captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #675 Dátum: 2009. Szeptember 26. - 20:50:49 » |
|
Helyesbítek. A jó Giovanni on- line. Ráér. Miért nem ünnepelsz? Látod, hogy mennyi hozzászólásod van?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #676 Dátum: 2009. Szeptember 26. - 21:09:03 » |
|
Helyesbítek. A jó Giovanni on- line. Ráér. Miért nem ünnepelsz? Látod, hogy mennyi hozzászólásod van? Ezzel együtt 1339 Nem vagyok egy bulizós típus. Családdal + Marcipán kutyámmal lementünk Badacsonyba halat enni, meg iddogálni. Persze én csak buborékosat (nem fröccs ) Kutyámat minden 4-ik turista megcsodálta, hogy milyen ari. Persze szinte mindegyik 70 feletti nő volt, vagy ha nem, akkor kigyúrt barátjukkal sétáló csajok (Cica, majd kapsz plüssbőőő ) Csodák csodájára, ma az úton nem volt senki őrült, csak pár hétvégi kalapos tétova
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #677 Dátum: 2009. Szeptember 26. - 23:25:00 » |
|
Helyesbítek. A jó Giovanni on- line. Ráér. Miért nem ünnepelsz? Látod, hogy mennyi hozzászólásod van? Ezzel együtt 1339 Nem vagyok egy bulizós típus. Családdal + Marcipán kutyámmal lementünk Badacsonyba halat enni, meg iddogálni. Persze én csak buborékosat (nem fröccs ) Kutyámat minden 4-ik turista megcsodálta, hogy milyen ari. Persze szinte mindegyik 70 feletti nő volt, vagy ha nem, akkor kigyúrt barátjukkal sétáló csajok (Cica, majd kapsz plüssbőőő ) Csodák csodájára, ma az úton nem volt senki őrült, csak pár hétvégi kalapos tétova Elmentek szüretelni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #678 Dátum: 2009. Szeptember 27. - 08:00:25 » |
|
Helyesbítek. A jó Giovanni on- line. Ráér. Miért nem ünnepelsz? Látod, hogy mennyi hozzászólásod van? Ezzel együtt 1339 Nem vagyok egy bulizós típus. Családdal + Marcipán kutyámmal lementünk Badacsonyba halat enni, meg iddogálni. Persze én csak buborékosat (nem fröccs ) Kutyámat minden 4-ik turista megcsodálta, hogy milyen ari. Persze szinte mindegyik 70 feletti nő volt, vagy ha nem, akkor kigyúrt barátjukkal sétáló csajok (Cica, majd kapsz plüssbőőő ) Csodák csodájára, ma az úton nem volt senki őrült, csak pár hétvégi kalapos tétova Elmentek szüretelni! Szüreti mulatságok múlt héten volt Badacsonyban, most Kőszegen van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #679 Dátum: 2009. Szeptember 27. - 09:04:50 » |
|
Helyesbítek. A jó Giovanni on- line. Ráér. Miért nem ünnepelsz? Látod, hogy mennyi hozzászólásod van? Ezzel együtt 1339 Nem vagyok egy bulizós típus. Családdal + Marcipán kutyámmal lementünk Badacsonyba halat enni, meg iddogálni. Persze én csak buborékosat (nem fröccs ) Kutyámat minden 4-ik turista megcsodálta, hogy milyen ari. Persze szinte mindegyik 70 feletti nő volt, vagy ha nem, akkor kigyúrt barátjukkal sétáló csajok (Cica, majd kapsz plüssbőőő ) Csodák csodájára, ma az úton nem volt senki őrült, csak pár hétvégi kalapos tétova Elmentek szüretelni! Szüreti mulatságok múlt héten volt Badacsonyban, most Kőszegen van Akkor azért Badacsonyba mentetek most és nem Kőszegre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #680 Dátum: 2009. Szeptember 27. - 11:36:26 » |
|
Helyesbítek. A jó Giovanni on- line. Ráér. Miért nem ünnepelsz? Látod, hogy mennyi hozzászólásod van? Ezzel együtt 1339 Nem vagyok egy bulizós típus. Családdal + Marcipán kutyámmal lementünk Badacsonyba halat enni, meg iddogálni. Persze én csak buborékosat (nem fröccs ) Kutyámat minden 4-ik turista megcsodálta, hogy milyen ari. Persze szinte mindegyik 70 feletti nő volt, vagy ha nem, akkor kigyúrt barátjukkal sétáló csajok (Cica, majd kapsz plüssbőőő ) Csodák csodájára, ma az úton nem volt senki őrült, csak pár hétvégi kalapos tétova Elmentek szüretelni! Szüreti mulatságok múlt héten volt Badacsonyban, most Kőszegen van Akkor azért Badacsonyba mentetek most és nem Kőszegre! Utálom a tömeget a kutyámmal együtt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #681 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 15:20:42 » |
|
Hétvégén egy jót kirándultam a lányokkal. Voltunk Zircen, Cseszneken, Sümegen, Szentbékkálán a Kőtengert néztük meg, és persze a régi szép időket feleleveníteni Balatonakarattyán. Hazafelé a régi 7-esen mentünk, majdnem végig jól, kivéve Martonvásárt, ahol 2 km-et 3/4 óra alatt tettünk meg, egy szabotázsra állított jelzőlámpa miatt. Max 2-3 kocsit engedett át, a sor Fehérvárig duzzadt fel. Keresztbe se autó, se ember sehol, de valami elmebeteg ezt tarthatta biztonságosnak talán, ami hülyeség, mert persze a "MENŐK", ÉS "JÓPOFÁK", akik valószínűleg ismerték e lámpa gonoszságát, végigszáguldottak a szembe jövő sávon, és már otthon voltak akkor, amikor én a lámpához értem a sorral. Meg tudom érteni a hirtelen felindulásos gyilkosokat! Ja, és vidékre is szórtam a szórólapokat, igaz csak kettőt, Sümegen, és Gyulakeszin. Menetben is csak 3-4 Lacettit láttam, nem tudják mi a jó?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 28. - 15:50:50 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #682 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 17:39:03 » |
|
ÚJ SZABÁLYOK:
Elsejétől nem kötelező az izzókészlet, mert a mai autókon nem könnyű izzót cserélni, viszont a lámpák münködéséről gondoskodni kell. Az EÜ doboz szavatosságát nem, a benne lévő dolgokét viszont ellenőrzik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #683 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 18:27:59 » |
|
ÚJ SZABÁLYOK:
Elsejétől nem kötelező az izzókészlet, mert a mai autókon nem könnyű izzót cserélni, viszont a lámpák münködéséről gondoskodni kell. Az EÜ doboz szavatosságát nem, a benne lévő dolgokét viszont ellenőrzik!
