ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #495 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 20:39:28 » |
|
Na, konyha lekövezve, kész. Három nap alatt kaptam szét, szereltem át a vizet, köveztem le. Már csak a villanyt kellene megcsinálni, de a villanyász most hívott, hogy balesete volt, nem tud jönni. Tud valaki villanyt szerelni? Esetleg holnap? SEGÍTSÉG!!!!!!!!! Konkrétebben? Csak bekötni, vagy vésni, csövezni, kábelezni? Nem mindegy! Bekötni tudok, de a fizikai munkát nem bírom. Miért nem hívod át a villanyászt a hajóról Giovanni! Ez azt hiszem övön aluli ütésnek számított a Kapitánynál! Miért akarod, hogy agyvérzést kapjon még csak a gondolatától is? Kérj elnézést a durvaságért! Szegény Cap, most biztos remeg a a lelked is! Én megvédelek a csúnya Giovannitól! Ilyet még Jani sem engedett meg magának soha!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #496 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 20:41:14 » |
|
Na, konyha lekövezve, kész. Három nap alatt kaptam szét, szereltem át a vizet, köveztem le. Már csak a villanyt kellene megcsinálni, de a villanyász most hívott, hogy balesete volt, nem tud jönni. Tud valaki villanyt szerelni? Esetleg holnap? SEGÍTSÉG!!!!!!!!! Konkrétebben? Csak bekötni, vagy vésni, csövezni, kábelezni? Nem mindegy! Bekötni tudok, de a fizikai munkát nem bírom. Miért nem hívod át a villanyászt a hajóról Giovanni! Ez azt hiszem övön aluli ütésnek számított a Kapitánynál! Miért akarod, hogy agyvérzést kapjon még csak a gondolatától is? Kérj elnézést a durvaságért! Szegény Cap, most biztos remeg a a lelked is! Én megvédelek a csúnya Giovannitól! Ilyet még Jani sem engedett meg magának soha! Nem hinném, hogy Kapitány védelemre szorul
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #497 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 20:45:29 » |
|
Én kíváncsi vagyok mi lehet Ralffal. Remélem nem helyezik át egy atomerőműbe!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #498 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 21:21:44 » |
|
Azért nem hívom Ralfot, mert nála még én is jobb villanyász vagyok. Képzeljétek mi lenne, ha az egész városban áramszünetet csinálna? Apa, ha emlékszel, a kábelek a falon kívül vannak, én csináltam. Most rendesen meg kell csinálni, szépre, de maradnak afalon kívül. A fa szerkezet miatt nem mehet belül. Vésni nem kell, csak fúrn, tiplizni kábelcsatornát vágni, meg kitalálni, hogy mit, merre.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #499 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 07:59:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #500 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 08:19:08 » |
|
Azért nem hívom Ralfot, mert nála még én is jobb villanyász vagyok. Képzeljétek mi lenne, ha az egész városban áramszünetet csinálna? Apa, ha emlékszel, a kábelek a falon kívül vannak, én csináltam. Most rendesen meg kell csinálni, szépre, de maradnak afalon kívül. A fa szerkezet miatt nem mehet belül. Vésni nem kell, csak fúrn, tiplizni kábelcsatornát vágni, meg kitalálni, hogy mit, merre. En szivesen megcsinalnam ezt a munkat hisz amugy is munkanelkuli vagyok , de keto problemaba is utkozik; -eloszor is csak rendes HB-s vagyok es nem okos SW-s , ez volna a kisebb gond, de a nagyobb az a parszaz kilometernyi tavolsag sajnos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #501 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 14:37:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #502 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 18:57:29 » |
|
A négyből 3 modinak van HB-je, a Főninek, és Főszerelőnek meg SW-je. Ebből nem következik semmi, csak az, hogy nem vagyunk egyformák, és nem egyforma az igényünk se, nem is beszélve a lehetőségeinkről. A maga nevében mindegyik Lacetti a legszebb! Mindenkinek meg a sajátja. Ez így van jól, örüljünk neki!
Más: szerdától a benzin 4, a gázolaj 5 forinttal lesz olcsóbb! Végre egy jó hír! A legkisebb is számít! Ja, ezt már hallottam valahol- sebaj.
Megint más: nem szaporodtak a nevek a checklámpa kiolvasóra beszállóknál. Pedig jó volna lejjebb vinni az egy főre eső árat! Jelentkezés: ott!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #503 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 20:10:55 » |
|
így van, a legokosabbja belátó és tudja, hogy melyik a legszebb. (Ez itt vigyor lenne, ha venné a gép.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 08. - 06:57:43 írta ladlac »
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #504 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 20:15:26 » |
|
így van, a legokosabbja belátó és tudja, hogy melyik a legszebb. :-D (Ez itt vigyor lenne, ha venné a gép.) Nekem veszi Egyébként meg: én belátó és okos vagyok, mégis sedant vettem Ahogy Zsu, Weres, Peti, Kamikaze és még sorolhatnám. Csakhát talikon van hátrányban a sedan (na meg csomitartó pakoláskor)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #506 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 21:08:36 » |
|
Attól suzuki, hogy olyan emblémát rakták rá. Amerikában ilyen néven árulják, biztos onnan való.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #507 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 21:12:07 » |
|
Attól suzuki, hogy olyan emblémát rakták rá. Amerikában ilyen néven árulják, biztos onnan való.
Suzuki = GM csoport ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #508 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 21:18:45 » |
|
Suzuki = GM csoport ? A GM-nek 20% részesedése volt a Suzukinál, amit tavaly eladott, így már csak 3%-ban részvényes. Hogy ez mára változott e, azt nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #509 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 21:31:44 » |
|
Suzuki = GM csoport ? A GM-nek 20% részesedése volt a Suzukinál, amit tavaly eladott, így már csak 3%-ban részvényes. Hogy ez mára változott e, azt nem tudom. Na itt a hiányzó infó amiről nem tudtam... Mindenesetre kerekedett a szemem, amikor megláttam a kasztnin a suzuki "S"-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|