #902 Dátum: 2009. Október 20. - 19:29:23 » |
|
Mert még alig kétéves! Azért tetszik neki! :b Van már elég hozzászólásod Cap.! Nem kell kétszer írnod hozzá... Az új laptopot üzemelem be.... Remélem megelégedéssel fogod még sokáig használni. Köszi. Sajnos a tetejét hazáig szétcseszte a táska, megkopott. Azt meg hogyan? Dörzsölődött? Nem tudo. Ugyan olyan lett, mint a régi. Biztos a táska dörzsölte le, nincs benne szivacs. Néztem már újat, de nincs ekkora, ennyi funkcióval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bear64
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #903 Dátum: 2009. Október 20. - 22:48:39 » |
|
Üdv Mindenkinek! Tegnap óta 1 4,5 éves 4 ajtós 1.6-os (remélem) boldog tulaja lettem.Ha jól számolom ez már a 8.autóm.Az előző egy Ford Scorpio volt (imádtam de kissé megöregedett 1990-es).És 2004-2006-ig volt 1 Kalosom is úgyhogy nem ismeretlen a márka.Eddig minden OK és remélem így is marad.Ha rendszám alapján ismerős valakinek szívesen venném ha írna róla valamit.JSJ-462
|
|
|
Naplózva
|
1.6 16V Sedan
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #904 Dátum: 2009. Október 20. - 22:50:52 » |
|
Üdv Mindenkinek! Tegnap óta 1 4,5 éves 4 ajtós 1.6-os (remélem) boldog tulaja lettem.Ha jól számolom ez már a 8.autóm.Az előző egy Ford Scorpio volt (imádtam de kissé megöregedett 1990-es).És 2004-2006-ig volt 1 Kalosom is úgyhogy nem ismeretlen a márka.Eddig minden OK és remélem így is marad.Ha rendszám alapján ismerős valakinek szívesen venném ha írna róla valamit.JSJ-462
Üdv közöttünk! Sok balesetmentes kilómétert!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #905 Dátum: 2009. Október 21. - 04:43:39 » |
|
Üdv közöttünk! Sok balesetmentes kilómétert! Akár meg is mutathatod a hétvégén rendezendő Bagoly talin, szívesen látunk és természetesen megkapod a csapat szakvéleményét is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bear64
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #906 Dátum: 2009. Október 21. - 12:10:06 » |
|
Sajnos meló van a 7 végén ezért nem tudok menni de gondolom lesz még rá alkalom.
|
|
|
Naplózva
|
1.6 16V Sedan
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #907 Dátum: 2009. Október 21. - 12:34:41 » |
|
Sajnos meló van a 7 végén ezért nem tudok menni de gondolom lesz még rá alkalom.
Hajaj! Lesz még rá alkalom. Mi pestiek különösen sok minitalit tartunk. Az évadzáróra meg tedd szabaddá Magad! Más: úgy néz ki, per pillanat, hogy december 14.-én lesz az utolsó munkanapom, mert megkaptam a teljes 70 nap felmentést. Ha pedig jövőre még akarok melózni, akkor besegítőként megtehetem. Ez esetben viszont minden hétvégét szabaddá fogom tenni, és kiélem utazási mániám. Nem lesz biztonságban senki az országban, bármikor beugorhatok bárkihez. Megijedtetek? Akkor jó, mert sok helyre el akarok még menni. Esetleg alkalmi munkát ki adna? Van egy szuper jó kombim! Buszt is tudok szerezni, igaz csak belföldre.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #908 Dátum: 2009. Október 21. - 13:01:28 » |
|
Mert még alig kétéves! Azért tetszik neki! :b Van már elég hozzászólásod Cap.! Nem kell kétszer írnod hozzá... Az új laptopot üzemelem be.... És akkor most minden hozzászólást kétszer fogsz elküldeni? Jézusom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #909 Dátum: 2009. Október 21. - 15:57:06 » |
|
Érdekes kiállítás- jelleggel megemlékezés van több helyen Budapesten 1956-ról. Korhű járművek, (Pobjeda, ZIL, ZISZ,Csepel, T-35-ös tank, menő amerikai fecskefarkú böhöm dögök, figurákkal.). A fiataloknak nagyon ajánlom, mert nekik különösen érdekes lehet, mert ilyeneket még nem láttak. A helyszínek: Corvin köz, Blaha Lujza tér, Oktogon, Moszkva tér. Én a Blahát láttam, igaz buszból, de többször is, tetszett, igaz én láttam eredetiben is a koromnál fogva, fogékony ifjú koromban. Nézzétek meg, fényképezzetek, tegyétek fel, ha lehet, kérem, hogy aki nem tud elmenni az is lásson belőle valamit.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #910 Dátum: 2009. Október 21. - 18:16:49 » |
|
Mert még alig kétéves! Azért tetszik neki! :b Van már elég hozzászólásod Cap.! Nem kell kétszer írnod hozzá... Az új laptopot üzemelem be.... És akkor most minden hozzászólást kétszer fogsz elküldeni? Jézusom! Ennyiire nyeretlennek tartasz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #911 Dátum: 2009. Október 21. - 18:18:54 » |
|
Hajaj! Lesz még rá alkalom. Mi pestiek különösen sok minitalit tartunk. Az évadzáróra meg tedd szabaddá Magad! Más: úgy néz ki, per pillanat, hogy december 14.-én lesz az utolsó munkanapom, mert megkaptam a teljes 70 nap felmentést. Ha pedig jövőre még akarok melózni, akkor besegítőként megtehetem. Ez esetben viszont minden hétvégét szabaddá fogom tenni, és kiélem utazási mániám. Nem lesz biztonságban senki az országban, bármikor beugorhatok bárkihez. Megijedtetek? Akkor jó, mert sok helyre el akarok még menni. Esetleg alkalmi munkát ki adna? Van egy szuper jó kombim! Buszt is tudok szerezni, igaz csak belföldre. Mi van? Leépítettek? Vagy csak megnyerted a lottót? Végkielégítés? 100 misi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #912 Dátum: 2009. Október 21. - 19:50:37 » |
|
Hajaj! Lesz még rá alkalom. Mi pestiek különösen sok minitalit tartunk. Az évadzáróra meg tedd szabaddá Magad! Más: úgy néz ki, per pillanat, hogy december 14.-én lesz az utolsó munkanapom, mert megkaptam a teljes 70 nap felmentést. Ha pedig jövőre még akarok melózni, akkor besegítőként megtehetem. Ez esetben viszont minden hétvégét szabaddá fogom tenni, és kiélem utazási mániám. Nem lesz biztonságban senki az országban, bármikor beugorhatok bárkihez. Megijedtetek? Akkor jó, mert sok helyre el akarok még menni. Esetleg alkalmi munkát ki adna? Van egy szuper jó kombim! Buszt is tudok szerezni, igaz csak belföldre. Mi van? Leépítettek? Vagy csak megnyerted a lottót? Végkielégítés? 100 misi? Csúnya dolog az irigység! Bagolyon elmesélem majd, ha érdekel valakit egyáltalán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #913 Dátum: 2009. Október 23. - 17:07:35 » |
|
BAGLYOSOK!!! HP-ával hogy álltok van elég vagy holnap délután vigyek utánpotlást
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 23. - 17:23:24 írta kamikaze »
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #914 Dátum: 2009. Október 23. - 17:37:38 » |
|
BAGLYOSOK!!! HP-ával hogy álltok van elég vagy holnap délután vigyek utánpotlást Ilyent kérdezni?!!! Mit képzelsz rólunk? NANÁ HOZZÁL!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|