Tegnap este már belinkeltem a cikket. A kérdés szerintem csak annyi, hogy ha nem világít, ki hogyan bizonyítja azt, hogy indulásnál még jó volt. Valamint a rendőr mi alapján fog mérlegelni, és büntetni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #684 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 18:37:55 » |
|
ÚJ SZABÁLYOK:
Tegnap este már belinkeltem a cikket. A kérdés szerintem csak annyi, hogy ha nem világít, ki hogyan bizonyítja azt, hogy indulásnál még jó volt. Valamint a rendőr mi alapján fog mérlegelni, és büntetni Egyszerű: Ég = nem büntet! Nem ég = büntet! Bizonyítani ? Mit ? Látod, ha nem ég!! Tehát fizeccc...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #686 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 19:29:12 » |
|
ÚJ SZABÁLYOK:
Tegnap este már belinkeltem a cikket. A kérdés szerintem csak annyi, hogy ha nem világít, ki hogyan bizonyítja azt, hogy indulásnál még jó volt. Valamint a rendőr mi alapján fog mérlegelni, és büntetni Egyszerű: Ég = nem büntet! Nem ég = büntet! Bizonyítani ? Mit ? Látod, ha nem ég!! Tehát fizeccc... Aha. És haa hátsó nem ég? Azt menet közben hogyan veszem észre? Vagy nappal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #687 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 19:36:35 » |
|
Hétvégén egy jót kirándultam a lányokkal. Voltunk Zircen, Cseszneken, Sümegen, Szentbékkálán a Kőtengert néztük meg, és persze a régi szép időket feleleveníteni Balatonakarattyán. Hazafelé a régi 7-esen mentünk, majdnem végig jól, kivéve Martonvásárt, ahol 2 km-et 3/4 óra alatt tettünk meg, egy szabotázsra állított jelzőlámpa miatt. Max 2-3 kocsit engedett át, a sor Fehérvárig duzzadt fel. Keresztbe se autó, se ember sehol, de valami elmebeteg ezt tarthatta biztonságosnak talán, ami hülyeség, mert persze a "MENŐK", ÉS "JÓPOFÁK", akik valószínűleg ismerték e lámpa gonoszságát, végigszáguldottak a szembe jövő sávon, és már otthon voltak akkor, amikor én a lámpához értem a sorral. Meg tudom érteni a hirtelen felindulásos gyilkosokat! Ja, és vidékre is szórtam a szórólapokat, igaz csak kettőt, Sümegen, és Gyulakeszin. Menetben is csak 3-4 Lacettit láttam, nem tudják mi a jó? Egy kis igazitás Martonba a"MENÖK" és a "JÓPOFÁK" nem a lámpáig csak az elsö kis utcáig huztak elöre helyi szokás. Bocsánat az igazitásért
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #688 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 10:49:34 » |
|
Szörnyű dolog történt velem. Na nem kell pánikba esni, az autóm jó! Csak én vagyok bajban, fekvős szobafogságban vagyok, befáslizott, felpolcolt lábbal, és halálra ijesztve, hogy ne is kelljek fel, mert a mélyvénás visszérgyulladásom trombozissá válhat. Még dolgozni sem engedett szigorú feleségem. Ide a géphez is csak rövid időre, de itt is fent van a csúnya dagadt nagyon is fájós lábam. Még injekciót is fogok kapni, így elképzelhetitek, hogy nagy a baj. Azért remélem ez még nem a búcsúüzenetem, és túl fogom élni e katarzist. Ha nem, akkor még Cápa, és Jani, és Meatloaf (ők cikiztek a legtöbbet!) is csak a szépre emlékezzen irányomban! Aki ismer tudhatja, hogy távol állt tőlem a betegség, a betegállomány, pláne a szigorú fekvés, és mindezek tetejébe az injekció. Kezdek aggódni! Ha lábam nem javul meg a felpolcolástól, és immáron mindkettőt feldobnám, Cap fiamnak adom örökségül a Chevroletes plédemet, nem kell azzal pótolni a szemfedőt! Ha valaki még látni akar, hát ígérem itthon talál még. Hát tényleg be vagyok, nem kicsit, nagyon...Szeretlek titeket klubtársaim! ..., és ti engem?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #689 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 11:21:03 » |
|
Jobbulást kívánok, és remélem Bagolyra rendbejősz! Hiányoznál a csapatból.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|