5:ez a parkolós-ajtó csapkodós dolog pont ide illik: Egyrészt ugyan abból a mentalitásból ered (akár hiszitek, akár nem). Másrészt nagyjából ugyan akkora kárt okoz, mint egy komplett autó takarítás (~fél óra, pár száz Ft. és nem marad nyoma. Tudom, hogy nem értesz egyet, nem baj.). Arról nem is szólva, hogy ez is hozzá tartozik(?) az itthoni autózáshoz. Akkor miért bosszankodsz miatta?
Na hát pont ezért bosszankodom! Mert hogy hozzátartozik(?) az itthoni autózáshoz. Nem, nálam nem tartozik hozzá! Én még sosem szálltam ki úgy autóból, hogy nekivágtam volna bárminek is az ajtót! Se tereptárgynak, se másik autónak, merthogy
1. féltem a kocsimat
2. más tulajdonát legalább annyira becsben tartom, mint a magamét (ha nem nagyobban, ugyanis nem szeretem pl. a kölcsönkért cuccot sérülten visszaadni, ill. beleképzelem magam a másik helyzetébe, hogy mit érezhet ha a féltett dolgát sérülve találja!)
A párszáz forintos javítás sajnos nem tünteti el a sérülést, meg tudom mutatni a díszlécemet, hogy mennyire sikerül javítani az ilyet. Egy díszléc fényezése a tökéletes javítás végett kb. 15000 Ft, ha meg nincs díszléc, akkor egy elem fújása mégtöbb! Na így kéne az embereknek vagdosni az ajtót!!! (Bárcsak kapnék rajta valakit egyszer!
)
Szal tényleg nem értek egyet Veled, de valóban nem baj....már sokszor mondtam, hogy nem lenne mit írnunk itt, ha mindenben ugyanúgy gondolkodnánk!