Krisz
|
|
« Hozzászólás #840 Dátum: 2009. Október 14. - 21:07:32 » |
|
Nem garanciális!
Én megnézném a kapcsolót. Hátha az ment tönkre. Megkérdezhetem, hogy miért nincs már gari. az autón? Szerintem még a motortérben lévő biztiket is nézd át.Az akku mögötti fekete doboz:
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #841 Dátum: 2009. Október 14. - 21:14:40 » |
|
Nem garanciális!
Én megnézném a kapcsolót. Hátha az ment tönkre. Megkérdezhetem, hogy miért nincs már gari. az autón? Szerintem még a motortérben lévő biztiket is nézd át.Az akku mögötti fekete doboz: Gondolom relézve van. Azt is megnézheted a motortérnél a fekete dobozban.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #842 Dátum: 2009. Október 15. - 07:19:59 » |
|
Nem garanciális!
Én megnézném a kapcsolót. Hátha az ment tönkre. Megkérdezhetem, hogy miért nincs már gari. az autón? Gondolom nem márkaszervízben szervizeltette. Nem volt valami hasonló kontakthibáról szó tavaly? De az az autómata klímával volt...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #843 Dátum: 2009. Október 15. - 07:43:58 » |
|
Ma reggel jobbról kerültem ki egy előttem balra kanyarodni szándékozó autóst, és az út jobb szélén a padka mellett egy öklömnyi kőre hajtottam az első és a hátsó kerekemmel is. Azt hittem megöl az ideg! Kiszálltam, megnéztem, szerencsére semmi nem látszik - ettől persze lehet, hogy nem hálálja meg a felni és a gumi ezt a manőveremet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #844 Dátum: 2009. Október 15. - 12:47:46 » |
|
Nem garanciális!
Szia! Először is üdv a csapatban! Másodszor is, nekem, illetve a fiamnál volt ilyen gond. Leírni roppant hosszú lenne. Priviben megadom a telcsim számát, hívj fel, és elénekelem a lehetőségeket. Remélem megoldjuk a dolgot. De addig is: Kapcsoló, biztosíték, relé legyen kizárva.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #845 Dátum: 2009. Október 15. - 13:14:10 » |
|
Tegnap este miközben gurultam be a garázsba átváltott a kilóméterórám 88888 -ról 88889 -re nem sikerült lefotóznom
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #846 Dátum: 2009. Október 15. - 13:21:09 » |
|
Tegnap este miközben gurultam be a garázsba átváltott a kilóméterórám 88888 -ról 88889 -re nem sikerült lefotóznom Ez nem lehet gond. Vagy tolass vissza, vagy fotózd le a csupa 9-est majd! Vagy állítsd erre a videódat, és akkor figyelned sem kell. Amúgy kész a géped? Vagy horpadtan használod? Ha kész, mennyi volt? Fénykép? Ne tartsd titokban!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #847 Dátum: 2009. Október 15. - 13:40:50 » |
|
Tegnap este miközben gurultam be a garázsba átváltott a kilóméterórám 88888 -ról 88889 -re nem sikerült lefotóznom Ez nem lehet gond. Vagy tolass vissza, vagy fotózd le a csupa 9-est majd! Vagy állítsd erre a videódat, és akkor figyelned sem kell. Amúgy kész a géped? Vagy horpadtan használod? Ha kész, mennyi volt? Fénykép? Ne tartsd titokban! Várok az ügyintézésre alkatrészre.- Horpadtan használom maga az autó tökéletes csak szépséghibás. Fotózni nem tudok olyat a horpadásról hogy annyira csúnyának tünjön mint a baleset, mert jó anyagból van a kicsike. Csak megfelelő szögben látszik csúnyának
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #848 Dátum: 2009. Október 15. - 14:00:22 » |
|
Beze, PÜ ment.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #849 Dátum: 2009. Október 15. - 15:28:55 » |
|
Kedvenc Zsuzsimmal mi van? Él még? Beszélt vele valaki március óta?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #850 Dátum: 2009. Október 15. - 15:40:22 » |
|
Kedvenc Zsuzsimmal mi van? Él még? Beszélt vele valaki március óta?
Weres! Most, hogy nincs nem nejed, eszedbe jutott? Írj neki az IWIW-re, azt szokta olvasni, vagy hívd fel telcsin. Itt lakik nem messze tőlünk. De ne a nevén keresd, mert elfelejtette a jelszavát, újat nyitott: PZ Körmös Zsuzsi, így megtalálod. Nem is olyan rég, váltottunk néhány sort. Sokat dolgozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #851 Dátum: 2009. Október 15. - 16:36:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #852 Dátum: 2009. Október 15. - 17:53:46 » |
|
WERES komám! A baj az a linkkel, hogy senkinek nincs hozzáférése a TE fiókodhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #853 Dátum: 2009. Október 15. - 20:57:24 » |
|
Stocz! A Vajda János utca Budán a Mozaik utca közelében van? A Borbet nagykerhez mennék. Nem tudok utcakeresni, lassú a net.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #854 Dátum: 2009. Október 15. - 21:00:35 » |
|
Szia MNT!
Ezek szerint dolgozol- már megint. Remélem ma éjjel nem kell mentened!
Apunak szóltam, de majd megint megismétlem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|